Лекарите в ПАЗАРДЖИК - 2

• 141 352
  • 597
  •   1
Отговори
# 510
Тед, възможно е ,мила, говоря явно за преди две години.  Няма значение, ако на едно бебе и една майка им е писано да са добре, и под крушата може да се родят, нали Laughing

# 511
mutsunka, почти  съм сигурна че в Хигия има дежурен педиатър в отделението и не е точно така както ти го казваш.

Дежурен педиатър - да, в детско отделение, но НЯМА НЕОНАТОЛОГ В АГО , КОЕТО Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО!

# 512
Момичета, май ще раждам,....ама ми е малко раничко май Shocked , пуснах тема, я дайте съвет

# 513
Отговорих ти в темата! Peace
Успех! Hug

# 514
Момичета, май ще раждам,....ама ми е малко раничко май Shocked , пуснах тема, я дайте съвет
Стискам палци Praynig

# 515
Ми то съвет няма как да ти дадем, ама пожелаваме всичко да е наред, леко раждане! Praynig Praynig

Иначе въобще не е вярно, че в Хигия е :" Оправяй се сама", защото там ме научиха да кърмя, научиха ме да си къпя бебето, да му сменям превръзката на пъпчето, памперси, ушичките - въобще викаха ни и ни показваха какво правят с бебетата, за да сме подготвени след това. За всичко съм питала и съм получавала отговор. Акушерките са винаги на на разположение.
Почне да хълца детето - аз тичам да питам, плаче, аз тичам да питам. ми винаги са ми обяснявали и помагали.

Неонантолог се срещна лично с всяка една от родилките и надълго и нашироко ни обясни кое как и защо, съвети, съвети. Нека бъдем коректни, когато пишем за болниците, моля!

Иначе неонантолог поне преди две години беше на повикване, нямаше постоянно в АГО такъв лекар. Педиатри има  и дават дежурства в детско.

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 17:59 от Луда Яна

# 516
Неонантолог се срещна лично с всяка една от родилките и надълго и нашироко ни обясни кое как и защо, съвети, съвети. Нека бъдем коректни, когато пишем за болниците, моля!

Иначе неонантолог поне преди две години беше на повикване, нямаше постоянно в АГО такъв лекар. Педиатри има  и дават дежурства в детско.

Мисля че съм била ВИНАГИ коректна, когато съм писала за болниците!
Била съм и в "Хигия", била съм и в МБАЛ-Пз-к, така че имам база за сравнение, за разлика от някои други! Peace
    В "ХИГИЯ" НЯМА ПОСТОЯННО НЕОНАТОЛОГ - ТОЙ Е НА ПОВИКВАНЕ! Разликата, струва ми се, е съществена!
    Та нали при моето раждане стана така - обадиха се на д-р Димитрова 30 минути ПРЕДИ да родя, а тя пристигна 30 минути СЛЕД като съм родила!!! Пак питам - ако трябваше спешно да се намеси тя за нещо, тогава какво щеше да последва???
В "Хигия" няма и дежурен гинеколог!!! Ама тя нощта нали е за спане, да не сте посмели да се почувствате зле!!! Ще чакате да съмне! Joy

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 21:13 от Nellina

# 517
Нямах предвид теб, а муцунка.

# 518
       Днес, от 18.00 часа, на бул. "Ал. Стамболийски", в сградата за социални услуги, ще се проведе курс за бъдещи мами!
    Всички желаещи да заповядат!
    Вход - свободен!  Grinning

Hug Hug Hug

# 519
 Здравейте, Вие всички сте страхотни
и много неща се научават от вас. Simple Smile
Бих искала да попитам за добър логопед от Пазарджик
за детето ми който е първокласник
 Благодаря предварително!

# 520
Здравейте, Вие всички сте страхотни
и много неща се научават от вас. Simple Smile
Бих искала да попитам за добър логопед от Пазарджик
за детето ми който е първокласник
 Благодаря предварително!

Логопед Б. Консулова Peace
Логопед Гугуткова  Peace

# 521
Ето малко снимчици от АГО в МБАЛ Пазарджик:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=298134&pid=8388548
 Hug Hug Hug

Да съобщя, че Муцунка има момиченце - Камелия, 2 600 гр., 48 см! Да и е живо и здраво!  bouquet  bouquet  bouquet

# 522
здравей nellina
аз все пак да попитам как да се свържа
със тези логопеди, къде работят ...
имат ли кабинет някъде - за да мога да се свържа с тях
малко повече информация дали може?  Embarassed
 Simple Smile ще чакам с нетърпение

# 523
Писах ти на лични! Hug

# 524
Знаели някой от вас в коя болница се правят очни операции?
Благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт