Лекарите в ПАЗАРДЖИК - 2

• 141 373
  • 597
  •   1
Отговори
# 360
Стартира ремонтът на блока за новото детско отделение в МБАЛ
На 27 май предстои да бъде подписан договор за ремонт на блока над отделението по урология, където ще бъде преместено детското отделение, информира директорът на МБАЛ – Пазарджик д-р Петко Митев. Той ще бъде на стойност около 200 хиляди лева и се очаква да приключи до края на лятото. Тогава и малките пациенти ще могат да се нанесат в новите помещения. За урологичното отделение пък се предвижда изграждане на допълнително отводняване. Допреди няколко години то се пълнеше с вода почти при всеки дъжд. Реализиран болничен проект реши проблема. Това, което ще се направи сега е изграждане на резервен попивен кладенец, закупуване на помпи и др. Планиран е основен ремонт на отделението по хемодиализа. Външният предвижда саниране, а вътрешният ремонт на залите. Иска ми се диализно болните да не се увеличават, трансплантациите да тръгнат и да не се налага разширяване на отделението, коментира д-р Митев. Сред плановете на ръководството е (при получаване на финансиране) и саниране на основната сграда на МБАЛ. (в. "Виделина")

# 361
Neli  smile3501 smile3501 smile3501
добре, че си ти мила,  та да съм осведомена....

# 362
Момичета,
препоръчайте ми добър детски очен лекар.
Всъщност не знам дали въобще има детски очен... newsm78
Искам да заведа Вики на профилактичен преглед.

# 363
Момичета,
препоръчайте ми добър детски очен лекар.
Всъщност не знам дали въобще има детски очен... newsm78
Искам да заведа Вики на профилактичен преглед.
Водила съм сина ми на Джингаров, видя ми се много внимателен и прецизен.

# 364
А къде работи той?

# 365
Момиченца - кокиченца,давайте акъл,
първият ден от менструацията ми съвпада с първият ден от почивката ни на море,а аз съм като жаба,от водата не излизам,пак ще има подгизнали тампони и озъртане - протекла ли съм или не,ако знаете начин да забавя менструацията си или да я накарам да избърза,моля споделете.
 Зная,че шега не бива със законите на природата,но аз много обичам водата,ще съм признателна за всяко споделено мнение.

# 366
Лайкучкаа,
според мен ще е най-добре да споделиш проблема с гинеколог. Той най-добре ще ти отговори. Peace  Доколкото знам, цикълът се регулира с хормони, а ние тук не сме лекари, за да ти ги предпишем. Hug

Ember,
аз не мога да ти бъда полезна.

# 367
Лайкучкаа, миналата година имах същия проблем.Говорих с гинеколожката ми, изписа ми едни хапчета (нещо от рода на Промолут не знам си какво), пият се определени дни в зависимост от това кога искаш да ти дойде.В случая предполагам искаш да ти дойде по рано и до морето да ти е свършило.Само че се пият предишния месец и така се регулира менструацията за следващия месец.
Така че както те е посъветвала Nellina, обърни се към лекар. Peace

# 368
В поликлиниката и в очно отделение, но не знам как са му смените в Очно - иначе и там преглежда с направление.
Звънни в поликлиниката и питай.

# 369
Благодаря! Hug

# 370
Nellina,Еmber smile3525
да, примолут нор са таблетките,пият се по схема,дано само не съм се сетила твърде късно и има ефект при мен.

# 371
Здравейте! И аз да се включа по темата за лекарите в Пазарджик. На 28.01.2008 г. родих дъщеря си Нели в МБАЛ Пазарджик. Останах страшно доволна от всички, въпреки усложненията, които имах. Консултациите ми водеше др. Дулчева - страхотен лекар!!!Тя ми водеше и раждането. Прояви страхотна загриженост, отговорност и професионализъм!Всеки ден минаваше по няколко пъти през стаята ми. Лично вземаше информация за състоянието на детето ми от Интензивния сектор на Микропедиатрия.. Доволна съм и от отношението на акушерките и санитарките. Първите 4 дни, когато дъщеря ми беше в кувьоз и не можех да кърмя, а гърдите ми преливаха, непрекъснато имаше при мене по една акушерка и санитарка - правеха ми компреси и ми отпушваха каналите!Мога да спомена и няколко имена (за съжаление не знам фамилиите на акушерките) - Димка, Атанаска, Лазарина, Тимка, Соня, Боряна. Няма да забравя и една от санитарките - Ваня. Е, ще спомена и две акушерки, които не са ми от най-приятните, да не кажа нещо по-грубо - Лиляна Христова и Сийка /не знам фамилията и/
Също така и обстановката не беше лоша - беше чисто и удобно! Следващото си дете бих родила отново там и отново при др. Дулчева! Знам, че мога да разчитам на нея напълно!
Не мога да не спомена и др. Димитрова, др. Фингарова и др. Гугуткова от Микропедиатрия. Положиха страхотни грижи за дъщеря ми!
Доволна съм и от педиатърката, която избрах за детето - др. Пиронова.

# 372
Моля,някой ако има мнение за др.Личева--детски лекар в "Здраве"до го сподели.Предварително БЛАГОДАРЯ.  bouquet

# 373
Моля,някой ако има мнение за др.Личева--детски лекар в "Здраве"до го сподели.Предварително БЛАГОДАРЯ.  bouquet

Не мога да ти бъда полезна. За първи път чувам това име. Thinking

Gerit0, прави ми впечатление, че все повече и повече бременни се насочват към МБАЛ.
Народът взе да поумнява! Mr. Green
 smile3501 smile3501 smile3501

# 374
В Черния списък слагам съвсем отговорно  - доц. Порязов гинеколог.

Отидох при него преди два месеца с двустранно възпаление на яйчниците вследствие на гъбична инфекция.

След всеки касапски преглед при него не можех да ходя до тоалетна дни наред, изключително грубо преглежда, да не говорим, че отношението му към пациентите е много странно, претупва страшно много. Моята приятелка прави аборт при него и мнението и е същото - грубо отношение, претупване и следствие: възпаление. не беше я изчистил добре.

След 2 месеца лечение с многократно мое намекване да ми вземе поне секрет за микробиология,, защото аз не съм убедена, че това са гъбички все пак, той категорично ме убеждаваше, че няма как да не са гъбички...Помолих за цитонамазка, взе ми още първия път и повече не се поинтересува ккаво пише там. Беше ми дадена от сестрата и ми каза - ок е ..Ама там пишеш, че имам остър колпит и бактерии. Е, другото ми беше ок де newsm78
След три месеца лечение и куп пари за лекарства - абсолютно никакво подобрение нямам, освен, че поне не ме болят яйчниците.
Последния път ми поиска и 20 лв за преглед, защото било ми изтекло направлението, а нито той, нито сестрата ме предупредиха да си взема направление предишния път.
Та след последния преглед ми изписа същите лекарства за гъбички, каквито ми изписа предишния път #Crazy
За кой ли път се убеждавам, че не титлите правят лекаря...

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 10:51 от Луда Яна

Общи условия

Активация на акаунт