Сливен 17 - Есенен полъх

• 25 534
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро на всички Wink

...слагам кафето и Ви пожелавам успешна седмица Peace
Бъдете здрави момичета Hug

П.С. Бибиянче, аз имам в ПС-то някои "красиви" снимки, може да фотографирам още...чакам и другите да се включат Peace

# 196
  • София/Сливен
Добро утро и от мен!

Ех, защо не съм там... можех да се развъртя с фотоапарата...

# 197
Г-н Кънчев /или някой от екипа Ви Wink/ ,
хубаво е, че следите форума и невралгичните проблеми на града,
но като за начало е добре поне да спазвате форумската етика,
а тя определено не толерира писането с главни букви и спама на ЛС Wink

Иначе всички ние ще сме много доволни, ако като евентуален бъдещ кмет,
Г. Кънчев поеме политически ангажимент към децата на града  Peace

smile3521

Ех, този чичко Гугъл.....
Ех, този Галин Кънчев...

# 198

Надявам се не се сърдите да пусна и тук съобщение ...
На 14.10.2007г. от 13 часа в лоби бара на хотел" Парк Централ" в град Сливен ще се проведе втората информационна борса организирана от фондация "Искам бебе". Борсата се организира с любезното съдействие на фондация "Рози" и с дарителство на средства за пет нуждаещи се от финансова помощ двойки от гр.Сливен за извършване на ин витро процедури. Дарител на фондацията е г-жа Роза Кънчева, председател на фондация "Рози" и фирма "ЕСО", носител на наградата "Майчино сърце". Ще се проведе информационно-семинарна част от водещи лекари в областта на специализираните репродуктивни технологии с последващи безплатни, индивидуални консултации - д-р Стаменов , психолог Милена Божилова, ембриолози(Център за репродуктивно здраве "НАДЕЖДА" гр.София), д-р Табакова ( център "РепроБиоМед"), специалист от  САГБАЛ „Д-р Щерев” и други. Гост на събитието е БАСРЗ.
Всички желаещи могат да посетят събитието свободно (безплатно и без записване), а за включване в лотарията за дарителската програма е нужно регистриране на място и местожителство в гр.Сливен и региона. Записването за безплатните консултации става на място. Препоръчително е за пълноценна консултация да носите резултатите на всички правени до момента изследвания, епикризи, становища, процедури.

# 199
Защо всички се сещат за доброто на народа преди избори!?     

Ако питаш мен, при положение, че изборите са на 28, стратегически погледнато ще е най-добре в седмицата 15 - 19 октомври да е. Трябва да се провери в общината, защото сега покрай изборите може да има и други желаещи за публични изяви - да не се дублираме ... Иначе, ако трябва да се размножава нещо - насреща съм.

Оки....тогава ще се разберем за този промеждутък...само каже кога е по-удобно, вторник, сряда....

И мерси  bouquet

Иве, как сте вие Hug

Дитка, подкрепям идеята ти, но както останалите мисля , че най-добре да е през седмицата , а за часа мисля че обяд или 4-5 . Ще се присъединя!

# 200
Момичета Галин Кънчев голяма атака ни направи........днес отново....... Thinking

# 201
То ще е до края на октомври споко Wink

# 202
Добро утро...  bouquet

Да почерпя - днес моето БейБИ чука 32 лазарниКА

Алкохол не предлагам, че е още рано Mr. Green

# 203
  • София/Сливен
Добро утро, момичета!

Тази сутрин аз ходих да водя децата на градина. И Велина пак пусна няколко сълзи. Спря в двора и ми вика: Чакай да се успокоя  Laughing
Като са с баща си - не плаче. Ама днес аз имах въпроси към учителките, а пък на таткото не му се занимаваше и отидох аз.

Хайде, лек ден. Тук при нас е мокро, прокапва отвреме навреме и пак спира. Да се чудиш да излезеш ли или не, особено ако си с малко дете. Но имаше майки с колички вчера навън.
.
.
.
.

У, Дидка, изпревари ме, докато се разправям с мъжо по ICQ-то

Честит рожден ден на твоето! Много да го слушаш и обичаш! И той теб!

# 204
Добро утро!

Дидка, честит ти рожденник! Желая му здраве и късмет, а другото само се нарежда!

Момичета, за протеста - имате и моята подкрепа. Ще участвам и ще помагам с каквото мога.  Peace Само свиркайте. Подкрепям мнението протеста да е в работен ден и в следобедните часове.

За изборите - не ми се коментира, че направо съм потресена и разочарована. Особено, след като оня ден си взех два сливенски вестника /заради писмото на мама Соня/ и прочетох за какво иде реч. Бях решила да не гласувам, но май вече размислих.

Хубав ден на всички, въпреки мрачното време!

# 205
 Сега като разсъждавам, най-добре щеше да се получи, ако бяхме протестирали в началото на годината или поне пролетта.Тогава Лечков набързо щеше да ни спретне по някоя детска площадка - предизборно подмазване. Във Варна лятото в квартал Владиславово (40 мин. от центъра с автобус) само около блока на сестра ми построили 4 детски площадки!!!!Сестра ми много се кефеше - всеки ден ходеха на различна площадка.
 А сега трябва да се надявамве на благоволението на следващия кмет...Решението е или да го натискаме до дупка или след 3 години, когато вземе да му свършва мандата да му напомним за себе си... #2gunfire
 А това,Лони дето си го прочела във вестниците и мен крайно ме възмути. Особено онова, дето Лечков казал на директора на Техническия университет (човека е професор!): 'Ей, гъз, ще те смачкам!'. То това не му е за първи път на нашия кмет.  Той мрази опзоцията, иска само да му се кланят и усмихват,а той да прави каквото си ще. Срам ме е,че имаме кмет с такава ниска култура. За другите му дела няма да говоря. Само ще кажа,че голяма част от персонала му избяга в хотела на Миролио да работи, щото им даваше 200 лв заплата,а ги осигурява на минималната.Еня му за законите в страната...

# 206
мама Соня само искам да допълня че преди да стане кмет Лечков изобщо не осигуряваше почти 50% от персонала си.......и когато някой си потърсеше правата беше изгонван от работа или му казваше любимата си реплика"Няма незаменими хора-вън чакат много хора за твоето място".Той даже знам случай в който се беше сбил с човек от персонала на ресторанта си защото не им беше плащал 3 месеца заплати и персонала се вдигна на бунт...........и още много простотии е вършел........и аз мислех да не гласувам,но взех да си променям мнението и ще гласувам и аз да кажа на г-н Лечков,че няма незаменими хора...........

# 207
Дуцка да ти е живо и здраво съкровището, нека очите му да греят само за теб и ръцете му да прегръщат само теб!!!
Наздраве

# 208
дразни ме агитацията за изборите.. кой би влязал тук..ако нямаше избори????????защо всичко се заживява като наближат избори..като трябва да се гласува за тях? защо никой друг не се сеща  за гражданина ?? защо?!?!?!?!?!?! всичко са празни приказки..всичко!само обещания..и нищо повече

# 209
  • София/Сливен
Добро утро, момичета!

Как сте днес? Какво ново-вето из Сливен? продължават ли агитациите Wink?
Аз за съжаление съм от тези дето няма да гласуват - много сме далеч.

При нас е мъгливо и много мрачно, не вали, обаче е подтискащо. Малката сутринта пак ми прави цирк, но този път защото не искаше да облече това което аз бях приготвила... Уф, отсега като започне да избира дрехи, незнам... Тошко няма нищо против това, което му приготвям.

Общи условия

Активация на акаунт