Сливен 17 - Есенен полъх

• 25 553
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Аз искам да попитам защо само на Лечков и на М.Славов ще бъдат дадени тези искания?Доколкото знам има и други кандидати за кметове............даже чувам,че един се очертава като основен конкурент на Лечков,а именно Галин Кънчев.Може и на него да бъдат дадени исканията............

Нямам нищо против да бъдат раздаде на всички...ако някой знае Щабовете им - да пише Peace

..и ако обичаш не упреквай Naughty...

# 151
МЕГИ, все пак ти благодаря за отговора. Ще продължавам с обикалянето и ходенето по мъките, пък каквото ще да става. Може да ми се усмихне щастието в някой сливенски магазин.

# 152
Пеполина защо непотърсиш в магазините в които се продават булченски рокли.......там нали има и за младоженците аксесоари........може да ти излезе късмета...........УСПЕХ.........а в магазина на Парушев срещу Виенската сладкарница съм виждала че има вратовръзки........виж и там.
Дидолина не упреквам никой.........ти така си си втълпила........хем искаш предложения.......после пък го смяташ за упрек...........в щаба на Галин Кънчев работи Ани Арабова..........нали се познавате.........чрез нея може да направите контакт и среща с Галин Кънчев..........това е от мен.
УСПЕХ

# 153
Ок...ще я потърся, мерси..

# 154
  • Сливен
Аз искам да попитам защо само на Лечков и на М.Славов ще бъдат дадени тези искания?Доколкото знам има и други кандидати за кметове............даже чувам,че един се очертава като основен конкурент на Лечков,а именно Галин Кънчев.Може и на него да бъдат дадени исканията............ 

Хихи Wink
Племеника на Янко Янков ли бе  Mr. Green чак пък основен конкурент ...  Whistling
Ако е същия ... като чичо си  Sick

# 155
Здравейте!

Хубаво писмо сте спретнали и дано има резултат!!

Да ви се оплача! Днес Велизар беше за първи ден на ясла. Милия , стоя един час и един час плака. Той плака вътре, а аз плаках отвън. Сърце и крака не ми дадоха да си тръгна. Като го взех  нямаше глас. Ей сега пиша и плача. Не знам до кога ще издържа. По едно време като чувам едната госпожа да му вика " Айде млъквай" , че както ми беше напушено направо влязох и се развиках. Чудеха се какво да ми отговорят. Детската е доста мизерна, няма играчки, няма нищо. По едно време едната групичка ги изкараха на тераската и познайте: госпожите веднага лапнаха цигарите и кафето. Влизам и гледам във вътрешния двор под една дебела сянка стоят други деца , а госпожите естествено с цигарите. Студено на сянката, едно дете облечено, едно не облечено.....  Просто нямам думи за нашата ясла !!!  Това е за "Д.Груев"

И си мисля , че до голяма степен зависи от Г-жа Директорката. Не я познавам , но само кабинета и като видиш какъв е мърляв......

mama didi, Никола също беше под дебелата сянка , но имаше яке. И най-важното не плачеше.

Искам да помоля тези , които имат по-големи деца и имат играчки , които се чудят какво да правят да ги съберем и да ги дарим на яслата.
С право на площад "В. Левски" няма места. Разликата между едната и другата ясла е от земята до небето. 

# 156

Хихи Wink
Племеника на Янко Янков ли бе  Mr. Green чак пък основен конкурент ...  Whistling
Ако е същия ... като чичо си  Sick

И аз смятам ,че Галин Кънчев е основния конкурент на Лечков . Току що мина едно шествие от роми с бели тениски и шапки, със знамена , скандиращо " Галинееееее, Галинееееее....."
Ромите са зад него и дано не засегна някой , но не мисля , че Галин става за кмет!  Работниците му напускат постоянно !?  Защо ли? Имам поне 10 познати , които са работили при него! Имам дори приятелка, която излезе в майчинство и познайте какво стана? Ами вече не е на работа!
Дано не обидя някой защото това си е мое лично мнение.

# 157
Здравейте и от мен.... Hug Hug Hug
Ние още сме 2 в 1. Другата седмица смятам вече да съм се обебила, но това решение не зависи само от мен а и от човечето в мен, та да видим може да имаме различни планове за рожденния ден.  Heart Eyes

Подкрепям с двете ръце писмото, дано има ефект и резултат!!!

Що се отнася за кметовете, тази звезда Галин Кънчев не я познавам, но днес ме изгуби като евентуален гласоподавател. Цял ден ми смущава спокойствието с тези дандании, които организира под прозорците ни.... Crossing Arms
Аз и Лечков недолюбвам, затова май няма и да гласувам.... не виждам за кой.

Пеполина, послушай съвета на Катето, в булчинските магазини няма начин да не намериш бяла риза с черна вратовръзка, все още има хора, които се женят в подобни екипи. Joy

# 158
А какъв е Галин Кънчев newsm78
...аз също няма да гласувам...

puzzle, вижда му се края Hug а ти как ще раждаш - секцио ли Wink
Как е настроението Laughing

...и момичета, нищо не пишете за изискванията, т.е. да допълвате Peace

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 18:20 от ДИД о ЛИНКА та

# 159
  • в Tara
аз, макар и далеч подкрепям писмото изцяло!

миналата година дъщеря ми като по чудо не си счупи крака в една дупка и то на главната...ми зяпа си детето настрани, улицата отдалеч изглежда свястна Laughing, де да предположи, че ей така изведнъж ще липсва някоя метална решетка Mr. Green

а за спазването на правилата по пътищата newsm78
понякога може да се окаже едно такова спиране пред пешеходна пътека много фатална услуга на пешеходеца. пример: мъжът ми спира, колегата шАфьор отдясно профучава покрай нас...

# 160
Привет!

Дидка, браво на теб и мама Соня за писмата. Подкрепям го с две ръце и може да разчитате на мен за всичко, което е по силите ми.
Само може ли да вметна към изискванията нещо:
Да се обособят места за разхождане на домашни животни и да се забрани достъпа им до детските площадки.
Защото ми омръзна да пазя детето си да не играе на някоя полянка, защото всичко е минирано от животински фекалии. Да не говорим, че доста "кучкари" от квартала си разхождат и съответно кучетата им се изхождат в двора на ХІ-то СОУ, сигурно е така и в другите училища.

За сега това се сещам, сигурно ще има и още.
Лека и спокойна вечер на всички!

# 161
  • Сливен
Аз и Лечков недолюбвам, затова май няма и да гласувам.... не виждам за кой.

А какъв е Галин Кънчев newsm78
...аз също няма да гласувам...

Ааа момичета - не така  Naughty
На циганите ли ще се оставим пак ...
И Лечков и Кънчев имат взимане - даване с циганската махала ....   Money Money
Харесайте си някой друг и хайде да гласуваме, щото после пак на нашия г*з се пише всичко  Banghead
Аз лично не съм решила още за кой, но заради купуването на гласове от горните двама - ще отида.

# 162
katerina evro, puzzle, благодаря ви много за идеите. Не се бях сетила изобщо за булчинските магазини. Ще проверя и на магазина на Парушев. Много, много благодаря.

# 163

Да се обособят места за разхождане на домашни животни и да се забрани достъпа им до детските площадки.

Напълно подкрепям това и всичко останало в писмото,особенно това за глобите.Ние не сме хора като хора -дори да направят нещо хубаво за града  вече имам съмнения как ще го разрушим,както запалиха много от пласмасовите контеинери за боклук  newsm78.Глоби и повече общинса охрана в парковете и на местата където се спира по тротоарите.

# 164
  • Сливен
Здравейте,мами и дечица.Как сте?Днес къде сте защо не пишете.Гоги вече е на антибиотици.
Подкрепям идеята за писмото на Севито  newsm10 само да има кой да го прочете и изпълни,който и да е дали Лечков или някой друг.
Севи днес как мина яслата.Плакали Велизар сутринта?Ох като знам че и мен това ме чака напролет  smile3518 .Дано при нас да мине по леко.
Приятен ден на всички  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт