БУРГАСка есен пъстроцветно, ще ни обагри неусетно (35)

• 15 958
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Незнам дали някой го пусна този линк тук, но макар и със закъснение го пускам аз.
Бургаски кърмачески срещи

# 91
Амелия, да, ясла номер 1 е в началото на Републиканска

# 92
Amelia, bubi4ko, благодаря ви. Hug
Всъщност още не смесе нанесли, до месец ще сме там.
tadela, чудесно, че си от Славийков. Wink Аз от там познавам 2 мами, сега ще са три. Hug
Аз уж уча да държавния, ама си вися тука....

# 93
Добро утро! Аз отивам днес в София, тази седмица ми е мн натоварена, до сряда съм в София, а в събота заминавам за свищов на защита на дипломна работа. Весел и спорен ден!

# 94
Незнам дали някой го пусна този линк тук, но макар и със закъснение го пускам аз.
Бургаски кърмачески срещи
Sad Късничко го виждам това.

# 95
Добро утро! Честита 4-та месечинка на Мони!!!!! Рени да ви е жив и здрав, и много послушен.  Party

# 96
Добро утро! Честита 4-та месечинка на Мони!!!!! Рени да ви е жив и здрав, и много послушен.  Party

Малеее колко бързо растат бебоците ви отстрани? Кога минаха 4 месеца? Grinning
Момичета, ние днес пак бяхме на лекар, че петък и събота моя малкия беше с висока температура. Оправя се вече, но ние с баща му сега сме зле, а аз съм и на работа и едва кретам! Ама няма как! Май наистина ще се откажа от яслите! Аз нали съм голяма мераклийка да го давам малкия на ясла, /не че нямам кой да го гледа/! Педиатърката ме посъветва да не го давам, защото и без това боледува често, а с яслите ...съвсем. Посъветва ме като стане на 3г -3г. и половина най-добре, че тогава вече си изграждали децата имунитет и вече по рядко боледували! Офф, а мен от тези болести най-много ме е страх! И сега незнам какво да правя съвсем, ама везните клонят май към бабин дом отново!
А какво ще кажете вие?

# 97
  • Бургас
Малееее че порастнал Мони. Честита му 4-та месечинка и много да слушка мама  Hug  bouquet

Лекси, мила, като знам как тежи накрая и те съжалявам. Хайде дано скоро се похвалиш.  bouquet

# 98
Здравейте момичета!Нека и аз да кажа по въпроса за яслите:
Михаела ходи на 1 общинска ясла(на републиканска) от август 2006г(беше на 1.4 м когато започна) почти без забележки съм от обслужващия персонал(само с 2 противоречия в началото)но постоянно, всеки път когато я вземам ги викам да ми кажат как е било днес детето т. е яла, спала.....и т н.за да не им минава през ума че съм ги забравила и ако нещо не ми допадне казвам на момента.Миши ходи със желание почти от първата седмица.В групата са засега 18-20 деца но рядко са всички.И друго което ме впечатли скоро е че завеждащата ясла сама ми каза че детето ми може да остане още 6 месеца след навършвана на 3г възраст.
За частната ясла аз съм питала преди около година и тогава работното и време не беше по дълго от това на яслата на Миши и таксата беше 180 български лева #2gunfire
в нашата ясла има бактерицидна лампа и се включва постоянно и общо взето децата се приемат след сутрешен филтър и са здрави.
tadelaние също сме в Славейков в 42 блок

# 99

4-та месечинка на Мони
момичета, имаме проблем с количката и трябва да я пратят в софия за 1 седмица. забравих да питам дали ще ми дадат оборотна количка, дават ли по принцип?

# 100
  • По света и У нас
милена80 и mousy -  добре дошли Hug

mousy - да не става на въпрос за тази частна градина
ЕТ"Приемна за деца Ани", тел.: 056 / 82 52 73 - след 18ч., 0884 493 868
Бургас, ул."Д-р Нидер" 25, вх.А, ет.3 десен /срещу детски "Егоист"/
а Goldie беше писала мисля, че за същата "Момичета, за частната градина - 170лв.такса, раб.време от 8 до 19ч.; събота и неделя се заплащат отделно; намира се на д-р Нидер точно зад църквата до Икономическия, някаква жълта къща на ъгъла с улицата, където е м-н Щъркел. ..."

lexy - вече сме нетърпеливи    Hands Clap ... чакаме хубави новини  smile3521

moonlady - честито жилище  Hug, много хубави и незабравими моменти в него  Wink
Освен това имам може би полезно инфо, пиша ти на ЛС  Hug
Иначе да издам, попи и Ани също са от Славейков

За Ясла №1 и аз съм чувала хубави отзиви  Peace, но все пак има значение дали си в групата на 1вия или 2рия етаж ... имало разлика  Rolling Eyes и от едната като цяло има повече доволни  Peace

Честита 4-та месечинка на Мони и от мен  Heart Eyes

4-та месечинка на Мони
момичета, имаме проблем с количката и трябва да я пратят в софия за 1 седмица. забравих да питам дали ще ми дадат оборотна количка, дават ли по принцип?
Зависи от къде си я купила  Rolling Eyes моя приятелка имаше проблем с нейната - беше я купила от Синди, и докато й я оправят и дадоха оборотна  Peace ... но все пак не знам дали навсякъде е така  Thinking Все пак нищо не ти пречи да попиташ  Grinning

# 101
  • Бургас
ами според закона за потребителите трябва да ти дадат, ама ми се сструва невероятно да стане. На мен технополис навремето не ми дадоха оборотен телефон и им дръпнах една м**** Ама закона тогава не беше факт. За каква количка става въпрос и от кой магазин (така само информативно)

# 102
кенгуру инфинити от магазина зад операта. май сме си я купили дефектна, защото още от началото се появи проблема. но чак сега с натутках да отида до там. ooooh!

# 103
  • Бургас
И нашата е от там и е другия модел карера. Ще чакам да споделиш че да знам какво да очаквам и как да се подготвя за война  Mr. Green А какъв проблем имате с количката? Може и на лични.

# 104
абе де да знам, май и нашата е карера. на количката пише карера, в книжката - инфинити  Rolling Eyes

зимния кош е леко наклонен назад и главичката на бебо пада малко по-ниско от крачетата - т.е. не е равно.

да не би случайно вчера следобед да сте минавали през градинката на операта със синя количка кенгулу?

Общи условия

Активация на акаунт