Сливен 17 - Есенен полъх

• 25 551
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета
Стискам палци на всички мами които водят децата си на ясла-да мине всичко по вода и за тях и за дечицата адаптацията да е по лесна и безболезнена. Praynig
Знаете ли че в Сливен за открили още един Детски парти център"Смайли парти",намирал се на улица "Сливница" №12.Това нищо не ми говори, знам само че е в центъра някъде в района на 3 СОУ.Мисля newsm78 някой ден да отида да видя как е и там.
На изборите аз мисля да съм пас........просто няма за кого да си дам гласа. Crossing Arms
Хайде лек ден........и много усмивки  bouquet

# 166
ВНИМАНИЕ има епидемия от ангина започва с повръщане и след това температура. От групата на сина ми само за вчера знам за три болни деца. И нас не ни подмина. Първо си помислих , че е хранително отравяня, но когато вдигна температура го заведох на лекар и за мое учудване диагнозата беше ангина ,без болки в гърлото, брз кашлица нищо само повръщане.

# 167
  • София/Сливен
Първо, здравей и добре дошла!
Малко не ми се вярва - не съм чувала за епидемия от ангина, но пък вирусите с разстройство винаги хващат почти половиния град...

И тук можеш да пишеш за разкопаното в Сливен....

Кате, като отидеш, после да разкажеш за този парти център и къде се намира точно... пък ако пуснеш и снимки... Hug

# 168
LusiST - добре дошла

Иве, къде си  bouquet

Лунке, мисля си за теб...как си Hug

...а Силвето още ли я няма newsm78

...хайде, ние отиваме с Шоши да берем тревичка на зайчетата

# 169
Момичета за вечеря приготвих Мусака с фикс МАЛКИ ТАЙНИ.Става много бързо,лесно и вкусно.
Опитайте и вие ако искате.Аз лично съм доволна от всички Малки тайни които съм пробвала досега.

# 170
Благодария за добре дошлото. И аз до сега не бях чувала за такова нещо, ама ей на доктор Кирилова постави днес такава диагноза. Досега от нея нямам оплакване. По принцип много много не сме боледували. Изписа  Аугментин по принцип тя първоизчаква преди да пусне антибиотик.Не знам, ще видим.Очаквайте продължение.... Има ли някой който е неин пациент. Някакво мнение?

# 171
  • София/Сливен
Благодария за добре дошлото. И аз до сега не бях чувала за такова нещо, ама ей на доктор Кирилова постави днес такава диагноза. Досега от нея нямам оплакване. По принцип много много не сме боледували. Изписа  Аугментин по принцип тя първоизчаква преди да пусне антибиотик.Не знам, ще видим.Очаквайте продължение.... Има ли някой който е неин пациент. Някакво мнение?

По принцип за гнойна ангина се изписва веднага антибиотик.... Но тя пък не се предава... Може би заради разстройството... тя си знае защо го е изписала.

Кате, с тези фиксове винаги става много добре, но.... Тошко получава страхотни обриви от подобни - малки тайни, вълшебства, от бульоните също. Засега съм ги затворила в едно чекмедже... май трябва да ги подаря на някой докато са още в срок на годност. Така че ще карам по стария начин, пак е вкусно. Май наистина ще излезе, че е алергичен към разните консерванти и подобрители. На всички казвам - внимавайте с тези продукти - използвайте само в краен случай (като бързате и няма нищо в къщи сготвено).

# 172
Здравейте и от мен wavey нямам много време за писане/а и настроение/,но изчитам всичко...

На Дуцка Heart Eyes и другото момиче желая успех в начинанието  Peace Hug
При нас не мога да кажа, че има липса на места за играене...вярно до блока нямаме,но в близост има няколко, обаче проблема с пустите му кучета е голям, не само фекалии и тем подобни,а и бълхи в добавка... На мен не ми липсват толкова места за игра колкото парк, така съжалявам, че не живеем до такъв Sad
Като се замисля повечето детски площадки са направени от търговските комплекси и те си ги поддържат...явно това е предимство в големия град.

Меги как е Велина? С фиксовете и аз съм пробвала, наистина става вкусно, но винаги когато ползвам някаква добавка ме гризе съвестта, че си тровя децата и това е причината и аз като
 теб да ги огранича до минимум.

По темата за гласуването, в минали избори аз също не ходех, защото нямаше за кого да дам гласа си,но веднъж споделих с приятелка и тя ме нави, защото това е нашето бъдеще и именно от нас зависи от две злини да изберем по-малката....така че премислете пак Peace

Чао за сега,Жоро вече ревнува и се опитва да спре РС-то Wink

# 173
  • София/Сливен
Ами Велина е все по-добре - тази седмица вече не плаче сутрин; баща и казва че само е нацупена като влизат. Носи си играчки от вкъщи (за разлика от Тошко).
А Тошко днес имаше домашно. Оле-мале и той ученик вече... пораснаха... за нас не ми се мисли...

# 174
Хубаво е, че не стачкувате Peace А Тошко беше предучилищна, нали?

# 175
Знаете ли че в Сливен за открили още един Детски парти център"Смайли парти",намирал се на улица "Сливница" №12.Това нищо не ми говори, знам само че е в центъра някъде в района на 3 СОУ.Мисля newsm78 някой ден да отида да видя как е и там.

Адашке, аз го знам Смайлито. Намира се в сградата, в която е офисът ни (и по-точно като тръгнеш от Данъчното за площад Левски, в ляво има една нова оранжево-жълта сграда, та точно там е). Обаче още не съм ходила да разуча какво предлагат, защото не ми се е налагало.

# 176
Здравейте, свива ме един корем и не мога да заспя, та затова се включвам по нощите... Weary
Дидке, прочетох много внимателно писмото на мама Соня. Тя от кой квартал е  защото се притесних и нас да не ни емне общинската полиция, че в "Даме Груев" и ние,  доста от майките си водим децата в кварталната детска градина, защото няма къде другаде. Или в двора на болница "Амброаз паре"...че е широко и има страхотна цветна градина (коментара е излишен, много ясно че двора на болница не е най-подходящото място за парк и игра, ама наблюдавам че много хора го използват точно за това, пък има и машинка за кафенце...) В крайна сметка излязло ли е писмото във вестника? Съгласна съм и с него и с исканията, не се сещам в момента да добавя нещо. Има само една малка неточност - под "градска градина" човек обикновено се сеща за мястото където сега е "Мъндиленд", а в писмото се казва, че там има изпочупени пързалки, предполагам че се има предвид площадката до стадиона...Идеята да се използват изборите за да ни чуят и нас е чудесна, но едва ли ще стане ако това не се разгласи медийно. И аз като Ян Бибиян смятам, че ТРЯБВА да гласуваме, защото заради нашата апатия  smile3507  управляват хора с купени гласове.
Мама Севи, засега Ники върви добре на яслата, всеки ден го оставят с по един час повече. Здрави нерви ти пожелавам и дано Велизар да не плачка дълго. newsm10
Луна, Пъзелче стискам ви палци всичко да е ОК.  Hug Hug Hug

Амииии май коремчето вече не ме присвива и мисля да пробвам пак да поспя. Приятни сънища на всички!

smile3524

# 177
  • София/Сливен
Добро утро, момичета!

Иве, Тошко е предучилищна.

Велина май се разкашля - точно по закона на Мърфи - в петък вечер. Защо винаги през почивните дни се разболяват?

Я като не пишете вие, да взема пак аз да пиша. Вижте тук

Последна редакция: сб, 06 окт 2007, 12:03 от М_е_г_и

# 178
  • Сливен
Еее  Меги, майсторица си /ръкопляскания/ Wink
И аз снощи се мъчих над една торта, но нещо не успях с марципана "Варна" - май още малко пудра захар искаше  newsm78 - редичък ми стана. Обаче резултата долу-горе бива  Mr. Green
Малкия поне е много доволен  Mr. Green
Воаля резултата Wink

# 179
 Здравейте, момичета!
 По повод детските площадки и планувания протестен митинг-шествие:
 Искам да насърча дори и най-скептично настроените, че си струва да опитаме. А ако нищо  не стане, след време пак ще се 'обадим' и така докато им писне на управниците от нас.
 Има една библейска притча за бедната вдовица и неправедния съдия. Тя всеки ден ходела при него и казвала:'Отдай ми правото!'. Накрая на съдията му писнало от нея и се съгласил.
 Присъствах в Германия на един гей-парад. (Направиха грандиозно шоу!). Беше в Мюнхен, Бавария. Искаха да им разрешат бракове помежду им. За тези,които не знаят Бавария е католическа провинция, а католиците строго спазват християнските канони и категорично отхвърлят браковете между гейове. Познайте какво стана? Беше предизборно и политиците набързо пуснаха закон в полза на гейовете.
 Ще кажете, там е лесно. Да, но нали и там някой е бил първи, положил е началото.А ние глезим нашите политици с мълчанието си. При управлението на Лечков по улиците се образуваха дупки с размери на кратери, но ние си траем и кротко си плащаме ремонтите на колите, а той си пързаля мерцедеса по хубавия път, асфалтиран с нашите пари.
 Сега ще се 'обадим'. след половин година ,ако нищо не е направено, пак ще се 'обадим', но ще вдигнем повече шум, ще блокираме булеварди ... - докато им писне от нас и ни угодят.

Общи условия

Активация на акаунт