Лекарите в ПАЗАРДЖИК - 2

• 141 415
  • 597
  •   1
Отговори
# 210
Имам нужда от малко ограмотяване по мед. тема....

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=272341.new#new

вярвам, че поне Нели ще се включи....ако не с друго, то поне с препратка към литература  Wink

Проблема е, че искам "всичко да знам"  Blush

# 211
Вече са ме изпреварили и са отговорили на въпроса ти.  Grinning
Обаче щом искаш повече инфо - ето ти един хубав сайт:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&

Виж и това:
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/38/66/

Успех!  Hug И скоро да се похвалиш!  Hug

# 212
мама Елфина относно детския кожен лекар аз мога да споделя за доктор Методиева работи в бялата кьща на автогарата на пьрвия етаж незнам дали си чувала за нея но е добра

# 213
мама Елфина относно детския кожен лекар аз мога да споделя за доктор Методиева работи в бялата кьща на автогарата на пьрвия етаж незнам дали си чувала за нея но е добра
Благодаря за инфото Hug Hug Hug

# 214
    Хайде сега по-компетентните от мен да кажат на какво се дължат повишените левкоцити в кръвта на новородено?  Thinking
    Може ли да има връзка това с високото кръвно на майката? Тед? Очаквам да се включиш, ти нали беше с високо кръвно?
    Не става въпрос за мен.  Grinning Моя (не)позната са я качили на кънки, ако се сещате какво имам предвид.  Twisted Evil

# 215
Хм...
Намерих това:
Левкоцити. Белите кръвни телца играят изключително важна роля в имунната защита на организма. Те са няколко вида – гранулоцити, лимфоцити и моноцити и имат точно определени функции. Тяхното определяне се нарича диференциално броене. При здравите хора броят на левкоцитите се променя в зависимост от функционалното състояние на организма и различното часово време. Левкоцитите се образуват в костния мозък и след като го напуснат се пренасят по кръвоносната система до стратегически депа в организма, където се складират. При възникване на необходимост (инфекция) те напускат кръвоносната система, за да се борят с причинителите на заболяванията. Увеличеният им брой (при деца над 15) е признак на възпаление.

# 216
не съм експерт,но при високото кръвно плодът не наддава на килограми а има вероятност да намали теглото си.  Вземат се медикаменти за понижаване на кръвното до края на бременността
ето какво намерих
http://www.lekar.bg/lek-8/info-73

# 217
Благодаря за линка, Тед!   bouquet Там обаче е разяснено как високото кръвно влияе върху плода (това го знам  Embarassed), но не пише повишените левкоцити при новородено на какво се дължат... Thinking

# 218
Нелина, може да е от някакво възпаление. Левкоцити и еритроцити както в кръвта, така и в урината са признак за възпаление.
Може да е нормално за новородено, особено ако е тежко раждзане, да е грътнало малко околоплодни...
Ама да е от кръвното на майката...Хич не ми се вярва.

# 219
И на мен така, щото... Peace Hug

# 220
Айде пак аз - понеже спазмите на дъщеря ми ме присетняват сериозно (получи 2 в рамките на 2 месеца)!!! Та, се замислихме дали не е алергия, понеже сме в нова кооперация, долу още оправят площадката и всичко е в пясъци и строителни материали - по цял ден режат плочки и хвърчи страшен прахолят (ние сме на първият етаж). Та, добър детски алерголог ако може да ми препоръчате? Казаха ми за Нолева или Молева ли?????

# 221
     В Пазарджик се спрягат имената на д-р Нолева и д-р Парнарев.  Peace
     Нямам наблюдение и не мога да ги коментирам. Надявам се други мами да се включат. Hug

# 222
ние сьщо сме с такьв проблем и праха е особенно вреден в този случай
ами ние ходим при доктор нолева и сме доволни знам че и пьрнарев е добьр вьпрос на избор но аз имам поглед  от доктор нолева добрпа е и внимателна особенно за спазмите

# 223
  • С най- страхотния човек
     В Пазарджик се спрягат имената на д-р Нолева и д-р Парнарев.  Peace
     Нямам наблюдение и не мога да ги коментирам. Надявам се други мами да се включат. Hug

Аз лично съм си имала работа с тях и изобщо не съм доволна.Само са прехвалени май-май.Излизаха ми екземи и 10 години ходене по мъките тук в Пазарджик.Те ми казваха-та на нервна почва било,пращат ме на кожен кожния вика не си за мен за алерголог си и ме пратиха при Парнарев.Той с най -голямата си наглост ме изгони че това не било алергия а съм била за кожен,а всъщото време кожен ме изпрати при него.Какво ли не пих с какво ли се не мазах и нищо.Даже в ескулап ми изписаха ЛЕКСОТАН представете си че било на нервна почва.Да не говорим ,че в Здравето ме тестуваха и казаха че ми няма нищо-а ръцете ми се надуха цялите от 12 те алергена които ме тестуваха.Накрая се ядосах и казах на личния ми лекар-Кисов да ми даде направление за Пловдив.Даде ми за СВ.Георги-бившето ВМИ.Там попаднах на Др.Рени Андасорова.Когато ми видя всички рецепти и какво съм пила се хвана за главата.Тестува ме и ми откри алергия.След проведения курс на лечение от 2-3 месеца всичко ми изчезна.

# 224
Mari_Pz, отивай в Пловдив и търси специалист. Алергиите са най-трудно доказуеми и често се объркват нещата. Много е възможно да е от праха...
дано намерите решение на проблема. Hug

Общи условия

Активация на акаунт