Лекарите в ПАЗАРДЖИК - 2

• 141 405
  • 597
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря ,много ми помогна.
И аз бях чувала доста добри мнения за него,но не и от самите пациенти.
Нали знаеш,кой чул,на някой роднината му и т.н. Wink
Това ще е първия лекар ,към когото ще се обърна за мнение.

# 451
Пинокио, препоръчвам ти също д-р Пенчев, ние имахме същите проблеми и се стигна до премахване на сливицата, но чак след лечение, противно на мнението, че всички доктори бързат да препоръчат изваждане на третата сливица. Други наши семейни приятели също го посещават. Много е кадърен, освен че и подходът му към децата е супер. Работи в бившата поликлиника

# 452
Сега ,,Здраве,, нали?

# 453

Да, "Здраве" е! Peace

# 454
Искам също да попитам дали някой е опитвал и лечение на 3та сливица с Хомеопатия?
Има ли хомеопат в Пазарджик,работещ с малки деца?
Благодаря на всички,които ще споделят мнения и наблюдения,за предпочитане е да са лични.  bouquet

# 455
Д-р Мая Влайкова оглави Районната здравноосигурителна каса в Пазарджик

"Д-р Влайкова беше временно изпълняващ длъжността, след като предишният шеф на пазарджишката здравна каса д-р Паун Начков беше уволнен заради несправяне със задълженията.
Трима бяха кандидатите за овакантеното място. Освен д-р Влайкова на конкурса се явиха педиатърката от болница “Хигия " д-р Мария Шопова и зам.-управителят на болница “Ескулап” д-р Асен Малинов."

От тук:
http://pa-media.net/new/modules.php?name=News&file=article&sid=7504
П.П. PINOKIO, за съжаление не мога да ти помогна.

# 456
Знам, че темата е много стара, но пък е много полезна за жени, на които им предстои нормално раждане:
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=42488.0
 Hug Hug Hug

# 457
  • Насред хаоса
Искам също да попитам дали някой е опитвал и лечение на 3та сливица с Хомеопатия?
Има ли хомеопат в Пазарджик,работещ с малки деца?
Благодаря на всички,които ще споделят мнения и наблюдения,за предпочитане е да са лични.  bouquet

Пинокио, д-р Светлана (или Светла) Комсийска от "Света Екатерина" зад немската гимназия е много добър педиатър и хомеопат. Преди година и нещо излекува малката ми дъщеря от бронхит само с хомеопатия, изобщо не допусна да се стигне до антибиотик. Вярно, че отне малко повече време, но я излекува напълно и трайно - до момента малката не е развивала повече бронхит. Освен това в зависимост от самото дете и особеностите му съставя нещо като програма за засилване на имунитета - пак с хомеопатия. Сега малката дори да тръгне да се разболява, всичко спира само до гърлото - не слиза по-надолу, и минава много по-лесно и бързо в сравнение с преди. Иди при нея - няма да съжаляваш - тя е от старото поколение лекари, които знаят за какво са учили и вземат работата си присърце.

# 458
  • Насред хаоса
Момичета,моля да ми дадете съвет за добър специалист по УНГ в Пазарджик.
Малката е с увеличена трета сливица и непрекъснати жълтозелени секрети.
Педиатърът ми дава направление ,но не знам къде да я заведа.
Ще потърся поне 2 лекарски мнения.
Какво знаете за Златарев в много профилната болница и нещо за Ескулап?
Благодаря предварително на всички отзовали се!

За Златарев съм чувала, че е добър специалист, но нямам лични наблюдения. Такива имам от д-р Георги Илчев в "Ескулап" - изключително добър лекар и преди всичко - прекрасен човек. Един от малкото, които не се интересуват дали пациентът е способен да си плати - просто гледа да бъде максимално полезен на пациента си и да го излекува - лично се уверих в това.

# 459
Благодаря Ви!
Много ми помогнахте.  bouquet

Аз добавих доктори,а Вие?    Оцени лекар 

# 460

Охоооооооо, отдавна! Wink
 Hug

Пиша тук, защото знам, че "лекарската" тема се чете от повече хора, отколкото пазарджишката такава.
За всички бременни жени:
Училище за бъдещи майки "Супер мама, супер бебе!"
Център за социални услуги на бул."Ал. Стамболийски" .
Курсът се води от акушерка - инструктор Екатерина Антонова.
БЕЗПЛАТЕН Е!!!

И, понеже не мога да "рекламирам" нещо, което не съм видяла, аз лично посетих два пъти въпросния курс. Simple Smile
ВЪЗХИТЕНА СЪМ!!! Акушерка Антонова отговаря на абсолютно всички въпроси, свързани с раждането.  Peace Аз, като родила вече 2 пъти, считам, че курсът е в голяма помощ на бъдещите мами!Съжалявам, че по време на моите бременности нямаше такива курсове. Cry Но пък смятам  и за в бъдеще да посещавам този курс! Горещо го препоръчвам!!!
    Следващата сбирка е на 18 септември, четвъртък, от 18.00 часа, на същото място!
 Hug Hug Hug

# 461
как да се отблагодаря на зъболекаря румен попов-той е велик

Подкрепям госта с две ръце! Peace Peace Peace
    Не съм усетила кога ми е поникнал горен мъдрец, не съм усетила и кога се е развалил...Болеше ме главата цяла седмица, после започна да ме боли и ухото...Съвсем случайно разбрах, че болката всъщност идва от проклетия мъдрец.
    Посетих д-р Румен Попов и понеже мноооооооого ме е страх от зъболекари, защото досега нямам нито една пломба в устата, забрах и две колежки с мен за кураж. Grinning Embarassed
    Д-р Попов разбра, че умирам от ужас. Първо ми обясни, че горен мъдрец се вади много по-лесно от долен, така че да не се притеснявам. Обеща ми да го извади за 1 секунда и каза, че изобщо няма да ме боли. Попита ме дали си искам зъба за спомен и аз отговорих утвърдително. Grinning
    Сложи ми упойка...Поговорихме малко и докато си отворих устата, д-р Попов ми каза: "Заповядай!" и ми подаде мъдреца.   Crazy
    Ако искате вярвайте, но болка не усетих!!! Не усетих и после, когато мина действието на упойката!
    После д-р Попов ми обясни най-подробно какво трябва да бъде поведението ми в следващите няколко часа. Peace
    Ами..на това аз му викам професионализъм!
    Горещо препоръчвам д-р Румен Попов на всички! Peace

П.П. Д-р Радослав Попов - акушер-гинеколог;
    Д-р Румен Попов - зъболекар-хирург.
    Явно им е писано на д-рите с тази фамилия да са перфектни!!!
bowuu bowuu

Последна редакция: сб, 13 сеп 2008, 23:34 от Nellina

# 462
Предстои ми операция на жлъчката,препоръчайте ми добър хирург.

# 463
ето това днес ми пратиха по скапа
Здравейте! Ако здравето е Ваш приоритет заповядайте да чуете повече информация утре 18,09,2008 (четвъртък) от 18,30 х в х-л Тракия в конферентната зала на Ден на здравето с мнение на водещи специалисти и консултанти .За записване на 0897 823606 Даниела Цветкова;
надявам се че може да му се вярва, защото и поразпитах

# 464
Предстои ми операция на жлъчката,препоръчайте ми добър хирург.

Чувала съм, че д-р Копев е такъв! Peace
Успех! Hug

Общи условия

Активация на акаунт