Отговори
# 120
Честити  момък на Нигела и девойка на Мишонка

И двамата да растат здрави и щастливи за радост на мама и тате!

# 121
Ураааааааааа! newsm44 Започна се !

Честити бебчета на Nigella и Miishonkanewsm51 newsm51 newsm51 Да са ви живи и здравички и само радост да ви носят! На вас бързо възстановяване!

Аз от вчера до сега без компютър и направо полудях. smile3514  Но като влезнах и още на първа страничка видях хубавите новини и кеееееф.  newsm68

Мирама, Честита месечинка и на теб ! Да ти е жива и здрава !
Ligla , да ти е жива и здрава половинката, да те слуша и много да ти помага !
Ushco , ти направо ме разби вече ! newsm10  Прекрасно резюме на лекцията , а и с  този снимков материал ....................БЕЗ ДУМИ!   smile3505

Аз днес съм по-добре, контракциите намаляха . Явно хапченцата подействаха, а и си почивам повече  и това е добре , защото не искам да раждам още!  Naughty  От време на време и при мен едни менструални болки , ама дано да не са предвестници на скорошно люпене. Да задържа 20-тина дни и след това може.  Peace

Mpulle
, това кръвно много високо ми се струва нещо ! Thinking Не беше ли по-добре още отсега да влезнеш в болница под лекарско наблюдение ! Пожелавам ти да го смъкнеш и всичко да е наред!  Praynig

На всички мами , които са се запътили за родилното или очакват това съвсем скоро , пожелавам леко и безпроблемно раждане!   Praynig Praynig Praynig Сред тях май са : Ивон, Rally, Танини, Pipi bg и Коки. Късмет момичета!  newsm10

Лека и спокойна нощ от мен и сладки сънища!  smile3524

# 122
Честити мишковци на всички родили мами!
Да са живи и здрави и много да слушкат, за да топлят сърцата на мамите и татите!

Ooooo happy day!

# 123
честита принцеса ма мишонка!!! Да и е здрава и добричка и много да слушка !!! чудесно име- МИЛА- много ми харесва. Ама как е с теглото принцесата??? Някой разбра ли???

# 124
Привет  Mr. Green
Ей голям ден е днес
ЧЕСТИТО НА НИГЕЛА И МИШОНКА! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА КАЛИНА И МАМА МИРАМА! И ДАНО ПРЕЖИВЯНОТО ОСТАНЕ САМО ДАЛЕЧЕН СПОМЕН!
Пак много устискахме момичета! Дано всички са ОК и да няма спешни ситуации  Hug
Ние сме ОК , няма да ме има събота и неделя сигурно тъй че предупреждавам  Hug
Лека нощ

# 125
  • София
МИШОНКА ЧЕСТИТА МАЛКА КРАСАВИЦА

Бързо възтановяване и прекрасни моменти с малката принцеса, да ти е жива и здрава!!!!!!!

# 126
  • Пловдив
Честити бебчета на Nigella и Miishonka !  bouquet  bouquet  bouquet

Честито и на Калина!  bouquet  bouquet  bouquet

Mishonka, ми как така сте с обици вече, истински ли? newsm78 Не е ли много  рано още?

# 127
  • La casa de Mickey Mouse
4ЕСТИТО МОМ4ЕНЦЕ НА МАМА НИГЕЛА ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ МЪЖ И МНОГО ДА ТЕ РАДВА[b]МИшОНКА 4СТИТА ТИ ПРИНЦЕСА НЕКА НЯМА ПО ЩаСТЛИВА МАМА ОТ ТЕБ[/b][/color]МИРАМА ДА ТИЕ 4ЕСТИТА МЕСЕ4ИНКАТА И ДА ЗАБРАВИТЕ ВСИ4КИ ПРОБЛЕМИ СЕГА САМО СЕ РАДВАИТЕ ЕДНА НА ДРУГА
ние все оЩе сме си 2 в 1 но за нас е ясно до 01.10 Ще сме си така
аз съм по цял ден с мама обикаляме си по магазини и правим дълги разходки, много бавни разбира се заЩото има постоянно болки много нииско доло, но това е заЩото малкото дива4е притиска,за сега е пораснал но във вторник Ще видим колко и Ще дам от4ет
лека ноЩ на вси4ки и мног целувки по тумба4етата

# 128
Здравейте   bouquet Hug
влизам аз да видя какво ново от последните часове и....още една приятна изненада Mishonka честита да ти е малката принцеска Мила  newsm51 да ти е жива и здрава, да расте весело и щастливо дете за радост на мама и тати   smile3522 newsm10
ех,че хубав ден днес  smile3501

# 129
МИШОНКА честита ти радост !!! Да ти е жива и здрава малката принцеса да порасне умно и щастливо дете newsm51 А на теб леко възстановяване ти пожелавам newsm51

Леле вече се започна и като гледам до няколко дни още много бебчета ще си имаме Simple Smile Супер:)
Пра да наистина е много високо кръвното но според мен се получи така защото предната вечер изобщо не бях спала много ми изтръпват ръцете и от болка не мога да спя. И като отидох на консултация беше много топло във чакалнята та ми се приспа още повече и усетих как ми се разтупка сърцето. Пък да влизам от петък няма смисъл че то само дежурни лекари има. Така че в понеделник рано сутринта съм там smile3518
А и днес отиваме най-накрая за леглото на бебо  newsm44 newsm68 умирам си от кеф  newsm68 newsm68

# 130
Добро утро мамчета  Hug
Искам да честитя бебоците на нашите две нови мами Nigella и Mishonka да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват, а на вас бързо възстановяване  smile3525  newsm32
Малко по малко се почва бебевалежа, но аз да си кажа честно колкото повече наближава толкова повече ме хваща страх. Но знам че всичко ще е наред и скоро всички ще си гушкаме малките мишлета и ще им се радваме. Весело изкарване на почивните дни и се пазете   love001

# 131
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МАМА НИГЕЛА И МАМА МИШОНКА!!!!!!!!!!!!!
Да са живи и здрави Мила и Деян! Да растат послушни и добри деца за радост на мама и на тати!

Браво момичета! чудесни имена сте избрали и на двамата сладурковци! Прекрасни! Да си ги носят с гордост и радост Heart Eyes

Последна редакция: сб, 22 сеп 2007, 08:46 от маграт чеснова

# 132
добро утро, мам4ета Hug
стискайте кълки през weekenda, 4е не остана Laughing
мисля днес да се отдам на пълна по4ивка, 4е 1 седмица (откакто съм извън болницата) не съм се спряла Whistling
пазете се
целувки Heart Eyes

# 133
добро утро момичета,
хайде на закуска

Хубав ден на всички, а тези които са се запътили към родилното - стискаме палци всичко да мине гладко

# 134
да се разпиша за днес Simple Smile после ще пиша

Общи условия

Активация на акаунт