Лекарите в ПАЗАРДЖИК - 2

• 141 404
  • 597
  •   1
Отговори
# 465
Нели,благодаря.В сряда ще ме приемат в Здравето за операция...

# 466
Копев е най-добрият хирург в Пазарджик в момента. Голям професионалист.

Виви, желая ти лека операция и бързо възстановяване Hug

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 10:30 от Луда Яна

# 467
Vivi75, лека операция и бързо възстановяване! Peace

# 468
 HugБлагодаря ви момичета!

# 469
Нели,благодаря.В сряда ще ме приемат в Здравето за операция...

Днес е сряда.
vivi75, лека и успешна операция! Бързо възстановяване!   bouquet
 Hug Hug Hug

# 470
  • Пазарджик
Тук е темата да благодаря на лекарите, сестрите и акушерките от Родилно отделение към МБАЛ Пазарджик.

На първо място искам да благодаря на д-р Попов, който следи цялата ми бременност за неговото внимание, отзивчивост, загриженост и професионализъм. Няма въпрос, на който да не ми е отоговорил и притеснение, на което да не е откликнал и разяснил. Той беше и опериращ лекар при моето секцио, което слава Богу мина без усложнения. Искам също да благодаря на останалите от екипът, провел операцията - д-р Шопова, анстезиоложката Петрова и нейната асистентка, операционните сестри, които бяха супер усмихнати и любезни. Просто не съм очаквала такова ведро настрение, което много ми помогна да съм спокойна в този момент.

Искам да благодаря и на останалите лекари, сестри, акушерки и санитарки, които се грижаха през възстановителния период. Някои бяха по-любезни, други по-изнервени, но за мен това е напълно нормално - в отделението работата им е много, идват най-сложните случаи, които не се поемат от частните болници, работата им е изключително напрегната, а през преиода, в който бях там имаше бум на раждания, намален лекарски съства, спешни случаи ...

Специални благодарности на акушерката Антонова. Такова внимание не съм очаквала от нея. Като се започне от първата нощ след операцията, когато надничаше през половин час, за да ме види как съм, постоянните посещения, когато е на смяна, помощта и в друг неприятен период - когато получих гадното главоболие като странична реакция от упойката и тя тръгна да търси лекарство в другите отделения, та се стигне до безценната и помощ и съвети по време на първите стъпки в кърменето. Благодаря и, че се съгласи да ни посети първата вечер, когато се прибрахме вкъщи и когато питанките бяха много и за обажданията след това да пита как сме и как се справяме.

Още веднъж едно голямо БЛАГОДАРЯ    bouquet !!!

# 471
Здравейте! Аз от скоро съм във вашия град и събирам впечатления за докторите.Ването, страхотно е да получиш внимание, човечност и грижи при раждане на детенце!Да е живо и здраво! НА мен също ми предстои раждане края на октомври или началото на ноември.Решила съм- ще раждам в МБАЛ Пазарджик.Само се чудя дали предварително да се уговарям с някой доктор или на който екип попадна.
Интересувам се от добър педиатър, при който да запишем бебчо живот и здраве.Фамилията на мъжа ми са при д-р Кръстев в Ескулап и са доволни, прочетох добри мнения за него.Бихте ли ми препоръчали добър педиатър, благодаря!
За ортопеда д-р Йотов-нямам лични впечатления.Моя близка води детето си при него, роди се с диагноза нископетие, краченцето беше постоянно в гипс и се сменяше всяка седмица, бяха уговорили дата за операция и когато го заведоха в ортопедията в Пловдив на Пещерско шосе, се оказа че крачето не е готово и се налага още няколко месеца в гипс, иначе щяла да последва и втора операция.Слава Богу всичко мина успешно, сега краченцето е добре и бебенцето расте.
Та моля и за добър ортопед!
Нелина, би ли ми казала кога ще е следващата дата за училището за бъдещи мами, би ми било интересно да присъствам и да понауча някои полезни неща.Благодаря на всички!

# 472
Нелина, би ли ми казала кога ще е следващата дата за училището за бъдещи мами, би ми било интересно да присъствам и да понауча някои полезни неща.Благодаря на всички!

Днес беше срещата.  Peace
Датата за следващата седмица още не ми е известна. Петя (психоложката на курса) каза, че ще ни извести с SMS за следващата. Peace Веднага ще ти пиша тук! Hug Hug Hug

Тук е темата да благодаря на лекарите, сестрите и акушерките от Родилно отделение към МБАЛ Пазарджик.

На първо място искам да благодаря на д-р Попов...
Специални благодарности на акушерката Антонова...
Още веднъж едно голямо БЛАГОДАРЯ    bouquet !!!

smile3501 smile3501 smile3501

# 473

Ще чакам! Нелина, благодаря ти!
На всички желая хубав и приятен уикенд! И временцето се подобрява, само за разходки! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 474

Ще чакам! Нелина, благодаря ти!
На всички желая хубав и приятен уикенд! И временцето се подобрява, само за разходки! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Peace Hug

# 475
Момичета, предварително простете дългия пост... пиша рядко, но дълго.
И няма как да не споделя... Twisted Evil
Остават ми около 13 дни до деветия месец. От около месец все съм с някакви болчици, болежки,БОЛКИ, та слава богу че докарах до тук. По една случайност - едно време ми трябваше спешен болничен - консултацията ми се води в Хигия, там ме зачислиха и така си остана. Та такаааа.... Ходих си аз в този хотел уж на консултации, но освен кръвчица и урина на три пъти, досега други изследвания не са ми правени. Особено като се разбра, че ще ми е второ дете. Това токсоплазмоза, алфа-фето протеини, фетални морфологии и т.н. явно не важат за мене. Все едно съм улична котка, която ражда по два - три пъти годишно. Както и да е до тук.
Миналата седмица получих вече нетърпима болка, съмнявах се, че е бъбрек, тъй като с първото си дете карах бъбречна криза в началото на деветия месец, но ме болеше и отзад в кръста. А сега беше адско парене от двете страни долу на корема, което предизвика цялостна болка. Звъня му аз на доктора ми от "хотела " Rolling Eyes (да не споменавам имена) и чувам- " ами аз така нищо не мога да кажа". Казвам - " Аз затова ви се обаждам, докторе, да ми кажете какво да направя, а не какво ми е" . За средно интелигентен човек  с висше поне това мога да схвана. И следва - " Ми.... мен сега ме няма , пий но шпа и магнерот и... ако стане непоносимо, отивай в бърза помощ". Аз, съответно, вече се бях нагълтала с какви ли не илачи, търпях цяла вечер и се обадих към 21.30.  Оказа се , че в Хигия НЯМА ДЕЖУРЕН ГИНЕКОЛОГ. Всичко, братче, е на повикване. Мъжът ми побесня, натоварихме се към 22.00 с петгодишната щерка в колата и хайде в МБАЛ.

Посрещна ме акушерка, АМА ТОЛКОВА МИЛА, че ми се приплака. Обясних проблема, тя извика доктора да ме прегледа за разкритие, след като дадох стандартните данни и обяснения. Няма разкритие, шийката е добре, видя ме и на ехографа. Бебката е добре, с нормална сърдечна дейност, това били нетипични болки, възможно е да вадя песъчинки, бъбрекът ми бил добре.... И от там се почна - този ЛЕКАР, шапка му свалям, ме пита даже в каква поза обикновено седя или лежа, даде ми съвети за храненето, за какво ли още не, обясни ми, че имам остарялост на плацентата първа степен, само дето забравих да питам дали е нормално за средата на осмия. Останах възхитена. Казах му, че съм чакала до последно с болките, защото не искам да ме вземат за мрънкало, както обикновено става, знаете. Той обаче беше категоричен, че не трябва да се чака, защото нещата стават за секунди... Sad
Дори като ме изпрати до вратата, намери сили да се закачи и с малкото ми дете, което чакаше отвън с мъжа ми.
ОЧАРОВАНА СЪМ  bouquet  Никога не съм искала да ме галят с перо, просто искам да ЗНАМ какво става. Не ми пука за болките, а дали бебето е добре.
Та както и да е, моля помогнете ми с името на този лекар - Възрастен мъж е с почти бяла коса и мустаци, носи и очила, среден ръст.
Тъй като в притеснението си забравих да попитам.

Това е от мен, много поздрави на хотела, който всички наричат болница, е, моите уважения, ама .... ряпа да ядат. Twisted Evil

# 476
  • Пазарджик
Та както и да е, моля помогнете ми с името на този лекар - Възрастен мъж е с почти бяла коса и мустаци, носи и очила, среден ръст.

Да не е Атев  Thinking - той отговаря на това описание.

# 477
И аз мисля, че става въпрос за д-р Атев. Peace

# 478
Искам да дам мнение за д-р Йотов - крайно отрицателно. Просто не знам на този човек кой му е дал диплома.
Водихме дъщеря ми на ехограф да прегледа тазобедрените стави - заключението му беше, че детето е напълно здраво. След три месеца открихме дисплазия на лява тазобедрена става при д-р Янакиев /изключителен професионалист/ в Пловдив. В крайна сметка се оказа, че ако тогава беше открита дисплазията щяхме да минем само с едни ортопедични гащи, а не както стана с каиши, та детето се измъчи .

# 479
Д-р Пещелриев е прекрасен детски  ортопед - препоръчвам ви го най-горещо. Изслючителен професионалист.

Нелчо, д-р Кръстев  - той ни еличен лекар на цялото семейство, включително и на детето ми. Имам му голямо доверие. Винаги е много точен, внимателен и не бърза да се застрахова с антибиотици.

Общи условия

Активация на акаунт