Да готвим охлюви заедно (игра) - 3

• 22 012
  • 582
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Да се похваля- днес имам бонус от 5000 черупки за старанието или нещо такова! newsm44

# 91
Браво Николова! Това е страхотно!  Peace

Как стои въпроса със заемите?  Thinking Мисля да тегля един за най скъпия развъдник! Дано да дръпна малко напред... Tired

# 92
И заеми ли има в тази игра Simple Smile

# 93
  • София
ама и заеми ли може да се взимат???
Аз само за обмяна на мондоз знам...

# 94
  • Бургас
И аз не знам нищо за заеми. ooooh! Не ми и трябват за сега. Обаче рекламата от 1800 действа-имам оферти и от луксозни деликатеси , и от ресторант с 2 звезди. Ако имате възможност ,рекламирайте. На готвачи вече бонуси не давам. Като ги стегне шапката и бягат при конкурента, нищо не ги спира. Не съм забелязала да се повлиява процента им на щастие на следващия ден след като съм давала бонус. Thinking

# 95
Олеееее пак съм объркала!  ooooh! Сори!  Embarassed

# 96
                 Обаче пък колко щеше да е хубаво, ако имаше  Hug...

# 97
И аз се втурнах веднага да проверявам  hahaha

# 98
И аз се втурнах веднага да проверявам  hahaha

Ех жалко... тъкмо си помислих....е сега вече дръпнах  Crazy

# 99
И мъжът ми тези дни за заем бленуваше  Mr. Green
Колкото повече стават развъдниците, толкова по- голяма е вероятността да пропусна да нахраня някой. Направо се чудя как ги правя тия неща, но съумявам някак  Confused Иначе и аз всяка сряда сядам с тефтера и си водя записки кои с каква храна съм хранила, та да знам за следващия ден. Така вече втора седмица докарвам едните до към 10-то място.

# 100
  • Варна, а по празниците в Ямбол
И мъжът ми тези дни за заем бленуваше  Mr. Green
Колкото повече стават развъдниците, толкова по- голяма е вероятността да пропусна да нахраня някой. Направо се чудя как ги правя тия неща, но съумявам някак  Confused Иначе и аз всяка сряда сядам с тефтера и си водя записки кои с каква храна съм хранила, та да знам за следващия ден. Така вече втора седмица докарвам едните до към 10-то място.
хахах и аз съм с тефтерите - всеки ден!!!

# 101
аз пък 3 дни нямах комп и сега сигурно много ще са ми паднали офертите. отивам да гледам какви са пораженията  Sad

# 102
аз пък 3 дни нямах комп и сега сигурно много ще са ми паднали офертите. отивам да гледам какви са пораженията  Sad
  action032

# 103
Изпуснала съм, че има нова тема  Rolling Eyes Я да се намъкна да ви следя ...

# 104
herelina какво става?  newsm78  Аз бях със замразени акаунти, и въпреки това, всички охлюви ми бяха умряли....  Confused

Общи условия

Активация на акаунт