Лекарите в ПАЗАРДЖИК - 2

• 141 384
  • 597
  •   1
Отговори
# 375
само не разбрахме кой е гинеколога?

# 376
опс, вместо да му сложа цвят съм го изрязала Embarassedдоц. Порязов

# 377
Луда Яна, сега по-добре ли си?

# 378
Да, по-добре, лекуваме се още, но при друг.

# 379
Здравейте мамчета,

Вчера водих малката при д-р Людмила Стоянова /стоматолог/ и останах доволна. Направи зъбчето - работи с търпение и професионализъм.
Преди ходихме в Пловдив и ни съсипаха зъбките.
Лек ден!

# 380
Тааакааааа...довечера съм на гинеколог...и естествено ще го питам...ама вие да сте чули или видяли....
Преди вечер от стария ми шев (от предишното ми раждане), който дължа така качествено направен на Генчева (изпускането на титлата доктор е умишлено) при натискане, сълзи розова кръв - по-скоро капка, НО само при натискане или "бърсане"...... За протокола секс не съм правила от както беше първия положителен тест...та не е от претъркване или подобно...даже прашки не нося от месец..за да са ме подразнили те....та...съм в недоумение - не ме боли, не ме щипе или нещо такова....преди не се е случвало ...мисля  newsm78

# 381
моят съвет е да отидеш при наблюдаващият те лекар, може да не е нищо опасно. Но за да си по -спокойна. Може да е някаква външна раничка, при мен се беше получило същото "нещо", но не ходих на лекар. Отмина много бързо.

# 382
    Гери, дано след посещението ти при гинеколога има яснота по въпроса, който те вълнува! Hug

Аз днес ходих на профилактичен преглед при д-р Попов. Няма да сипя суперлативи. Не че не ги заслужава, а защото не искам да се повтарям.  Peace
    Приканвам всички, на които не им е взета цитонамазка в последната година, да не се мотаят, а да отидат на преглед!
 Hug Hug Hug

Ако ви е интересно:
http://blsvarna.dolphin-3.bg/news_family_doctor/Za_citonam.doc

# 383
Тааакааааа...довечера съм на гинеколог...и естествено ще го питам...ама вие да сте чули или видяли....
Преди вечер от стария ми шев (от предишното ми раждане), който дължа така качествено направен на Генчева (изпускането на титлата доктор е умишлено) при натискане, сълзи розова кръв - по-скоро капка, НО само при натискане или "бърсане"...... За протокола секс не съм правила от както беше първия положителен тест...та не е от претъркване или подобно...даже прашки не нося от месец..за да са ме подразнили те....та...съм в недоумение - не ме боли, не ме щипе или нещо такова....преди не се е случвало ...мисля  newsm78

Гери, да не би да имаш хемороиди?

# 384
Цитат

Нелка ма Joy ....знам кога нещо ми иде от дупето или от друго място..... Mr. Green 
Никога не съм имала и сега нямам..казах че няма болка....
С огледало и фенерче се гледах.. bowuu от шева идеше....ама вече няма и съм добре.....

# 385
Ох, момичета, ще ме уморите Laughing tooth Joy
Гери, иди на лекар непременно. Ти тук при кой ходиш?

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 12:55 от Луда Яна

# 386
Цитат

Нелка ма Joy ....знам кога нещо ми иде от дупето или от друго място..... Mr. Green 
Никога не съм имала и сега нямам..казах че няма болка....
С огледало и фенерче се гледах.. bowuu ...

smile3532

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 23:08 от Nellina

# 387
Привет   на всички Hug NeWS78
АЗ сега чета за първи път моля кажете ми при кой гинеколог да  отида на преглед
аз имам дъщеря на 1 год и от както съм я родила не съм ходила на доктор на преглед  newsm78
благодаря предварително

# 388
Привет, грета мама bouquet
Горещо ти препоръчвам д-р Радослав Попов! Peace

Регистрирай се и заповядай в пазарджишката тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=305377.0
 Hug Hug Hug

# 389
Ох, момичета, ще ме уморите Laughing tooth Joy
Гери, иди на лекар непременно. Ти тук при кой ходиш?

Ми в Пз ходя при д-р Попов - за двата прегледа при него оправда всичките ми надежди.....които Нели беше посяла  Mr. Green
Иначе досега при д-р Корсемов, който е в отпуска...
Ама май ще раждам в Пловдив в "СЕЛЕНА", но до последно ще си ходя на консултации и при д-р Попов  Peace

Общи условия

Активация на акаунт