Покана за Общо събрание на СНБМ

• 6 227
  • 61
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Да, в градски съд.

# 46
Моля те прати го този образец за подписите, че да не се обяснявам пред нотариусите!
Много ти благодаря за помощта

# 47
  • София
Мама Жожо, снощи го изпратих на Хриси. Нека тя ти го препрати, че тръгвам и не сам на моя комп.
Поздрави

# 48
  • София
Hot_Lady е обянсила всичко повече от прекрасно   bouquet

за СГС държавната такса съгласно тарифата мисля че е 10 или 20 лева а за регистъра доколкото прочетох няма такса.

на имейла на СНБМ пращам образец от подписите и образец на заявлението по ЗЮЛНЦ което се подава.
за протокола- мисля че може да е копие, та затова предлагам да направите  копие и да го заверите , а за всеки случай носете оригиналите, може да поискат.

пратих на мейла на СНБМ бланки  Peace

Hot_Lady моля пиши ми на ЛС някакви координати  Simple Smile

# 49
Момичета, изпратих протокола от ОС на пощата. Време за коментари и бележки до понеделник сутринта. После трябва да се отпечата и подготви за внасяне в съда.

Ели под "да направите  копие и да го заверите" имаш предвид да се завери при нотариус или просто да се пише вярно с оригинала и да се подпише и подпечата?
И още нещо едната бланка, която си пратила доста ме учуди за какво точно е и кога се праща (Приложение № 1 към чл. 6, ал. 1 (стр.1/2)) има разни неща в нея, които не ми се връзват  newsm78 и двете ли трябва да се внесат, защото Силвето е пратила само другата бланка и да си кажа честно малко се пообърках   Crazy ooooh!

# 50
  • София
заверка не от нотариус имам предвид, а с подпис и печат и вярно с оригинала.
за бланката- доколкото видях в процедурата по внасяне на промени, тази бланка е за регистъра, а другата е за СГС.  Peace

# 51
заверка не от нотариус имам предвид, а с подпис и печат и вярно с оригинала.
за бланката- доколкото видях в процедурата по внасяне на промени, тази бланка е за регистъра, а другата е за СГС.  Peace

ох добре, просветна ми сега Heart Eyes

# 52
  • София
Изпратих малко корекции на протокола на пощата.

# 53
Благодаря ти Тони.. аз тъкмо по твоя въпрос се чудех за правилния изказ  Wink Печатам протокола, че документите трябва да се носят  Heart Eyes  bouquet

# 54
Хрумна ми нещо... Дали не трябва да копираме излязлата в ДВ покана. Тоня, ти май ни беше дала преди броя в който излезе. Имаш ли възможност да я копираш и евентуално да ми изпратиш на мейл или факс (9230085)

# 55
  • София
оканата също се прилага, мисля, че съм писала по горе  Hug

# 56
  • София
Само на бързо да кажа: според чл. 25, ал. 2 от Устава Решенията по чл.19, ал. 1, т. 1,3 и 5 се вземат с мнозинство 2/3 от присъстващите на ОС
Доколкото успял да видя в Протокола има избран член с 9 гласа, Десислава мисля се казва, което означава, че не е избрана с необходимото мнозинство. Присъствали са 17 души - 1/3 са 5,6 т.е. 6 гласа - 2/3 са 12 гласа. Това трябва да се оправи, за да не ни върнат. Сорри.
 Hug

# 57
Момичета, исках още вчера да пиша, но беше някакъв ад в офиса. И аз забелязах грешката с броя на гласувете и несъвпадането с изискването на устава. Ама така е, който не може да смята  Embarassed Принципно трябваше да прегласуваме още на ОС. Въпреки това си мисля, че всички се съгласиха, с този състав на УС и мисля, че все пак сме избрали съвсем "законно" и Деси, нищо, че аритметически 9 гласа не са 2/3 от присъстващите. Сега, за да минат нормално документите прехвърлихме 3 гласа (Силвето бе съгласна нейните да се прехвърлят към тези на Деси), така че да съберем числото 12, което математически да отговаря на изискванията. Това най-вече за да не върнат от съда документите. Надявам се да не сте против. Аз така или иначе вече изпратих протокола на пощата, с описано гласуването такова, каквото беше, така че всички имате възможност да погледнете как точно е протекло гласуването на ОС.

Днес Хриси ще внесе документите в съда, за да пристъпим към фактическото узаконяване на новото ръководство и всичките процедури, покрай промяната. Истински хубаво е, че вече 2те ни мили дами - юристки поеха нещата и обясняват кое как да правим   bouquet

Другата ми задачка беше да пратя правилата с отразените коментари и решения, които взехме относно тях - пращам ги на пощата. Още веднъж се извинявам, че се забавих, ама  Crazy В момента подготвям и една таблица за това кой кои задачи пое още на ОС и един списък с дейности, които трябва да изпълним, с оглед постигането на зададеното в правилата ни. Ще гледам да ги пратя до ден два. Имам молба към момичетата, които присъстваха на ОС - вижте правилата и допълнете каквото си спомняте, защото не съм убедена, че всичко съм успяла да запиша. Естествено ще е хубаво всички да коментират, правилата, за да приемем наистина правила, които ще ни позволят да работим по най-добрия за нас начин.

Ми това е - рапорт даден  Wink

# 58
рапорт приет  Hug

# 59
  • София
Аз чак сега погледнах тази тема и текста за ДВ. Предполагам, че вече няма смисъл от копието...

Общи условия

Активация на акаунт