Лекарите в ПАЗАРДЖИК - 2

• 141 412
  • 597
  •   1
Отговори
# 195
Лидия Иванова, възпалените яйчници не са шега работа, даже хич. Ако има болки пак да ходи незабавно при лекар. Аз от такова нехайство си направих преди години доста поразии и ми остана хронично възпаление на едната тръба. Едвам ме оправиха с инжекции. ooooh!
В момента  също ходя по лекери и уж болките бяха от възпалени черва, но май ще се окажат пак яйчници. На мен ми помагат свещички профинид за болката - те са и противовъзпалителни. Нека полмоли да и пуснат урина и да видят там как стои въпроса, защото предполагам ще се види възпалението. Задължително се прави и изследване на  стерилен влагалищен секрет, за да се види какво причинява възпалението. Naughty
Кажи ми повече за този лекар в СВ. Екатерина?

# 196
Моята приятелка има силно възпалени яйчници кажете нещо ако знаете пие болкоуспокояващи но не и минават болките.Мисля че пие и антибиотик но незнам точно какъв е.

Болката е симптом и сама по себе си не е болест. Трябва да се открие какво я причинява и да се лекува основното заболяване.  Peace А кое е то и как се лекува, може да каже само гинеколог.  Peace

# 197
Елфина,аз също ходя при Порязов,доволна съм,много е внимателен,идва от Пловдив.

# 198
Искам да попитам за мнение относно д- р Златарева.Насочили са баща ми към нея и искам да разбера оправдани ли са добрите думи за нея.Предварително благодаря!
Също искам да попитам има ли някой , който си е правил операция на дискова херния в Пазарджик?

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 16:36 от USER 1

# 199
Златарева е супер готина лекарка.Водила съм дъщеря си при нея много е внимателна.То  човек не може да се вреди,голям наплив е.

# 200
Мога да кажа само хубави думи за д-р Б. Златарева!  Peace

# 201
Благодаря ви много за отговорите!
Наистина наплива за нея е много голям .Този петък можем да запишем час за другия .Дано успее да помогне и на нас.

# 202
  • Пазарджик
Някой ходил ли е при д-р Топкаров за преглед или за цялостно проследяване на бременността?Ще се радвам ако споделите мнения за него?

# 203
На мен ми водеше втората бременност,не бях особено доволна.

# 204
Аз ходих при него на преглед и останах доволна горе-долу, но за водене на бременост не бих отишла Naughty

# 205
В "Хигия" - доверие никому!  Naughty

# 206
# 207
  • С най- страхотния човек
Някой ходил ли е при д-р Топкаров за преглед или за цялостно проследяване на бременността?Ще се радвам ако споделите мнения за него?
Не се лъжи да ходиш при него знам че не е добър.
Аз ходя при доц.Порязов в Св. Екатерина но незная дали води консултации.Иначе е много добър и внимателен.
Идва от Пловдив.Ако имаш време провери за него.

# 208
Малко хумор:
 Докторe, когaто искам да правя секс с жена си, членът ми винаги гледа към обувките.
- Вдигнете обувките на шкафа. Следващия.

- Докторе, бременна съм, а плодът лежи някак неестествено.
- Каква ви е националността?
- Еврейка.
- От възрастта е. Следващия.

- Докторе, боли ме ту главата, ту задника.
- Пийте тези таблетки, разчупени на две. Следващия.

- Докторе, да ви се оплача, страхувам се постоянно и то без видима причина..
- Сестра, дайте и разхлабително. Пийте, причина за страх има. Следващия.

- Докторе, абе от тая сутрин пикая на две струйки.
- Дядо, разкопчавай си копчето на дюкяна..Следващия.

- Докторе, имам суха кашлица.
- Сестра, дайте му разхлабително. Край, няма да кашляте. Следващия.

- Докторе, имам постоянен дрисък, по десет пъти на ден ходя в тоалетната..
- Сестра, разхлабително. Е, сега ще поживеете там. Следващия.

- Докторе, лошо ми зараства счупения крак, постоянно съм с патерици.
- Сестра, вземете патериците, дайте му разхлабително. Сега ще побягате без патерици. Следващия.

- Докторе, всяка сутрин намирам във влагалището си пощенски марки, вижте цял албум вече имам.
- Това не са марки, а етикети от банани. Сестра, дайте и направление към очен лекар. Следващия.

- Докторе, никой не ме забелязва!!...
- Следващия.

- Докторе, бачкам като кон, ям като прасе и се изморявам като куче, какво да правя?
- Идете на ветеринар. Следващия.

- Докторе, имам запек!!..
- И аз нямам ауди А8, но не викам за този проблем на всеки ъгъл. Следващия.

- Докторе, пожълтяха ми зъбите.
- В такъв случай си купете кафява вратовръзка, ще ви отива. Следващия.

- Докторе, не съм добре с краката.
- С крака е добре, без крака не е добре, следващия.

- Докторе, когато кихам изпитвам оргазъм, какво да правя??
- Хм, ..смъркай тютюн. Следващия.

- Докторе, помогнете ми, аз съм вече на 25, а още нямам косми на интимните части. Какво да правя??
- Колко пъти седмично правите секс?
- Амиии... 30-40 пъти...
- На магистралите също не расте трева. Следващия.

- Докторе, боли ме коляното.
- И мен ме боли. Следващия.

- Докторе ,като се качвам нагоре по стълбите, ме боли кръста.
- Тогава се качвай надолу. Следващия.

- Докторе, дай ми нещо за глава.
- На ти шапка. Следващия.

- Докторе, бременна съм.
- Честито. Следващия.

- Докторе, пикая на четири.
- Глътнал си копче. Следващия.

- Докторе глътнах мишка.
- Глътни и котка. Следващия.

- Докторе, имам високо кръвно.
- От сега нататък така ще е, бабо. Следващия.

Сестрата:
- Докторе, вашият симулант умря.
- Е, тоя се престара!

# 209
Добро утро food010
аз да съм възмутена от нашите болници,  вчера от пустия  вятър ми влезе нещов окото какво не знам, мъжо гледа зяпа нищо не вида купи ми някакви капки за очи нищо ни помага. Обаждам се в "Хигия" за дежурен очен - нямаме такъв дежурен лекар, обаждам се на моя близка/мащехата ми/ която работи в болницата тя ми казва намалени са щатовете и викат очен само по спешност което ще рече операция,ако можеш да изкараш до утре  #Crazyнаправих си сметка че и в "св. Екатерина" няма да има окото ми все едно има изсипана една кофичка пясък.
 Дойде брат ми и ми даде бабешки акъл да си сложа картоф на окото първо ми се видя много смешно, но човек като е на зор какво ли не прави. И това ме отпусна за няколко часа.
Та вече ще вярвам да бабините методи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт