Да готвим охлюви заедно (игра) - 3

• 22 012
  • 582
  •   1
Отговори
# 525
N_A_N искаш ли разработена ферма ?

# 526
Този път ще си устискам парици за най-добрата кухня.
Каквото и да правя, продавам на 5-6 черупки.

# 527
  • София
А няма ли да врщат купуването на мондози със смс....дали знаете?

# 528
Този път ще си устискам парици за най-добрата кухня.
Каквото и да правя, продавам на 5-6 черупки.
                   Имам най-добрата кухня, и продавах на 5-6. Сега дори на 4 и нещо. Другата ми ферма е по-смотана, с предпоследна кухня и смотан хладилник, а съм на 7-8-9. И рекламите не помагат, ама хич. Никаква логика не виждам вече...

# 529
за рекламите се убедих, че трябва постоянство, всеки ден  Peace

# 530
за рекламите се убедих, че трябва постоянство, всеки ден  Peace

Но ще се върне ли инвестицията от1800 черупки, ако офертите не скочат над 5-6 черупки, и то - за ден-два???

# 531
...Но ще се върне ли инвестицията от1800 черупки, ако офертите не скочат над 5-6 черупки, и то - за ден-два???
                      За по-скъпите хич не ща и да помислям  Whistling.

# 532
аз започнах с реклами по 150, но всеки ден и не се отказах, като не видях разлика. след седмица някъде се вдигнаха цените.

# 533
  • Varna, Bulgaria
Аз опитах само еднократно реклама от 1800 лева, резултата дойде след около седмица. Пуснах само веднъж такава реклама и продължих следващите дни по 150.

# 534
                  Което пак ме връща на идеята, че това са просто съвпадения. Досега пусках от 150 само ако два поредни дни нямам хубави цени, и уж се оправяше положението. Сега в пет ферми пуснах 1800, в една ми се вдигнаха - в другите паднаха... Вече десетина дни оттогава и никква промяна. Дори тия, дето паднаха не са се вдигали.

# 535
  • somewhere over the rainbow
N_A_N искаш ли разработена ферма ?
Искам, искам Peace От имане глава не боли.

# 536
До колко може да падне земята за пети развъдник?

# 537
  • Sofia
За 20000 купих аз, но голямо чакане падна.
Сама на себе си сьм си конкуренция, обмислям да замразя някой друг акаунт че така няма да стане. Днес на сьстезанията сьм си поделила 1-вите места между две от фермите ми, като тази която имам 2 пьрви места е една мижавка и никаква с 5 развьдника, едвам крета милата но пьк готвача ми е много добьр. Ако можех да го шерна в другата ми ферма щеше да е екстра.

# 538
Аз я купих за 30 000, не съм чакала  Peace

# 539
  • София
Пуснали са пиратите...но май за сега е само на френски и аз лично нищо не разбрах...ако някой се светне за превключване на бг - да свирка Wink

Общи условия

Активация на акаунт