Сливен 17 - Есенен полъх

• 25 546
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
По повод на тези от вас,които не искат да гласуват:
Призовавам ви, направете го! Отказът да гласуваш не е най-добрия начин да изразиш недоволството си. Ако 30% от населението е гласувало, а останалите 70% - не, гласовете на негласувалите се разпределя между кандидат-кметовете (или партиите - зависи от вида на изборите). Така твоя неизползван глас може да попадне точно при този кандидат-кмет,който не искаш да бъде избран, т.е. все едно мълчаливо си гласувал за него. Но ако отидеш да гласуваш ,това не може да се случи - твоя глас отива за този, за който си гласувал.
 Ще кажете, за никой не си струва да се гласува. Аз лично съм на принципа 'да избера най-малката злина' - така например за Галин Кънчев и Лечков не бих гласувала. Но за М.Славов и Румен Андонов засега лошо не съм чула и бих гласувала за един от тях. За останалите не си струва, защото няма да получат достатъчно гласове.(Горепосочените са в първата четворка).

# 181
какво правите момичета Simple Smile Видях,че е препоръчано нашето радио фокус като слушано Simple Smile)))))))))))))
аз малкос е позагубих ама не нарочно..занимавам се с други неща и не съм влизала тук..цалуфки:) 

# 182
Здравейте момичета
Вече е 13 часа а днес още никой не се е записал  ThinkingКъде сте всички newsm78Доста мами се изгубиха напоследък.......Силвина,Тес,Дидунчо......и т.н. какво става с вас момичета?

# 183
...продължавам....

Момичета, с мама Соня решихме в края на тази седмица да е мероприятието, което мислим да сформираме заедно с вас, защото време за губене няма - наближават изборите Peace

Дайте моля предложения СЪБОТА ИЛИ НЕДЕЛЯ да е митинга и от колко часа...
Утре мислим да отидем да подадем молба до Общината за разрешение Peace Дано всичко е наред и ни дадат такова Wink за да може след утре да уточним и разпространим известия из кварталите за да съберем колкото е възможно повече хора Peace (сега нямаме възможност за плакати и може би най-добре на А4 да се оформат)

Сега ще ви го предоставя - кажете кои от вас ще се включат с принтирането му и разпространение Peace
Ако искате дайте предложения за друг такъв или добавяйте Wink

ИСКАМЕ ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ!!!

КЪДЕ ИГРАЕ ВАШЕТО ДЕТЕ? Ако няма къде, каним ви да се присъедините към нашия протестен митинг-шествие.
   ИСКАМЕ ДЕТСКИ И СПОРТНИ ПЛОЩАДКИ.
   ИСКАМЕ КВАРТАЛНИ ГРАДИНКИ С ПЕЙКИ И ЗЕЛЕНИНА.
   ИСКАМЕ БЕЗОПАСТНОСТ НА ПЪТЯ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА.

Каним вас, бъдещи майки, майки с малки деца, тинейджъри и родители на такива, баби и дядовци и всички, които се чувствате съпричастни.
   Митингът ще се проведе на …………..  – само, ако не вали!             Сборен пункт пред НТС в …….часа. Шествието ще премине през главната улица и ще завърши на площад ‘Хаджи Димитър’.

група сливенски майки, на които не им е безразлично

За това чакаме вашите отговори, предложения до утре на обяд...който пише - пише Hug
Моля Ви бъдете съпричастни и да направим нещо добро за нас и най-вече за децата ни...

# 184
  • Сливен
Дидка, не сте ли много прибързани - митинг ... и в то събота или неделя,
когато сливналията по дефолт е на сИелу не смятам, че ще има някакъв отзвук.
За да има някакъв ефект ми се струва, че е по удачно е да е през седмицата
и то в период 16 - 17 часа ...
Лично мнение.  Peace

P.S. Мен не ме бройте. Нямам право да участвам в такива мероприятия за съжаление. Забранено ми е със закон.

# 185
Дидка, мен ме бройте ще участвам с каквото мога и ще присъствам и на митинга. Като уточним датата мога да принтирам някой друг лист и да ги разлепя из Даме Груев. Обаче Ян Бибиян е много права за деня, че и за часа. Нека да не е почивните дни - тогава и аз съм на сиелу. И часа който е споменала ми се струва удачен. Хем не е приключило работното време в общината, хем докато тече митинга ще приключи работния ден и повече хора ще могат да се присъединят към нас. Wink Има едно неприятно НО, лично за мен - днес Ники се събуди с Т, та дано всичко с него да ОК, за да се включа пълноценно. Praynig

# 186
  • Сливен
Г-н Кънчев /или някой от екипа Ви Wink/ ,
хубаво е, че следите форума и невралгичните проблеми на града,
но като за начало е добре поне да спазвате форумската етика,
а тя определено не толерира писането с главни букви и спама на ЛС Wink

Иначе всички ние ще сме много доволни, ако като евентуален бъдещ кмет,
Г. Кънчев поеме политически ангажимент към децата на града  Peace

# 187
Г-н Кънчев /или някой от екипа Ви Wink/ ,
хубаво е, че следите форума и невралгичните проблеми на града,
но като за начало е добре поне да спазвате форумската етика,
а тя определено не толерира писането с главни букви и спама на ЛС Wink

Иначе всички ние ще сме много доволни, ако като евентуален бъдещ кмет,
Г. Кънчев поеме политически ангажимент към децата на града  Peace

Peace

...хайде тогава кажете ден кога да го направим и например да е седмицата преди изборите за да имаме време да се подготвим и направим за повече хора публично достояние всичко, което замисляме Peace

За мен деня и часа са без значение Wink

# 188
  • Сливен
Ако питаш мен, при положение, че изборите са на 28, стратегически погледнато ще е най-добре в седмицата 15 - 19 октомври да е. Трябва да се провери в общината, защото сега покрай изборите може да има и други желаещи за публични изяви - да не се дублираме ... Иначе, ако трябва да се размножава нещо - насреща съм.

# 189
Ех, този чичко Гугъл.....

# 190
Ако питаш мен, при положение, че изборите са на 28, стратегически погледнато ще е най-добре в седмицата 15 - 19 октомври да е. Трябва да се провери в общината, защото сега покрай изборите може да има и други желаещи за публични изяви - да не се дублираме ... Иначе, ако трябва да се размножава нещо - насреща съм.

Оки....тогава ще се разберем за този промеждутък...само каже кога е по-удобно, вторник, сряда....

И мерси  bouquet

Иве, как сте вие Hug

# 191

Екстра,благодаря Hug Heart Eyes
А вие?

# 192
  • Сливен
Дидка, ако питаш мен, по-добре е първо да се отиде в общината и да се провери,
а след това да се решава за датата.
 Между другото, ще е добре, ако някой с повече време и цифров апарат
вземе да направи малко снимки на изпочупените люлки по градинките,
за да ги включим в няколко плаката. Все ще се намерят десетина листа А3  Twisted Evil

# 193
И аз съм за среща или митинг каквото кажете....подкрепям идеята.......дано само този който стане кмет да изпълни това което ще обещае сега.Защото сега всички ще са силни на обещания,а после пак същото ще е.........дано поне внуците ни да имат късмет да играят на детски площадки които сме виждали по филмите.............

# 194
  • Сливен
дано поне внуците ни да имат късмет да играят на детски площадки които сме виждали по филмите.............
Какъв ведър оптимизъм  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт