Мами в Италия 68

• 18 212
  • 270
  •   1
Отговори
# 105
миликс, има една потребителка във фликр, която харесвам - много обича да снима храна и особено закуските си. много са й уютни снимките.  и не се огладнява. цък . Laughing

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 18:10 от Lennie

# 106
  • Italia, Palermo
Лени, много оригинални снимки и не само тия със закуските! От тях " лъха" и спокойствие, носталгия по семплите неща ме обхвана, по кънтрито и notrh- стайла се замаечтах...

# 107
Тук съм! Върнах се от работа гладна като вълк!  Twisted Evil Докато взема душ и приготвя пастата и съвсем  озверях!  eat Обаче пастата беше върхът!   chef Гамбери и дзукине! С малко бяло вино! И чак сега се успокоих... Следя ви! Лека вечер!

# 108
Добър вечер, аз съм вашта леля.. Laughing

Бяхме на разходка. И аз започвам като Лени бързо ходене, че тоя таралясник вече не е за пред хора.  Mr. Green

Милено ма, сопри се !!!!!  Laughing

Аллия, паста с тиквички хич не е зле, аз я правя често.  Wink

# 109
Цитат
Аллия, паста с тиквички хич не е зле, аз я правя често
С тиквички ама и със скариди и пеперончино! Ммммм... Какви сме чревоугоднички cook

# 110
Allya , много е вкусно наистина така !
Аз обаче заради децата не слагам пиперончино .
А сега от няколко седмици по колко люто ям не е за хвалене .
Дано не се запали бебето в корема ми .

# 111
Хелоу гърлс Hug
Днес не мога да насмогна да ви про4ета Crazy,голямо писане сте писали
Ние днес ходихме да ни правят първата ваксинация Confused,малкия цял ден е нервен и пла4е Cry.Тази ве4ер вдигна и температура 39градуса,но му дадох такипирина и му отмина.
Анджи 4естит имен ден на твоя Маттео,пожелавам му много щастие и здраве Hug
Ов4ева голям си образ,да знаеш Hug Laughing
Италинка за протокола,и аз използвам епилатор,но само за под мишниците,малката нинка я по4иствам с крем депилаторио.По ръце и крака за щастие нямам никакви косми Party,а вежди4ките със пинсета Peace
Дани нали знаеш,4е много люто не трябва да ядеш Thinking
А мацки стига с това ядене,4е и аз се опитвам да спазвам някаква диета Whistling,4е напоследък съм осверипяла и аз eat badscale smile3538.Аууу ще ви изям и вас

# 112
Ники , аз не ставам за ядене !
Много граси имам и ще ти се вдигне холестерола  Laughing !!!
А за лютото май прекалявам  Rolling Eyes .

# 113
Бръмна ми главата от холандски  Crazy и реших да мина да ви кажа здрасти. Както винаги много интересни теми обсъждате  Simple Smile
Овчева сбърка ме от смях с тази донна космата семпре дезидерата  Joy Аз знам донна пелоза молто виртуоза и донна бафута семпре пиачута  Mr. Green Иначе за хрониката след дългогодишно мъчене с кола маски и епилатори накрая минах на бръснач и въобще не се оплаквам! С пяната за бръснене на мъжа ми съм готова за 2 минути! Триъгълника го подстригвам съвсем късичко и така не ми пречи  Blush А пък сега след раждането въобще не ми растат нещо косми по краката, може да е бонус ефект  Flutter За сметка на това си имам и още 10 килца бонус от натрупаните 27, по този повод тази вечер бяхме на минестроне с топчета  Wink че и мъжът ми нещо реши да го удря на диета,  Откакто сме атракциата на квартала с тази двойна количка, стана суетен и реши, че е напълнял. Добре че сте вие да да се утешавам поне виртуално - с очи пълни, уста празна  Simple Smile

Още по въпроса за космите, поне когато работех в Торино в офиса само се дебнеха да не би на някоя да са й прораснали космите по краката и веднага го натякваха. Аз пък ги "скандализирах" защото ми били бели краката. Те все с някакви кремове аутоабронзанти се мажеха, за да им покафенеят кълките  Sick

Даниела, като бяхме в Тунис как сме се отяли на ариса - една паста от смлени малко като наедро люти чушки и сякаш малко изсушени. Тук не се намира, въпреки че е пълно с арабски магазини. Ти какво лютичко си хапваш? Аз сега не смея, че ти беше писала, че бебето ти получило колики, след като си похапвала лютичко  Sad

# 114
аз знам донна бафута семпре пиачута  Blush Mr. Green

# 115
Ох,ще умра от смях Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ники,какво е крем4ето,за малката пеперудка,бързо разкрий Peace,аз пък за подми6ниците не съм събрала смелост с епилатора,трябва да пробвам...
Донна бафута и пелоза,ама ина4е се утрепват обезкосмени българки да взимат hahaha
Тук по нашия край,Азиагото е вид кашкавал hahaha

# 116
  • Italia, Palermo
Тук съм пак! ох, забравих, Дани, че е Азиаго, със З и съвпада с името на сиренето.
Ники, айде стига и ти с тия кила, ако отслабнеш още ще остане само панталон с дъъъълги крачоли и празен сутиен пред плачещо от глад бебе! Като те гледах на фототата преди дни не ми се видя и милиграм да имаш за сваляне, а твоите бицепси още ги сънувам, едва ли някога ще се видя с такива да махам ръце и да се фукам!
А пък ние утре отиваме с българките тук колективно в ЛИДЛ, че е до нас и после ще удариме едно кафе у нас, от новата кафемашина на Ариете- you and me
Става мнооого хубаво с един каймааак!

# 117
Миликс, я веднага разкрий подробности около кафе машината. Колко и от къде

# 118
  • Italia, Palermo
 Анджи, 79 евро от Еуроникс. Получи ли въпроса ми към теб? Да не се окажете познати със софиянката де е тук в Палермо?

# 119
Е това па еуроникс къде е? Май нямат магазин тук. еххх

Аз не пия кафе, но обожавам аромата му. Но исках да купя заради Джанлука и гости.

Общи условия

Активация на акаунт