Мами в Италия 68

• 18 069
  • 270
  •   1
Отговори
# 90
  • Italia, Palermo
Ох, не давайте тон на тема папане, че на мен само това ми трябва да почна да пея като цял хор.
Помня от студентските столове боб с кучешка радост, и тук я има-серфеладе я думат из Аушана и ЛИДЛ-а наш де ни вкарва в беда.
Ааа иначе да ви кажа сега пробвах и клякане с бебе пред голямо огледало, голяма радост пада за малката и потене за мамата та чак звезди във формата на бобченца видях от умора Joy
Италинка, болна тема, имам доста проблеми, но карам на пинцета, бръсначи и черетта в зависимост от зоната, а една дерматоложка в Таранто ми каза, че имало вероятност да изчезнат доста вълнисти оперения с евентуална бременност, но уви, то и куп изследвания бях правила, но било есттетичен проблем. А бе как така естетичен, като нещо провокира тия оперения, а скъпи дълги анализи и ехографии къде ли не не показваха нищо притеснително, дори мислех, че от това сумати време не забременявах, а не било това проблемът.
Ох, това да не се бръснеш под мишниците и да не се миеш и пръскаш няколко пъти на ден с дезодорант е липса на хигиена според мен.
Мия зъби и аз след всяко хапване( е основните, иначе от всичкото нонстоппапане останалото време щях да си скъсам венците в банята хихихихи А и след  годишните си чистения на зъбите под венците с упойки и специални лосиони против парадонтоза не ми е приятно, ни спокойно да не се мия и трупам бактерии де ми ядат корените на слабите зъби. Ползвам и спаццолино интердентале и конец, имах намерение и хидропулиторе( като помпичката на зъболекарските столове) да купувам, но после се отказах.

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 17:06 от milix

# 91
Някой да знае италиански сайтове за сваляне безплатно на музика и мелодии за телефони?

Ани, наистина трябва да побързаме. Подготовката на документите много време ли отнема, първо до ЧИЗЛ ли трябва да се отиде или да подогтвим документите, които си изброила?

Овчева, е не точно така, ама айде. С една порция боб можеш да се разминеш.

Миликс, Маттео също си умира от кеф когато го мятам на ляво и дясно, въобще когато е някъде из въздуха.  Laughing

# 92
  • Italia, Palermo
Да, бобът е включен в диетата ми през ден-два черпака с чиния салата или варен или печен зеленчук. Само де уж все почвам, а изкофтвам всичко вечерта.

# 93
Милих ти както си започнала с тези подскоци ,дане търсиш в скоро време диета за напълняване ooooh!

# 94
Деси,

А тук в  Мия си зъбите 3 пъти на ден, веднага след ядене. Повече от това не смея да правя.]

Oлееее Пиколина аз ям 6 пъти на ден,ако трябваше да го правя след всяка ядене Rolling Eyes

# 95
И аз съм останала с впе4атления,4е тук,въпреки салони с естетисти на всеки 5 кра4ки,никак не ги е грижа за оперенията им... newsm78 TiredДа не се притеснявам,зна4и не водя сама война с всеки косъм Rolling EyesНе ми е идвало на ум да питам мъж ми по въпроса Laughingкакто и да отговори оба4е,аз махам и това е,и с бивши така да е свикнал,отвикнал е ве4е Mr. GreenДнес например гледах в някакво предаване говориха за у4астието на С.Лорен в мис Италя и показаха снимка,ами то4но с небръснати мишници беше.То ясно,4е е преди хиляда и балканската война,оба4е не са и мръднали много от тогаз
..

# 96
Овчева, мерсаж - карфиол ще ядем - варен  Laughing  ,
Лекарят на мъжа ми , който подозирам , че в най-добрия случай е ветеринар, отрича нуждата от спазване на диета при гастрит.  Така в самозалъгване и блокиращи лекарства премина цяла година. От седмица чета за диетите при гастрит и готвя разни гнусове, но мъжът ми вече редуцира смучещите хапченца от 4 на половин на ден. 

Анджи, не мога да ти помогна.

# 97
И така.Понеже сутрин нямам време да почерпя със закуска,пускам ви я отсега и много ви моля не прекалявайте.Вземайте по малко за да има за всички.
http://images19.snimka.bg/003997341.jpg

# 98
Ани, наистина трябва да побързаме. Подготовката на документите много време ли отнема, първо до ЧИЗЛ ли трябва да се отиде или да подогтвим документите, които си изброила?
На нас не отне много време. За повечето неща е достатъчно само ауточертификационе, така че е лесно.
По_добре първо вземете пълния списък на исканите документи от някой офис на чизл, за да не се разкарвате после.

Овчева, то лошо няма. Ето, миенето на зъби до известна степен ме възспира да подхапвам. Рядко ям извън основните хранения.
(Миликс да взима пример. Wink Laughing)
Ти нарочно ли ядеш толкова често? По съвет на диетолог или по собствена воля и желание? Simple Smile

# 99
  • Italia, Palermo
Ох, ама и скъпичко е да ходиш на козметик, аз сама почнах парни бани на лицето, после пилинг с крем с брашно от костилките на кайсия, после маски от Бг и съм ок. Но си е друго да ходиш на козметик, в Бг това ме спаси от обезобразяване, че имах труден пубертет с акне, а после добих навика и за коламаска там да ходя, та затова и оредяха по едно време по краката, по ръцете не махам, а и няма нужда. Една позната изкарала курс тука реджионале три години, за козметик и сега веднага я викнали на работа, да видим дали ще е доволна. Аз да ви кажа тук жените си ходят на козметик, но е скъпо, не е чак масово, с изключение на коламаската. Правих си една "пулиция визо" с един апарат Скинмастер, навремето беше 60 000 лири на сеанс, супер-  дълбоко почиствне на лицето, но след време бе трудно с финансите, че веднъж месечно и фризьор, и други работи се струпваха, та сега отсявам и каквото мога сама правя и гледам колкото мога да не се изоставям.
Ов4ева, аааа няма страшно, никога не съм стигала до диети за пълнеене, не ме бива по рекорди на слабеене, а и не съм манячка, поне от 82 да сляза на 62-64кг.  за моите метър и 60 ще е сносно, а и здравословно. А бяхме слаби, хубави И млади, после останахме само млади И хубави, сега си останах аз само с И-то Joy Joy- стар лаф от 90-те години на миналия век.

# 100
Италина ти за два косъма се притесняваш,виждала съм жени високи метър и 50 с косми под мишниците,които според мен използвот като повдигащи стелки в обувките.Чувала съм мъже да казват,че жени с косми били много секси(ще си пускам брада реших се).Имат си и поговорки даже.Как беше:Дона бафута семпре пиачута,дона космата семпре дезидерата(може и да бъркам диалекта нещо)

# 101
  • Italia, Palermo
Пикколина, от тъпотия ям и от глупост, ето не ме е срам! Embarassed
Ааа, ов4ева, хубав мармалад, има го на Асиаго ригони от бакке ди роза канина, демек- шипков, чудна рецепта имам, да я пусна ли? Тук се скъсаха да го ядат по едно време кой ни дойдеше на следобедно гости с кафе и шипков кекс.
Ленко, не се сърди, напоследък изперквам все на тема ядене, може ли поне ретрогусто да даваме на темите ни на разговор тук?

# 102
  • Italia, Palermo
Въх, кога съм станала потребител? Сега видях още една звездичка на пагона! Mr. Green

# 103
]

Овчева, то лошо няма. Ето, миенето на зъби Ти нарочно ли ядеш толкова често? По съвет на диетолог или по собствена воля и желание? Simple Smile]

На диетолог.Третият подред ме взема на сериозно като го попитах има ли диета при коята да ЯМ и да отслабна.Така ми направи 6 пасти на ден и стана работата.
Е Милих то и при мен миналото е лукс.

# 104
Миликс , Асиаго не е ли в същност Азиаго !
Аз на времето уж там щях да раждам .
А според арабите косматите жени обичали да правят повече секс , но не обичат космати жени !

Общи условия

Активация на акаунт