Мами в Италия 68

• 18 061
  • 270
  •   1
Отговори
# 135
Ники, има една кампания на Памперс с обяснения за цвета на туй нещо във всеки период.
www.pampers.it ( виж не можеш ли да я намериш)
всичко е ок, ако не е черно или червено. 

ето нещо по въпроса ти:
Just so you know: Newborn babies poop in wild colors! Most poops from newborns are mustardy yellow, but sometimes they "do" brown or even green. The first time my first baby made a green poop I called the doctor thinking that he had caught some horrible infection. Nope! It is normal for babies to make green poops. The poop might also be anything from muddy to stringy or seedy. It’s OK. The colors of poop that are not OK are red and black.

Анджи, радвам се, че ти е харесала.

Миликс и аз съм възхитена от машинката, главно от дизайна.  Ние имаме Еуроникс.

Последна редакция: сб, 22 сеп 2007, 16:56 от Lennie

# 136
Здравейте !!!

Лени, да не ме обърка с Линдита?  Laughing

Дани, не знаех, че е толкова силна болката. Исках преди да те питам, но бях забравила...кога ти е термина?

Линде, и аз да се изфукам, правя жестока лазаня, но не с рагу, а с шунка. Който я е опитал, пак е поискал. Малко съм изопачила рецептата по мой вкус.

Кала, нещо не си редовно присъствие.. Thinking

Не съм яла цял ден. Дечкото ми заспа в ръцете, отавям го и отивам да врътна едни пилешки гърди, зелена салата и пържени картои. Добър ми апетит.

До после френдс  Hug

# 137
Ленка сега и ако ми го преведеш тоя цитат,ще съм ти много благодарна Hug,4е аз съм скарана с тоя инглиш Mr. Green
На сто курса ходих и така не го нау4их Crazy,явно съм си тъпи4ка

# 138
Ленка сега и ако ми го преведеш тоя цитат,ще съм ти много благодарна Hug,4е аз съм скарана с тоя инглиш Mr. Green
На сто курса ходих и така не го нау4их Crazy,явно съм си тъпи4ка

Да, ами горе долу жената казва следното:

Новородените бебета акат в най-щури цветове! Повечето имат цвят на жълта горчица, но понякога  пряват и кафяви, и дори зелени акита. Първият път, когато бебето ми направи зелено ако , извиках лекар, мислейки, че е прихванало някаква ужасна инфекция. НЕ! Нормално е бебета да правят зелени акита. Също могат да са от (явно консистенция) на кал през лепкави и точещи се, до зърнести.  Цветовете, които не са ОК са червено и черно.

# 139
Ники , не мисля , че е проблем , но ако е много тъмно зелено е добре да се консултираш с лекар .
Моргаш , Честит мини рожден ден на Емма !
Много здраве и щастие на нея и на вас с таткото ! Heart Eyes
Анджи , на 4-ти февруари ми е термина .
Мъж ми не зная как ги смята , но все по едно и също време се оказвам в очакване .
Самира ми е на 3-02-04 , сестра и Фатима на 24-01-06 та ще сме много натоварени в бъдеще .
Живи и здрави да сме да се справяме с всичко и за напред така .

# 140
Брава,брава,все водолей4ета ги нареждаш Peace Heart Eyes
Ники,вие нали сте на АМ?Няма проблем и да са зеленикави.Следи за "лош" мирис,слуз или кръв,ако няма не се притеснявай PeaceЗа крем4ето за депилиране,знам 4е има разли4ни,мислех само да не е специален "интимо"...
Лека ве4ер,дами  bouquet

# 141
Моми4ета, да ви питам нормално ли е фе4ите на новородено да са в  зелено newsm78

Да.

# 142
Благодаря ви моми4ета,много сте готини Hug

# 143
Здравейте девойки !!!

Очаквах да сте изписали много, та чак и нова тема да сте отворили, ама нъц  Crossing Arms

Аз пък знам, че Габри е на кърма.

Дани, една моя бивша голяма любов е на 4ти февруари. Вие измислихте ли име на новата щерка?

Утре пристига моята приятелка от БГ. Нямам търпение вече. А майка ми по нея ще ми прати една тава домашна вита баница и 15 връзки копър. Нека ми е зле.  Laughing

Ако не се включа по късно ви желая приятна съботна вечер и лека нощ.

bouquet  bouquet  bouquet

# 144
Добро утро моми4ета Hug
Поднасям ви  закуска и бягам  bouquet

Италинка ние сме само на кърма,за сега Peace
Моето май4е си тръгва днес и аз оставам сама с беб4о Cry Cry Cry
Много съм тъжна Sad

# 145
  • Italia, Palermo
Добро утро!
Ники, мерси за закуската! Много тъжно, че мамито ти си отива в Бг, но ти ще се правиш с грижите около бебо и у дома!
Момичета, машинката за кафе мисля, че я има и в Трони, а и навсякъде като всички елуреди, марка Ариете е.
Моргъс, честито за 6 месеца на Емма- да расте все така здрава и лъчзарна!
Честита годишнина от сватбата на Гери и Массимо! Да сте здрави и все така да се обичате!
Анджи, честито гости, да се забавлявате лудо с дружката и да папаре бгманджи, няма пък да се сопра, както казваш! Сега ви се е паднало на вас да си позволите всичко на воля докато сте заедно!
Вчера дружките си тръгнаха натоварени от ЛИДЛ с краставици, на касата ги гледаха странно с многото дълги зеленинки! Направило ли ви е впечатление, че италиянците не обичат тоя зеленчук? свекито ми дори повръщала от силната им миризма Shocked Ако трябва един ден пак по някоя причина да сме на папане у нас ще си спретна пред нея една салата от тях хихихихи!

# 146
  • Torino,IT
Добро утро,

4естит мини рожден ден на малката Ема на патерици..да е много здрава и все такава сладурана... Hug

Току що спретнах една шоколадова торта, 4е утре бащата на Паоло има рожден ден Laughing   chef
Смятам да го изненадам, той много си пада по сладките неща...
В4ера ходихме с едни приятели на неаполитански ресторант, правят много хубава риба,паста и пици с фрути ди маре....Беше много вкусно, имаше толкова много хора, но все пак успяхме да намерим места... Crazy
Днес времето в страхотно, но от другата седмица се о4аква захлаждане... Cry
Анджи, пожелавам ти много хубаво изкарване с приятелката  Hug
Хувава неделя...  bouquet

# 147
Благодаря ви за пожеланията, момичета:)

Ето и една снимка от вчера:)

http://img440.imageshack.us/img440/9520/pict3099mi0.jpg

# 148
Здравейте !!!

Как сте?
Аз съм в очакване.. Grinning

Моргъс, убягнало ми е шестмесечието на Емма, сорри. да е жива и здрава  Heart Eyes Hug Много й е хубаво кукуригото  Grinning

Миликс, ще се поразтърся за таши машинка. Добра е казваш, а?  Grinning

Айде приятна следобедна вечер !!!

До после

# 149
В очакване на какво ?

Общи условия

Активация на акаунт