Лекарите в ПАЗАРДЖИК - 2

• 141 488
  • 597
  •   2
Отговори
# 300
Nellina Всичко което си написала за Генчева аз мога да го кажа  същото и за Станев от Здраве и мен господ ме е пазил изглежда

# 301
  • Пазарджик
Искам и аз да споделя във връзка с мнението на Nellina относно изследванията по време на бременността:
Не знам защо, но колкото познати питах напоследък, бременни и вече раждали, на никоя не е взет материал за цитонамазка и микробиология, въпреки че тези изследвания са задължителни и се поемат от здравната каса. Не знам защо  newsm78 - манипулацията ли им изглежда трудна  Thinking или че ще попълнят един лист в повече  ooooh! .  Иначе доколкото знам, докторите в хигия си окачват списъка със задължителните изследвания на вратите - сигурно за красота  Mr. Green .

Както вече писах, ходя при Радослав Попов, който ми пуска абсолютно всички изследвания, включително и гореспоменатите. Даде ми и направление за БХС  Peace .
По-миналата седмица ходих на фетална при Даскалов в Пловдив - той също се учуди, че ми е пуснал цитонамазка  Thinking - според него, това било много рядко срещано  ooooh! .

# 302
Браво на д-р Радослав Попов!
 smile3501 smile3501 smile3501

# 303
Момичета, аз ходих на преглед при д-р Павлова. Благодаря на всички, които ми я препоръчаха. Направи ми наистина много добро впечатление и като човек и като специалист. Каза че всичко ми е наред и ми изписа дуфастон, като каза да го пия по 2 пъти на ден от 16 ден, считано от първия ден на менструацията. И така в продължение на 6 месеца. Каза че това би могло да помогне да имам бебче по-скоро. Някоя от Вас пила ли е това лекарство?

# 304
Здравейте мамчета,
искам да поставя в черния списък на лекари - д-р Георги Антонов от Хигия.
Наложи се да прегледа ушичките на Роси и по жесток преглед надали съществува. Едвам се стърпях да не си тръгна с детето. Това е абсолютен съдист. Сега се налага да ходим на проверка, а аз твърдо съм решила да е при друг УНГ.
Моля ви посъветвай те ме къде да ида при добър УНГ лекар.
По темата искам да кажа на бъдещите майчета да не се записват при д-р Генчева. Тя ми водеше ЖК извество време. Въобще не бях доволна от нея. Може би, ако не се бях преместила при д-р Чолаков сега нямаше да го има моето слънчице.

# 305
 C_v_e_t_i , преди да пиеш кавото и да било, съветвам те да влезеш и да разгледаш този сайт и форумите към него!  Hug
http://www.zachatie.com/
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40
 Hug Hug Hug

"В периода 34-та – 36-та гестационна седмица се изследват микробиологично вагинален и анален секрет, Васерман, Анти Д антитела при Резус отрицателните жени."
Д-р В. Даскалов

от тук:
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/757/37/
Сега ако някой ми каже, че в този период са му взели анален секрет за изследване, аз съм готова да се обеся.  Twisted Evil
Обаче на голи уверения не вярвам! Искам доказателства Mr. Green Mr. Green Mr. Green
П.С. На мен вагинален не ми взе Генчева, та камо ли - анален... #2gunfire

# 306
Момичета, аз ходих на преглед при д-р Павлова. Благодаря на всички, които ми я препоръчаха. Направи ми наистина много добро впечатление и като човек и като специалист. Каза че всичко ми е наред и ми изписа дуфастон, като каза да го пия по 2 пъти на ден от 16 ден, считано от първия ден на менструацията. И така в продължение на 6 месеца. Каза че това би могло да помогне да имам бебче по-скоро. Някоя от Вас пила ли е това лекарство?
Да,аз съм го пила.Но по-късно включиха и Клостил Бегит.
От колко време се опитвате да имате бебе?
При мен лекарствата бяха назначени едва след цветна снимка на тръбите. Второто лекарство стимулира овулацията и не се приема при сраствания във Фалопиевите тръби.Имай го в предвид.  bouquet
C_v_e_t_i , преди да пиеш кавото и да било, съветвам те да влезеш и да разгледаш този сайт и форумите към него!  Hug
http://www.zachatie.com/
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40
 Hug Hug Hug

"В периода 34-та – 36-та гестационна седмица се изследват микробиологично вагинален и анален секрет, Васерман, Анти Д антитела при Резус отрицателните жени."
Д-р В. Даскалов

от тук:
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/757/37/
Сега ако някой ми каже, че в този период са му взели анален секрет за изследване, аз съм готова да се обеся.  Twisted Evil
Обаче на голи уверения не вярвам! Искам доказателства Mr. Green Mr. Green Mr. Green
П.С. На мен вагинален не ми взе Генчева, та камо ли - анален... #2gunfire
Аз съм раждала в Пазарджик,но не живея там.Ходех всеки месец на преглед,а консултациите ми ги водеха по местоживеене.
Мисля,че около 8-9 м беше акушерката ми взе тези проби и само трябваше да ги занеса в ХЕИ.
От там те после си ги връщали на кабинета.
Виждам,че никой не е упоменал д-р Шопова. Wink
Едно голямо Благодаря! за професионализма на тази жена.
Истина е ,че е голямо чакане пред кабинета,но има за какво.
Нито веднъж не видях по-друго отношение към някой пациент в зависимост от произхода.

Има голямо самочувствие,но си го е спечелила и има на какво да се облегне. Wink

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 00:59 от PINOKIO

# 307
.... Може би, ако не се бях преместила при д-р Чолаков сега нямаше да го има моето слънчице.
Не се заблуждавай аз при д-р Чолаков си просех изследванията за това от доста време съм го поставила в черния списък

# 308
Ако на някой му е взиман анален секрет/ по време на бременност/ - нека пише - ще го черпя сладолед Mr. Green/ имам предвид пазарджишките гинеколози/

PINOKIO, и аз съм чувала само добри отзиви за Шопова.
C_v_e_t_i, явно ти  го е предписала, за да стимулира овулацията, въпреки че нямаш проблем. Успех и скоро да се похвалиш с някоя добра новина Hug

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 09:44 от Луда Яна

# 309
  • Насред хаоса
Моля ви посъветвай те ме къде да ида при добър УНГ лекар.

Иди при д-р Георги Илчев в "Ескулап" - всеки ден е там от 8,30 до 12,30. Един от малкото лекари, които са истински професионалисти - гледа да помогне по всякакъв начин, без да иска отплата за това!

# 310
    Хм...
    Дъщеря ми не може да пътува с кола - винаги повръща. Днес ходихме до кафето на "Явор" с колата и тя пак повърна. Толкова е близо, все пак...
    Някой да има идея на какво се дължи това?  newsm78Проблеми с вестибуларния апарат?  Rolling Eyes
    Какво мога да и давам преди пътуване, за да не повръща? Тя е на 2г и 2 месеца.

И при нас се появи този проблем.
До сега не е било това чудо.Даже като бебе се возеше в нейната седалка ,а се е случвало и да я храня.

# 311
  • Насред хаоса
И аз да се включа.  Mr. Green Павлова наистина е много добър лекар, следеше ми и двете бременности и ги проследи, както трябва. Освен това е и ЧОВЕК, което е не по-малко важно. Не мога да не спомена отново д-р ИЛЧЕВ (УНГ) от Ескулап - страхотен човек и професионалист. Има и една педиатърка от "Св. Екатерина", но в момента не си спомням името й - също много си разбира от работата и се държи човешки.

А сега тези, от които съм се отвратила - Коруева - гинеколог от МБАЛ. Сега вече не знам дали още е там. Стана така, че първото дете го родих при нея. Какво "при нея", сама си го родих! Цяла нощ не благоволи да се весне да види как вървят нещата и ме остави да се мъча като грешен дявол, докато ми изтекоха водите. В един от редките мигове, когато я видях, й казах, че адски ме боли и да преслуша тоновете, защото се бях уплашила за детето, а отговорът беше: "Ми то така трябва да боли, какво ми се лигавиш!" Едва благоволи да дойде до родилната маса, когато детето почти излизаше вече, и да го хване. И на всичко отгоре ми обраха всички неща, които си бях донесла - бъркали ми в чантата с акушерките и ми взели бинтове, конци, памук, спирт и повечето лигнин?!
Друг такъв лекар е Щерев, пак АГ. На тоя сигурно някое ветеринарно училище му е дало диплома - бях свидетел, пак по време на премеждието ми с Коруева, как той изражда съседката ми по родилна маса. Натискаше я по корема, биеше я през ръцете и устата, защото викала и му пречела, накрая даже не щя да зашие разкъсванията, които сам й причини със скачането си върху корема й, та се наложи лекар от застъпващата смяна да я зашие. Направо се отвратих! И лъхаше на алкохол от 100 метра!
Като се сетя, ще пиша още!

# 312
При мен нямаше такова нещо.
Когато някое момиче слезне от гинекологията в родилното й казваха да си вземе само телефона и лигнина.
Всичко останало се сваляше от санитарка.
След секциото в стаята ме чакаше чантата до леглото и шишето с вода.
Нищо не беше пипано,а аз помолих жената ,която влезе да ми извади каквото ми трябваше.Не знам и сега каква беше,санитарка или акушерка,но лошо не съм видяла.
На пъвото ставане от леглото ми прилоша и едновременно ми се повръщаше и се задушавах,но жените ме изчакаха спокойно да се оправя и не са ми ,,тътнали,,над главата.
Даже понякога ме питаха дали не искам пак интимно почистване извън нормалните за деня. Grinning
За информация,не съм била ВИП.А и не видях голяма разлика  със същото.
Както съм писала ,пак ще пиша.
Това е здравно заведение и ако държи някой на храната и удобствата-то те са приоритет на хотелите. Mr. Green
Ми нещо не ми е ясно,отиваме да раждаме,а не да хапваме кюфтенца.Макар,че ни дадоха и такива+картофена салатка. Wink
А за избора на лекар,всеки решава сам.
За Попов имах наблюдения и то добри,но за Щерев сега чувам. Sad

# 313
  • Насред хаоса
Значи са се подобрили нещата. И така трябва да бъде. Аз говоря за 99-та година. Не знам късметът ли ми е бил такъв, да попадна на такива лекари, но добре, че всичко мина нормално. Не търсех удобства - тогава дори свястна баня нямаше, а от всичките пет жени, които бяхме в стаята, на една не предложиха да направят интимен тоалет. А за нещата, които си носех - предварително ми дадоха списък какво трябва да си купя и да си нося. От тези неща, от кумова срама сигурно, ми бяха оставили само едно шише риванол и един пакет памук. А имах абокати, спринцовки, игли, спирт, хирургически конци - 6-7 пакетчета. Те употребиха едно да ме зашият, а от другите нямаше и помен в чантата. Чак срамно ми става, като се сетя, макар че не аз трябва да се срамувам. Но арогантното отношение на лекарите и акушерките беше черешката на тортата. Затова и втория път не отидох да раждам там. Дано наистина да са се подобрили условията!

# 314
Д-р Коруева не само че е в МБАЛ, но е и шеф на АГ (временно изпълняваща, след като д-р Димитров почина). Имам добри впечатления от нея. Peace
Д-р Щерев отдавна не работи там.  Peace
Аз също раждах през 1999 г в МБАЛ. Никой не ми е ровил в чантата - това ми звучи като виц.  Laughing И външните, и вътрешните шевове ми ги правиха с животински конци (те не се свалят впоследствие, а се резорбират сами). Peace
Това е здравно заведение и ако държи някой на храната и удобствата-то те са приоритет на хотелите. Mr. Green
Ми нещо не ми е ясно,отиваме да раждаме,а не да хапваме кюфтенца.
За Попов имах наблюдения и то добри...
smile3501 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт