Лекарите в ПАЗАРДЖИК - 2

• 141 408
  • 597
  •   1
Отговори
# 330
Същото щях да пиша като Нели.
Корсемов е добър лекар, но не е специалист по стерилитет.
Като човек, минал по този път, бих ти дала съвет да потърсиш такъв специалист за консултация в специализирана клиника.

# 331
zdraveite pi6a vi za parvi pat no sam pro4ela po4ti vsi4ko ot napisanoto tuk i sam goliam fen na foruma.Bremenna sam v 5 mesec i xodia pri d-r Korueva vav Vivata i da mi dadete mneniata Vi za neia.Mnogo 6te sam vi blagodarna.Mersi predvaritelno 6te o4akvam otgovorite Vi tuk

# 332
  • Насред хаоса
zdraveite pi6a vi za parvi pat no sam pro4ela po4ti vsi4ko ot napisanoto tuk i sam goliam fen na foruma.Bremenna sam v 5 mesec i xodia pri d-r Korueva vav Vivata i da mi dadete mneniata Vi za neia.Mnogo 6te sam vi blagodarna.Mersi predvaritelno 6te o4akvam otgovorite Vi tuk

Ако може, да пишеш на кирилица? По въпроса - има различни мнения за нея. Аз например хич не съм доволна от отношението й, но други пък са доволни. Все пак аз съм раждала през 99-година, когато повечето лекари зяпаха повече в парите. Мисля, че сама трябва да си прецениш. Лека бременност и още по-леко раждане!  bouquet

# 333
Зравейте,
аз пак ще питам за лекари. Този път за добър педиатър. В момента сме при Толева в Хигия, но не съм доволна от нея. Пихме антибиотик, а се оказа, че не ни е бил въобще необходим. Сега съм решила юни месец да се запишем при друг лекар, но не знам при кой.
За това моля ви ме посъветвайте за добър такъв.
Адаш,
за д-р Коруева мога да икжа добро мнение.
Декември тя ми беше лекуващ в болницата, когато лежах за пореден път за задържане.
Не е много сговорлива, но е добър лекар и това е по-важното.

# 334
  • Насред хаоса
Зравейте,
аз пак ще питам за лекари. Този път за добър педиатър. В момента сме при Толева в Хигия, но не съм доволна от нея. Пихме антибиотик, а се оказа, че не ни е бил въобще необходим.

И ние бяхме при нея и избягахме, разбира се! На всичко отгоре пред кабинета й се чака сума време! После отидохме при д-р Светла Комсийска в "Света Екатерина" - от старата генерация е, педиатър и хомеопат, и много си разбира от работата. Но мисля, че личният лекар трябва да ти даде направление за нея - не знам дали тя е GP. Ние ходим с направление от д-р Кулинска - тя ни е личен лекар и съм страшно доволна от нея!

# 335
Личен лекар на моето дете е д-р Кръстев - в Ескулап. Той е педиатър. Доволни сме - много е спокоен и не бърза с антибиотиците за щяло и не щяло. При по-спешни случай и когато искам да съм спокойна винаги минаваме и през д-р Агов. За него лоши отзиви не съм чела до сега newsm78
Добър е, но при него само с направление, не е джипи..

# 336
Сега и аз да се намеся  Laughing
mother-of-pearl много е прехвален д-р Корсемов преди година и отгоре когато забременях ми го препоръчваха много.
Но след като ходиш в Пловдив, на моя позната и е помогнал друг лекар но сега името ми убягва който и е помогнал много и сега си има здраво детенца на вече 2 год. Ако искаш ще я попитам за името, а за координати вече ако желаеш.
Но аз също съм на мисля, че трябва да вземеш и друго мнение.

# 337
Корсемов е може би единствения лекар на който ВЯРВАМ -може и да греша, но всичко ми обяснява и всичко което е казал, след проведено лечение е станало - имах хормобален дисбаланс, който лекувахме почти 5 месеца и който е повлиял на некачествената ми ОВУ и напълняването ми. След лечението си направих фоликуметрия и тогава се разбра че вадя по две яйцеклетки от всеки яйчник по една (може би и затова е болезнено ову-то). За да я стимулира и за да задържам оплодента яйцеклетка ми изписа Клостилбегита и Дуфастона. Нямам причини да не му вярвам, а и имам нужда да му вярвам, засега виждам че всичко върви по план и въпреки, че аз си викам че пробваме от 2 години, реално погледнато времето през което и аз съм здрава и мога да зачена е само 3 месеца.
Въпроса ми беше за Дуфастона, ама май ще пробвам един месец и без него и тогава пак тръгвам по мъките...
Ако нещата не потръгнат със сигурност ще потърся и друго мнение - но грешите че е прехвален (никой не ангажирам с мнение) в клиника САНА, се чака за КОрсемов, дори и със записан час, за да влезеш при него...И там, аз виждам на колко момичета е помогнал, именно при стеирлитет.

п.с. още има надежда и за тоя месец , днес ми е 28-ия ден....

# 338
п.с. още има надежда и за тоя месец , днес ми е 28-ия ден....

Дано!!! Hug Hug Hug

# 339
и аз когато бях бременна ходих при Корсемов в пловдив,доволна съм от него...може да му се вярва...

иначе сега сме при Толева и ние не сме доволни,но....

# 340
Брей, много хора станахте недоволните от Толева newsm78
Май са кът личните лекари, които са  педиатри...

# 341
ама и нещо доста хора се събират да не са доволни от Толева newsm78

# 342
Брей, много хора станахте недоволните от Толева newsm78
Май са кът личните лекари, които са  педиатри...

вие чак сега ли разбрахте Rolling Eyes кът са ДОБРИТЕ ПЕДИАТРИ в Пазарджик

# 343
Благодаря,че ми отговорихте Grinning нз засега се даржи  добре с нас ако не има и други.Спрямо добрите педиатри ако питате мен и ако искате естествено д-р Ангел Найденов в Здравето е супер добър но Вие си решавате.Мерси

# 344
  • Насред хаоса
. . . д-р Ангел Найденов в Здравето е супер добър но Вие си решавате.Мерси

Извинявай, но не споделям мнението ти за този лекар. Били сме при него и затова го казвам - изтърва голямата ми дъщеря, та направи двустранна пневмония. Сега една приятелка се е заканила да се маха от него, защото по същия начин не разбра какво му е на сина й, а то било пневмония, при това пак двустранна! И трябваше да идат на друг лекар, защото този продължавал да упорства, че няма нищо сериозно,  докато детето се влошаваше всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт