Лекарите в ПАЗАРДЖИК - 2

• 141 461
  • 597
  •   1
Отговори
# 255
Да късчето плът, което свързва долната част на езика с основата на устата) е твърде късо и опънато, причинявайки ограничено движението на езика.

# 256
А сега разбрах  Embarassed , за разлика от Нели която от раз.
Ако питаш мен се консултирай с лекар първо и тогава прибягвай до действие Peace

# 257
На моя син юздичката беше същата и плачеше като се хранеше. Цепна му я УНГ. Става за минути и той почти не плака. Тогава беше на около 6 месеца. Аз също съм била така и на мен са ми я цепнали още като бебе. Няма страшно.

# 258
    Ако пречи на нормалното хранене и проговаряне, ще трябва да го направите. И аз мисля, че манипулацията трае секунди и няма нищо сложно в нея.
Успех!  Hug

# 259
  • С най- страхотния човек
аз съм с много добри впечатления от д-р Игнатиева,кабинетът й се намира в бялата къща срещу автогарата.С нейна помощ в момента съм много по -добре
И аз съм ходила 3 години подред при нея и съм много доволна

# 260
помагайте....кажете ми бабешки рецепти за гърло  Praynig
за меда със сода за хляб, знам...а други... newsm78

# 261
мед,  сок от лимони и сода за хляб - има ефект

# 262
Много ефектно е да разтвориш лимонтозу във вода и гаргара

# 263
помагайте....кажете ми бабешки рецепти за гърло  Praynig
за меда със сода за хляб, знам...а други... newsm78

Ако си с гнойна ангина по-добре зарежи бабешките илачи и иди на лекар. Той ще ти изпише подходящия антибиотик.  Peace

# 264
0 Потребители и 7 Гости преглежда(т) тази тема.  Rolling Eyes
    Какви са тези гости рано-рано? Laughing

# 265
чудна работа???? newsm78

# 266
мед,  сок от лимони и сода за хляб - има ефект
я на лекар пък бабешките работи пак можеш да ги правиш.

# 267
АЗ едно ви питам вий други ми говорите  newsm78
Знам че трябва да я заведа на лекар - водена е вече м/у другото...
Поддържа ми една и съща температура, заради гърлото
Тя по принцип само от това ми боледува зачервено гърло + температура. Близо 8 години нито антибиотик е пила, нито грип е хващала.....Най-много хрема за два дена и вече е шен..

Има налепи...ако до четвъртък не свали температурата, минава директно на инжекции...
Ползвам все по лекарско предписание: Проспан на сироп, Тантум верде за смучане и за пръскане, Неоангин, Гранофорин за мазане (онова зеленото). Изяде един буркан мед. От вчера и кашля вече, но поне температурата не е както в първите два дни 38,8 ...сега е малко на 37 градуса...но...иначе си яде всичко...не и пречи на храненето...
Та затова питах за бабешки илачи - мислите ли че съм пропуснала професионалното лекарско мнение ....
Имаше некакъв сироп от дюли, лукчета, орехи...и.... непомня  newsm78

# 268
Има налепи...ако до четвъртък не свали температурата, минава От вчера и кашля вече, но поне температурата не е както в първите два дни 38,8 ...сега е малко над 37 градуса...но...иначе си яде всичко...не и пречи на храненето...

И аз така - съзнание губя, апетит не губя.  Laughing
Сори за оффа.  Embarassed Hug

# 269
  • Пазарджик
И аз така - съзнание губя, апетит не губя.  Laughing

И аз - като съм се давила като малка и съм дошла в съзнание, първите ми думи са били : Майко, яде ми се!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт