Мами в Италия 68

• 18 063
  • 270
  •   1
Отговори
# 120
Приспах бесовете , но вие сте се покрили и нямам с кого една дума да си кажа !
Миликс , тоя град Азиаго е приказка .
Ако имате път на там непременно го посетете , аз предпоследно ходих там един ден преди да родя .
А за последно няколко дни преди да си тръгнем от провинция Виченца .
Фата Моргана , тук ариса има и в супер маркетите , но аз много не я долюбвам .
Аз си правя домашни бурканчета с люти чушки .
Първо ги мия , отстранявам дръжките до основа , изсушавам старателно , надупчвам чушките и ги пържа в повечко мазнина . Готовите чушлета оставам в чиния , когато приключа с пърженето в топлото олио слагам чесън нарязан на шайби , добавям сол , оцет и магданоз или копър . След това слагам в бурканчета ред чушки ред заливка и така докато се напълни бурканчето . Затварям докато е още горещо и оставям да изстине след което прибирам в хладилника . Стават страхотни , но ако не обичаш чесън може и без него .
Миликс , имате нова кафе машина ли ?!?
Ако е така със здраве да си я ползвате !
Гери , забравих те !- но нека и зло да те забрави като мен .
Приятно изкарване на планинината , и още дълги години щастлив семеен живот !  bouquet Heart Eyes
Моя Кукла , май тази събота ще се жените или пак нещо не съм разбрала .
Ако е така ЧЕСТИТО ВИ и на вас !   bouquet
Бобо , шафер ли ще ви е ?
И чакаме снимков материал !!!

# 121
Даниелке хубавелке, пак не си разбрала. Деската и Валтер са на сватба в Испания на нейна приятелка.

# 122
вадо а кука'  Laughing

Лека и мека

# 123
Анджи , ми не съм  разбрала за съжаление !
Но ще ме прощавате , тази седмица много ми се струпа на куп .
Лека и от мен ! Hug

# 124
.....

Моя кукла, и аз съм се заканила да ида до там  Peace Ти работа ли си търсиш?

Наоколо съм  Crazy
Кала, нещо не схванах въпроса, закъде да ходя?

Извинявам се, заблудила съм се,че ти беше написала за Уфичо пер л'Импиего  Rolling Eyes

Много съм разсеяна сорри  ooooh!

# 125
А така и Кала , като мен !
Аз сутринта ходих да ми взимат кръв , и после минах през пронто сокорсо .
Прегледаха ме , биха ми инжекция и ми предписаха хапчета за три дни с уговорката , че няма да си напрягам дясната страна .
Нощеска едвам спах , защото при всяко движение умирах от болка , а аз не съм свикнала да спя без да мърдам .
А освен това ставах и два пъти заради Самира , да я водя до тоалетната . Будих се няколко пъти и да ги завивам децата , че и те не спят много мирни .
Пък за капак и Самира се изтърси на земята от кревата докато спеше , и като не мога да я взема рева половин час .
Е оплаках ви се вече ми по премина .

# 126
Момичета , някоя от вас знае ли как се приготвя пушения свински бут или там прошутото както му се вика ?Дайте рецептичка , плиййййййсссс ? Praynig

# 127
Маркрит , не мога да съм ти от помощ !
Дано някое от момичетата да знае !

# 128
Буонди мами Hug
Закуската е от мен Peace

Италинка крем депилаторио можеш да намериш във всеки магазин за козметика,но го има и по супермаркетите.Аз ли4но използвам на Weet и съм доволна Peace.Мажеш оставяш за 5 мин. и отмиваш с гъби4ка.
Апропозито за жени които си оставят космалаците Rolling Eyes,преди като ходих да плувам на басейн,ако знаете какви индивиди виждах по съблекалните и в банята #Crazy,на някой космите им едва ли не стигаха до колената Crazy
Миликс шъ мъ извиняваш,но имам поне още 5-6 килца да свалям,за да си върна предишните мизури Crazy
Дани съжалявам Confused,и аз като теб като бях бременна умирах от болка в кръста,таза бедрата Shocked,абе вси4ко ме болеше..

# 129
Ники , при мен болката е от студено - схваната съм , не е болки от бременността .
И най гадното е , че от кръста на горе дясната ми половина не работи .
А при навеждане си напрягам мускулите и ми се реве от болка .
Но ще ми мине .

# 130
  • Torino,IT
Добро утро,

Мерси Ники за закуската, днес съм само на кафе, затова ще се възползвам.

Лени, в4ера правих лазанята на свекърва ти, стана пове4е от страхотна, едно благодарско от мен...на вси4ки много им хареса.  Party

Приятен уикенд  Heart Eyes

# 131
Здрасти и от мен:)

Абе я кажете как се готви зелен боб - от тоя малкия, дето му е сега сезона в Италия. Аз съм ужасна готвачка, а го купих уж за Емма, но се отказах да й го правя тази седмица.

Черпя ви по едно бяло мартини, че днес бебето става на 6 месеца:)
Хайде!

И една песен за поздрав, че ми е любимата:)

http://www.youtube.com/watch?v=xTYg2Q-vDJ0

# 132
4естити 6 месеца на малката ЕММА,да разте все така хубава и лъ4езарна и да има много щастие в живота newsm51 newsm51 newsm51

# 133
Моми4ета, да ви питам нормално ли е фе4ите на новородено да са в  зелено newsm78

# 134
Моми4ета, да ви питам нормално ли е фе4ите на новородено да са в  зелено newsm78
Maй да . newsm78

Общи условия

Активация на акаунт