Лекарите в ПАЗАРДЖИК - 2

• 141 355
  • 597
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!
Някой знае ли дали в Пазарджик има лекар-хомеопат,който се занимава и с малки бебета?

# 91
Пазарджик Атанаска Спасова-Костадинова 034 53018
Пазарджик Благовеса Гайдарова 034 448600
Пазарджик Иванка Христева 034  21680
Пазарджик Ира Стоянкина **
Пазарджик Пенка Котева 0888 504202
Пазарджик Светла Комсийска 034  441079
Пазарджик Стойка Михалева 034 441916
Пазарджик Филада Донева 0899 999545

Това просто го копирах. Не ползвам услугите на никой от споменатите. Даже сега се чудя Ира Стоянкина не е ли гинеколожка?  newsm78

# 92

Това просто го копирах. Не ползвам услугите на никой от споменатите. Даже сега се чудя Ира Стоянкина не е ли гинеколожка?  newsm78

Да така е Нели, а  Иванка Христева-психиатър защо са в този списък newsm78

# 93
    Ами това го копнах от линка, който си дала на 1 стр. в пазарджишката тема... Rolling Eyes
    Не ползвам услугите на хомеопати...Вярвам на яката химия...
    Дано се включат мами, които могат да дадат по-точни координати!  Peace

# 94
да схванах, ама е неточен май по-добре да го махна newsm78 ама несъм сигуна за другите лекари пък, може някой от тях да практикува като такъв. Нека някоя и друга мама се изкаже и ако нещо ще го махна

# 95
искам да попитам дали някои може да ми каже какаж е телефона на доктор парнарев за6тото ми трябва спе6но

# 96
за хомеопат питайте сонямари или котето24 - те си водят децата на хомеопати

# 97
Да ви се оплача,през ноща в 1ч каката получи страшен ларингоспазъм с повръщане.Детето посиня от недостиг на кислород,аз съм сама  и звъня на дежурните в "Св.Иван Рилски"  с голямата надежда,че ще дойдат по най-бързия начин на бият една инжекция урбазон-живото спасяваща,а ме питат какви хапове имам у нас .Просто нямам думи,добре че си имах преднизолон.За пореден път се уверявам,че на дежурни лекари аз не мога да разчитам..

# 98
О, ужас!  ooooh!
Как сте сега? А ти заведе ли днес детето на лекар?

Не мога да се стърпя да попитам, но не знам кой би могъл да ми отговори:
Ами ако ставаше въпрос за бебе? Как ще изпие Преднизолона - нали е на таблетки? Тогава???

# 99
Още на сутринта я заведохме,но просто още не мога да се освестя -детето ми щеше да си замине.ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА РАЗЧИТАМ НА ТЕЗИ ДЕЖУРНИ. #2gunfire

# 100
vivi75, представям си какво си преживяла! Ами ако не разчиташ на тези дежурни лекари, на кой тогавада разчитаме - на Господ ли?

# 101
Още на другия ден отидохме двете на църква,запалихме си свещи и благодарихме на Господ за чудото.

# 102
Искам да благодаря на майките тук, които ме посъветваха да сменя Хигия и д-р Генчева с МБАЛ-Пазарджик и д-р Чолаков.
Точно след смяната на АГ ми се наложи пак да постъпя в болница. Тъй като съм лежала и 3 пъти за същото в Хигия можех да направя разлика м/у двете и извода ми е, че Хигия не струва.. Последния път там за 6 дни Генчева не дойде да ме види нито един път, а пък при първото ми постъпване там ме изписаха не излекувана /явно пътеката е толкова/ и се наложи на другия ден пак да ме приемат, но тъй като не са минали 30 дни от последното ми постъпване в болница се наложи всичко да си плащам аз. Да не говорим, че персонала не стига и никой не ти обръща внимание, почти всеки път ходех със системата да ги търся, за да ми я махнат, че след като свърши ти дърпа кръв обратно #Crazy.
 Също така при всяка консултация при д-р Генчева аз тръпнех дали тя ще е на кеф и дали ще се е наспала или пак ще ме навиква за нищо #Cussing out. Накрая вече не смеех нищо да и казвам /камо ли да и звънна по тел./, взех да казвам, че съм добре само и само формално да мине ЖК, а истинските проблеми споделях на части АГ-та.
 Сега само съжалявам, че от началото не се записах при лекар в МБАЛ-Пазарджик. Първо ЖК са на съвсем друго ниво. Не чакаш 2 часа пред кабинета, видеозона е нов, самия преглед трае доста време, а бе чувстваш, че ти обръщат нужното внимание, не си претупан, спокойно можеш да споделиш и попиташ всичко.
Д-р Чолаков е страхотен лекар, спокоен е и някак успява да ти го предаде и на теб Hug.
Да кажа няколко думи и за престоя ми в болницата. Няма нищо общо с ХИГИЯ. Отношението на персонала е чудесно, лекар с две сестри ме приеха през нощта, веднага ми включиха система и ме наблюдаваха постоянно. На сутринта - истинска визитация /в Хигия беше пародия/ с лекар, акушерка, вечерта пак. През деня и нощта сестрите минават да те видят как си. По въпроса за условията мога да кажа, че са напълно нормални. Правен е скоро ремонт и тоалетните са нови, а тъй като ходих и на записи в родилното го видях - ново ремонтирано е, чистичко и най-важното 2 години поред имат дарения на кувиозчета и апаратура от Българската коледа, което смятам е най-важното. Има отделно отделение за недоносени бебенца, което може да се сравнява само с това на хирургиите в Пловдив.
Извода ми е един - стоите далеч от Хигия, това е някаква пародия на болница и лекарско обслужване #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 103
  • С най- страхотния човек
 Здравейте всички мили майки.Изкам и аз да се включа в темата за Пз.доктори.Знаете ли ходих при Генчева-в хигията на генеколог.Откри ми ранички и ми ги" обгори" уш 2 пъти.Това беше преди 3-4 год.Тази година най случайно разбрах за Доцл;.Кръстьо Порязов от Пловдив но Идва в СВ.Екатерина.Той останови че изобщо раните си стоят.Прасто мога да ви кажа че отношението в Св.Екатерина няма нищо общо нито с Хигия  нито в Болницата.Трябва всички доктори и сестри да се държат човешки както в Св.Екатеринаи както ДОЦ.[ПОРЯЗОВ.Някои ако има отношение по въпроса може да ми пише.color=green][/color]

# 104
Лидия,аз също ходя при доц.Порязов в СВ.Екатерина много съм доволна от отношението на целия персонал.Голямата  ми дъщеря е на инжекции и понеже се разочаровах от СВ.Иван Рилски и Хигия,вечер си водя детето  точно в СВ.Екатерина.

Общи условия

Активация на акаунт