Лекарите в ПАЗАРДЖИК - 2

• 141 360
  • 597
  •   1
Отговори
# 180
Дайте съвет за добър детски кожен лекар в Пз Praynig

# 181
  • С най- страхотния човек
Дайте съвет за добър детски кожен лекар в Пз Praynig
Да ти кажа чесно аз обиколих  всички и от никой не съм доволна.Цели 10 години ми излизаха някакви екземи и неможаха да разберат,че е алергия.Какви ли не лекарства пих и се мазах.Най-накрая отидох в Пловдив при Рени Андасорова-в Св.Георги мисля,че е бившото ВМИ.Тел:0888640278.Успех.

# 182
Гери, мина ли операцията?

Мина вчера (в четвъртък), доктора казва че всичко е било по план, че не е имало изненади повреме на операцията, проблема е че не ни пускат при него, никой от фемилито не го е виждал от сряда (деня преди операцията). Не пускат заради грипната епидемия, ама поне свекървата можеха да я пуснат  #2gunfire   Добре че разрешават телефоните. На легло е , не е станал още, незнам колко трае възстановителния процес. Пускат му системи (ама незнаем с какво).
Ето един парадокс: На болните в отделението не им се полага храна, но в същото време, не пускат никой да припари до отделението, за да му занесе такава. Дори охраната на първия етаж, не те допуска до асансьора, камо ли да стигнеш до четвъртия (където е е татко) - щура работа...Казват че сега като е на системи, не му е нужна храна  newsm78 

Надявам се до понеделник да се уреди поне някой от нас да влезне при него, за да го види и му занесе храна , на всичкото отгоре е сам в стая, неможе да става, така че и телевизора не може да си пусне да гледа, добре че си взе една книга като го приемаха...

# 183
    Гери, не се сърди!
    При грипна епидемия са забранени свижданията. При операции имунитетът на пациентите е слаб и лесно податлив на инфекции и зарази. По-добре ли ще е, ако ви пуснат и му лепнете вирус? Как би се чувствал той с коремна операция и грип с 40 градуса т-ра?  Crossing Arms
    Системите, които му вливат, най-вероятно са с глюкоза. При това положение наистина не му трябва храна.  Wink Може би заради операцията не му се полага такава.  Thinking Нали и при секцио не се яде няколко дни.  Rolling Eyes
    А за "пропусквателния режим" - аз на 21 януари се отбих до ГО, което е на 2-я етаж в същата сграда. Никой не ме спря, нито ме попита къде отивам.  Grinning Може би сега заради грипната епидемия не допускат никой да припари (и по-добре!).  Peace
    Желая бързо възстановяване на свекъра ти!   bouquet

Последна редакция: сб, 02 фев 2008, 11:39 от Nellina

# 184
да, при операция три дни не се яде почти нищо.
Още повече точно в първа хирургия режимът е много строг за външни лица. Персоналът е може би най-стараещият се, защото завеждащ-отделение е Копев, а той е педантичен на тема чистота и дисциплина. Не съм чула точно в тази хирургия да си позволи санитарка да иска пари, за да се грижи за болен...А се грижат за хората определено - сменят им памперси, абе грижат се колкото могат.
Въобще, нормално е това с храната.
 На мен при секциото първия ден не ми даваха нищо да ям, втория ми се полагаше половин пакет об.бисквити и литър и половина вода, на третия - същото...
Умрях от глад. #Crazy

# 185
Момичета, съгласна съм с вас -  в период на грипна епидемия да не се допускат външни лица....но за другото (за храната ) не сте ме разбрали!

Татко го оперираха на третия ден от постъпването му в отделението, тогава при него в стаята имаше още двама пациента.
Нито на тях, нито на него се полага храна от болницата!
Тях ги изписаха в деня на операцията на татко и за 8-10 дена лечение нито веднъж не са получили храна.
Татко също, нито преди, нито сега (4-ти ден след операция) не му дават! Явно в това отделение недават  храна newsm78
Ядосвах се, защото хем не им дават, хем не те допускат, дори и до вратата за да занесеш....

Иначе за д-р Копев - подкрепям положителните ви оценки за него - човека си разбира от работата  Peace

# 186
Неразбрах къде е била операцията но моята свекърва я оперираха в Здравето и и се полагаше храна.Може би зависи от операцията.На мен ми правиха в Св.Екатерина и ми даваха храна.

# 187
Момичета, искам да попитам за добър педиатър, който е на повикване и ходи по домовете. Освен Бухов, за него знам, че само, който е на абонамент при него там ходи. Или греша? Моля ви, спешно ми е Sad

# 188
За Агов знам, че ходи на повикване - не отказва.
Ако искаш - пиши ми на лични за телефон

# 189
Побут!  Mr. Green

# 190
 doctor побут пак!

# 191
Радвам се, май няма болни в Пазарджик  Shocked

# 192
Невярвам да няма болни просто не им се пише сигурно.
Е ще се радвам да няма но при този напрегнат живот и тези вируси и този студ и т.н. неможе да няма.Хайде момичта споделете.
Сега се сетих да ви питам нещо-Моята приятелка има силно възпалени яйчници кажете нещо ако знаете пие болкоуспокояващи но не и минават болките.Мисля че пие и антибиотик но незнам точно какъв е.

# 193
За болкоуспокояващо за каквото и да било аз използвам Аулин и съм доволна от него Peace Не знам в този случай дали ще е удачно да се пие  newsm78 Най-добре е да се допита до лекар

# 194
Тя ми каза че е ходила вчера в "Здравето" и гинеколога и е изписал и някакви свещички за болките но не и помагали.Каза ми че е пила и аолин но не и помагал.Уплашена е и незная как да и помогна.Аз ходя при Доц.Порязов-в Св.Екатерина тя иска да отиде при него но той е чак в четвъртък и петък на работа.

Общи условия

Активация на акаунт