Лекарите в ПАЗАРДЖИК - 2

• 141 349
  • 597
  •   1
Отговори
# 165
    Да, Тед! Досега винаги посочвах източника на информацията. Вчера обаче ми беше скапан нета, съжалявам.  Peace
    Инфото е оттук:
http://videlinabg.com/fullnews.php?id_news=342
 Hug

# 166
Относно забелването на пишките - струва ми се пълна лудост да водиш 4- месечно бебе на андролог да му забелва пишлето. ние при професор - детски уролог ходихме по друг повод, но човека ясно и категорично ни каза - да не пипаме пишката до 2 годинки, то се развива само. Всяка вечер като го къпем му я дърпаме и забелваме полека. Взела е вече сама да върви нагоре и да се отлепва. Синът ми е на 1.7 месеца.
Много повече сакатлъци, възпаления стават при такива ранни интервенции. Едно време нашите майки и баби все по лекари са си водили синовете да им забелват пишките...
Още повече - защо на андролог? Тези манипулации се извършват от детски уролог - хирург.
Това е мое мнение, не е лекарско, но съм убедена, че лекар, който е специалист в областта категорично ще забрани такава интервенция. Нашият педиатър също каза да не пипаме пишката до 2 г.
Мечтание, направи консултация със специалист. Hug
Ако по някакъв повод има зачервяване или подуване - правиш разтвор с калиев перманганат и вода в коритцето и да поседи детенцето така 10 минути. Минава всичко. Може и на втория ден такава промивка да се направи. Ако тогава има проблем - лекар Peace

# 167
Синът ми си я забели сам, под вещото ръководство на баща си.  Grinning Беше на седем години тогава (синът ми, де  Laughing).

"Не пипай реката - тя сама си тече..."  Hug

# 168
  • С най- страхотния човек
Моят син започнах да го забелвам когато беше на 5 месеца.Всичко стана постепенно и не го е боляло,не е плакъл и не съм имала проблеми с забелването и след това.Пробвай сама.Моята кума заведе големият и син да го забели доктор.Много зор бра после ревеше детето  и когато му се пикаше пищеше и го беше страх да пика,защото го болеше чак се напикваше.затова ти давам съвет пробвай сама.УСПЕХ

# 169
Здравейте,
искам да попитам някой, който е ходил при д-р Павлова, може ли да се ходи в частния и кабинет за проследяване на бременност, че в хигия има само един приемен ден и е лудница???

# 170
Здравейте,
искам да попитам някой, който е ходил при д-р Павлова, може ли да се ходи в частния и кабинет за проследяване на бременност, че в хигия има само един приемен ден и е лудница???
За съжаление тя е разпределила пациентите си така: консултации прави в Хигия. Рядко съм ходила в другия кабинет за консултация - поне преди година и половина така процедираше. Преди имаше доста приемни дни и в Хигия - почти всеки ден. Най-добре ако си решила да ходиш при нея да си говориш лично с лекарката и да и обясниш проблема.

# 171
Здравейте момичета,

моля за вашата помощ и мнение.

Аз съм нова в Пазарджик, а пък и съвсем нова мама /на 1 месец/ и то близнашка newsm06, сигурно има някъде много изписано, но аз нямам време да търся Embarassed, а съм сигурна, че вие ще ме ориентирате.
Добър педиатър в Пазарджик, кой и къде Confused:

Благодаря ви предварително

# 172
Здравей,mari73!Добре дошла при нас ,посети ни и тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=261114.40
Честито ти двойно щастие!
За добър педиатър от личен опит горещо ти препоръчвам др Спиридонова в Хигия.Работи с направление от личния ,др  Бухов и др Агов също са много добри.

# 173
д-р Агов - от лични впечатления. д-р Кръстев - той е и джипи на моето дете. Ходя при тези двамата и съм много доволна.

# 174
Дойде време и аз да пиша тука.....а така ми се искаше да не ми се налага....

Да ви питам - някакви отзиви за д-р Копев, завеждаш отделние Първа вътрешна хирургия (на 4-ия етаж над родилното) в МБАЛ Пазарджик.

Днес приеха свекъра във въпросното отделение, но чак в петък ще го оперират при въпросния доктор!

# 175
Отзивите на мои колежки за този хирург са прекрасни!  Peace Аз не го познавам.
Здраве и късмет на свекъра ти, Гери!   bouquet

# 176
За Копев съм чула само хубави думи от девер ми.
Успех!

# 177
Копев е най-добрият хирург за рамките на нашия град.

# 178
Благодаря ви, операцията е изтеглена за утре....дано след това и моето мнение за този доктор да е такова положително  Peace

# 179
Гери, мина ли операцията?

Общи условия

Активация на акаунт