Да готвим охлюви заедно (игра) - 3

• 22 012
  • 582
  •   1
Отговори
# 255
малееееееееееееее

# 256
val_stef   #Crazy #Crazy #Crazy Какво си сътворила?  Sick И наистина ли няма ефект?  newsm78  Ужас....

# 257
Леле Вал, що реклама си пуснала ooooh! Дано следващите дни да ти се вдигнат офертите, та да си върнеш инвестициите от рекламната дейност Hug

# 258
Дано си избият парите но вече не ми се вярва Sad Защото всичките тия реклами са пуснати от преди 5 дена,  като преди това гръмнахме още 10 900 /когато Валерия спомена, че при нея ефекта е голям/ днес имаше оферта една единствена и то с  вътрешна цена 6,50 - за 170 бр., а  останалите бяха по 5,60 - пак вътрешни  #2gunfire
 За всичкото това натикване мисля, че тия цени са смешни   Sick

# 259
... За всичкото това натикване мисля, че тия цени са смешни...
                  Безумни направо  ooooh!...

# 260
  • София
уууу, много кофти оферти за след такава рекламна кампания.....Sad 
пък на мен продължава да ми пада репутацията....и аз не знам защо....ама не ми се дават пари за скъпите реклами...предпочитам кухнята и развъдниците да си пооправя....

# 261
да ви кажа и аз съм много разочарована тези дни от офертите,на всичките ми акаунти съм в по-напреднала позиция,но офертите ми са направо подигравка за труда който полагам,единствено днес на онази почти фалирала ферма ми излезе поръчка от луксозен ресторант,ама трябва ли човек да фалира за да го забележат?

# 262

За всичкото това натикване мисля, че тия цени са смешни   Sick

Наистина са смешни тези цени. Аз повечето пъти без да пускам реклама ми се появяват оферти от Биохрани за по 9-10 черупки, а иначе си продавам на 5-6 черупки. Всъщност аз по- скъпа реклама от 150 не съм пускала, не ми се дават такива пари Confused

# 263
Здравейте!
Вчера си обнових развъдник и си купих малки охлюви. Оставих сичерупки, колкото да сготвя днес.
И днес имам +50%  Whistling
Готвих и събирах на 2 пъти  Laughing
От рекламите и аз се оплаках.
До сега ефект съм имала само от най-евтината.
Сега ще събирам за земя.
Не си заслужава дасе влагат 10 000 в реклама, като мога даси събера още 30 000 идаси обновя развъдник. Така разсъждавам.

# 264
Момичета искам да ви питам как да си изпразна развъдниците изцяло?  newsm78 Неискам да ги вадя на склад, а да сменя вида в тях! Или да не ги храня 2 дни и да ги оставя да умрат?  Thinking

# 265
кликни на вратата на развъдника

# 266
кликни на вратата на развъдника

Hug

# 267
И аз да споделя за рекламата-вчера пуснах /в местен вестник/ и днес имам доста добра оферта.До сега най-добрите ми оферти бяха за 4 и нещо, а днес 7.98.Много съм щастлива, не знам дали е от рекламата, но днес пак пуснах Grinning.
Обаче, явно е имало максимално ограничение на исканото количество, защото ми останаха 5 дузини охлюбохлювци  newsm78 ...Чудя се ще им стане ли нещо както са си сготвени в хладилника до утре ?!? Вие какво ще кажете, може ли да се развалят  Thinking
А за развъдниците, аз като забогатея  Mr. Green и реша да ги сменям с по-добри как да си запазя същите охлювчета  ooooh!
Позатрупах ви с въпроси Embarassed, благодаря, че ме изчетохте, ще съм ви благодарна, ако споделите  bouquet, сигурно е досадно за "старите" охлювъди да отговарят на новаците невежи фермери  Blush

# 268
на охлювите в хладилника само ще им падне една звезда, но утре ги продай непременно  Peace
преди да продадеш развъдника си вземи малки охлюви и после ги сложи в новия, така няма  да започваш отначало.

# 269
ЧРД татко Барба!
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт