Да готвим охлюви заедно (игра) - 3

• 22 012
  • 582
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, благодаря ви за отговорите  bouquet !
Лигла, благодаря за прекрасното черупчесто пожелание Grinning !
Valeria, приеми и моите поздравления за чудесната си ферма, буди възхищение  Party !

Желая на всички ви много черупки и успехи в играта  Hug !

# 136
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Иииии браво бе фръцле!!!!
Мина като ураган и ни издуха с таз ферма, тццц тцццц.
Другия месец вместо да си оборудваш другия акаунт, вземи купи на приятелката си един мондоз, просто ей така!!!! Whistling Whistling Whistling Crossing Arms Whistling Heart Eyes Mr. Green

# 137
  • Sofia
Другия месец вместо да си оборудваш другия акаунт, вземи купи на приятелката си един мондоз, просто ей така!!!! Whistling Whistling Whistling Crossing Arms Whistling Heart Eyes Mr. Green[/i]
Кате, не може да се преостъпва мондоз, питах аз вече  Mr. Green
Че идеята ми беше да си ги разпределя по другите ферми, ама не става и подаръци не могат да се правят, помощ на живо тъй ми каза  Laughing

# 138
ааа тъй ще кажеш сега...какво да кажеш......  Whistling как така да не може, казваш искам н афелмата на katyadjin и готово - и аз доволна и ти спокойна, чеси направила едно добро дело!!!!! Whistling Mr. Green Mr. Green Mr. Green Heart Eyes

# 139
ей браво и на мене твойта ферма ми напълни окото.......и аз искам такава,но няма да е скоро

# 140
  • София
Чудна ферма, бравос Simple Smile

# 141
а плаща ли се неща като си регистриран-годишна такса ирли нещо от сорта?

# 142
Благодаря, благодаря  bowuu
Развъдниците са последния модел и вадят по 114 дузини на ден от Gourmands d'Alsace и Bourgognes само такива отглеждам в тази ферма. Подозирам, че от другите два вида ще е двойна продукцията, но не съм пробвала и не мога да бъда сигурна.
А мондоз си купих много лесно  Grinning ако знаех, че ще е така до сега да си бях купила още няколко пъти.
Регистрирах си дебитната карта в https://www.paypal.com/ и понеже исках да пробвам веднага става ли разплащането през тази система се сетих, че мога да пробвам с мондоз и стана от раз. Три мондоз бяха 4,95 евро, бе доволна съм другия месец пак ще си купя, искам цялата трева да ми е в развъдници  Grinning
Bonita, при теб явно цените са други, но пък за БГ няма опция нито по телефона, нито през смс да си купиш та може и за това да ти се оскъпява, знам ли.

Мойте поздравления за фермата направо е страхотна.А ще разясниш ли как точно става с paypal каква е дебитната карта и малко подробности ако не е нахално.Може и на лична.Благодаря

# 143
  • Sofia
За регистрацията в paypal не плащам никаква такса, нито годишна, нито месечна. Първоначално ми изтегли 3 лева от картата, които обаче после мъжа ми каза, че ще ми върнат като въведа някакъв си 4 цифрен код, който чакам да получа от банката като получат данните за транзакцията, че днес още нямаха никакво инфо.
Картата ми е дебитна Виза Електрон на ЦКБ, изкарах си я с цел да се разплащам в един френски сайт, но после се сетих, че мога и сметки разни да си плащам през нея тъй като клона на банката ми е баш под носа и за 5 минутки внасям парите, а се оказа че с тази карта мога да се регистрирам и в paypal.

# 144
Такааа  Grinning подобрих почти всичко което можах с 3 мондоз...
                  Малеее, станах като наркоманка - мине не мине час-два и обръщам страниците да видя твоята ферма. Комплименти, влюбих се  bouquet.

# 145
Благодаря Valeria за отговора   bouquet

# 146
  • Sofia
Момичета, зарибиха ме тотално  Mr. Green
Аз бонуси не съм получавала от 4 месеца, в началото като прохождах с фермата дадоха 2 и това беше, но днес за усилена работа печеля 5000 черупки  Grinning
Дали са на лотариен принцип, дали съвпада с това че си купих мондоз не знам, но ми стана драго.
Като получавам съобщения /изключвам тези от състезанията/ винаги до сега са били с лоши новини, я паразит ми е засегнал фермата, я буря ми е разрушила развъдниците, чак не ми се ще да ги отварям  Whistling

# 147
И аз и аз си имам днес бонус от лотарията 2000 черупки!!!!
В единия акаунт втори ден пусках по 1800 реклама - НИКАКЪВ ЕФЕКТ... изключително ниски продажни цени!!!Днес на третия ден пуснах от 150!!!
Единствено репутацията е мръднала малко нагоре... Rolling Eyes

# 148
  • Sofia
Кате много си нетърпелива, цените не се покачват веднага изчакай малко  Mr. Green
Файда от тази реклама за 150 няма да имаш, било е безпредметно да я пускаш, или пак от 1800 трябваше да пуснеш или по-скъпата. Обаче аз стигнах до извода, че една реклама на седмица-две са достатъчни, така че стига се набутва  Grinning

# 149
И аз днес спечелих от лотарията 2000 черупки!  Laughing А в другия акаунт ми избяга готвача.... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт