Лекарите в ПАЗАРДЖИК - 2

• 141 419
  • 597
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря Ви момичета. Hug
Абе да питам и друго - чувала съм, че на деца под 1,5 год. не може да се прави изследване за алергии. Вярно ли е?

# 226
    Аз съм чувала, че до петгодишна възраст не могат да се правят... newsm78
    Може и да греша. Thinking

# 227
И аз знам, че не може...

# 228
А някой има ли идея дали е от изстинка или нещо друго? Дали да я водя тогава на пулмулог? Rolling Eyes

# 229
попазнах на информация коята ще е интересна за бъдещите майки
http://www.nhif.bg/bg/default.phtml?w=1024&h=738

# 230
А някой има ли идея дали е от изстинка или нещо друго? Дали да я водя тогава на пулмулог? Rolling Eyes

Ама какво всъщност какво и става? виждам, че си много притеснена. Cry

# 231
здравейте пазарджишки мами!!!!
с интерес прочетох и двете теми за лекарите в Пазарджик.Информацията е много ценна и уверявам ви за неориентирани жени като мен и много полезна.Искам да попитам мнението ви за д-р Димитрова,гинеколог в Хигия.Имам киста на яйчника ,лекува я 3 -ти месец с противозачатъчни Хлое като при всеки преглед ме уверява ,че съм все по-добре.Но все пак ,това е много време ,3 месеца да пия хапчета ,от които не се чувствам добре ,направо е мъчение за мен.Така ,че моля ви ,нека ако некой има някакви впечатления от нея ,нека да сподели .Предварително ви благодаря! Rolling Eyes

# 232
Непременно иди на консултация с доБър гинеколог/ препоръчвам ти някой от гинеколозите в СВ. Екатерина специално за кисти/ Видев/ преглежда само събота и то със записване, не работи със здравна каса/, Хачикян/ работи със здравна каса/, Порязов/ работи със здравна каса|/. д-р Димитрова е млада и неопитна още. това са моите впечатление от трите ми престоя в болница Хигия в родилно. Тя само се усмихва нежно и мило...

# 233
и а  това си мислех и първоначалното ми впечатление беше точно такова - мила и спокойна ,много добре ми подейства лъчезарната й усмивка ,но не е само това.Непременно ще ви послушам и ще отида в св.екатерина,най-верояно при видев.Благодаря ви момичета

# 234
Да, Видев е много добър специалист - прежали 20 лв, но поне ще си спокойна! Hug

# 235
елфина ,със сигурност ще  отида.Личния ми лекар е в св.екатерина ,но много трудно мога да се добера до него за направление така че навсякъде всичко си плащам.
След прегледа ще споделя впечатленията си от него!Стискайте палци всичко да е наред!
защото искаме да запчнем с опитите за бебче и искам да съм 100 % сигурна ,че всичко е наред

# 236

Ама какво всъщност какво и става? виждам, че си много притеснена. Cry
Ами в рамките на 1,5 мес - започва с хрема, отиваме на консултация, висим там - през нощта започва лека кашлица, на другия ден вече като е по-активна при издишване се чува свиркане от гърдите. През нощта като е спокойна го няма това чудо. Пи антибиотик, сиропи - уж мина и след 2-3 седмици отново! И пак след консултацията. Незнам дали не е наставяне на инфекции. Просто да не се е закалила след първата?
Поне се надявам да е от това. Защото не ми се ще да е алергия!

# 237
Mari_Pz, то кашлянето със свирене на гърдичките не означава пристъп...
Аз не че съм лекар, но не се притеснявай толкова много. Ако много се притесняваш звънни на д-р Агов/ телефон му нямам, ама тука момичетата ще ти го дадат - Тед, Нелина/ да дойде до вас - не води детето в болницата, той ходи на посещения. Обясни му всичко, той е внимателен и  ще те изслуша, ще ти даде съвети.
 Hug
дани_ганева, ако искате бебе, освен всички изследвания и консултация с лекар, започвай да пиеш и фолиева киселина задължително!  bouquet

# 238
да,ще започна.Само исках първо да се уверя ,че всичко  е наред!
Благодаря за съвета  bouquet

# 239
да,ще започна.Само исках първо да се уверя ,че всичко  е наред!
Благодаря за съвета  bouquet
ако искаш бебе,непременно фолиева киселина поне два-три месеца преди бебеправенето, е в краен случай и по-късно, но важното е да приемаш фолиева киселина, и наблягаш на киви, спанак, лапад, коприва. Започнах да философствам сори Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт