Отговори
# 45
здравейте момичета,влизам да ви изчета и на бързо да се разпиша, че все не ми остава време

Мирама - честита месечинка на малката Калинка, да ти е жива и здрава и мнго послушна Hug

Пипи, само да ти кажа, като слагаш превръзка за да тестват дали не са води, избери някоя памучна и без гел, защото гела който съдържат някои от ежедневните превръзки оказвал влияние върху теста Peace

Стискам палци при Мишонка всичко да е минало отлично, въпреки че имам подозрения, че майчето е дошло и си джиткат двечките по моловете Mr. Green

Ушо, страхотна лекция, много ти благодаря за полезната информация Hug

Ние стискаме поне докато дойде бабата в Неделя, пък да имаме поне 1-2 дни за разходки Blush

Цунки на всички

# 46
  • София
Мирама да ти е жива и здрава малката Калина!
Лияла, а на  теб мъжлето да те слуша.
Ушо,статията е страхотна.Благодаря.
Какъв е този тест,който го правят за водите?За пръв път чувам за такъв.

# 47
  • София, Павлово
Браво на Ushco  smile3501 smile3501. Страхотен материал - в общи линии това което Мазнейкова ми обясни в колко още много ситуации се налага секцио - тук то беше и в картинки. Аз нали искам нормално, и това че се обърна бебона много ме зарадва, но тя ми обясни, че не зависело само от това.

Мирама, честита месечинка да ти е жива и здрава малката Калинка.

Момичета и Добра не се е включвала скоро.

Стискам палци при всички тръгнали тези дни да се обебват да мине безпроблемно и бързо.

# 48
Здравейте, разписвам се и аз. Ние сме си добре Simple Smile Само където ми се струва, че с всеки изминал ден ставам все по-огромна Mr. Green
Честит празник на Калина и Мирама newsm51 newsm51
Ushco, супер е това, което си направила  smile3501 smile3501 smile3501
Спискам палци на всички с признаци за раждане да мине всичко по възможно най-добрия начин  thumbsup

# 49
Хе, кога пуснахте нова тема, кога изписахте 3 страници???? newsm78 Пишете, пишете тва е добре!!!!
Ха честито на малката Калина-тя ни е талисманчето и вече е на месец даже   bouquet Мирамка кърмите ли се? Свикна ли й на режима, по колко пъти на вечер се буди-споделяй повечко . Особено за нас първескините имаме нужда от опит и съвети  Hug
Ushco бе ти си супер бе... Една сериозна мама, която ходи на лекциите и се вижда, че внимава.
ligla мнооого щастие дълги години още с половинката
Мацки аз довечера съм на преглед, та после ще докладвам кво е тва мойто течение и ще се ражда ли скоро.... Аре много слънчево настроение в гадното време

# 50
Ох, ше се пръсна от хапване, или по скоро от бозичката дет съм я засмукала Simple Smile Та добър ден и от мен.
Честито на празнуващите!
liqla, да ти е жив и здрав мъжа и да си го гледкаш така още мнооооого години! Simple Smile
Мирама, да не се налага повече по боници да ходите! Малката да е много здрава и само да радва мама и тати!

А за мишонка...то на бебе замириса отдавна там  Grinning Дано всичко е наред!

Сега да напиша за въпросната зелена бележка за секциото...ходих при личната и...ми даде ми такова чудо! На нея пише "Няма противопоказания за оперативно лечение"
Може да я искат само в окръжна, незнам...Питайте вашите докита за всеки случай.

_miro_slava слага се епидурална със заплащане, разбира се. Навсякъде се слага  Peace

uscho, чаках с нетърпение да се разпишеш с лекцийката...Сега ще я прочета   bouquet

# 51
Здравейте и от мен Hug
Честит 1-ви месец на Калина! Да е много здрава и да радва мама и тати newsm07

Да ви питам вие започнахте ли да си подготвяте гърдите за кърмене? Кога трябва да започне това и как точно става? Аз чух за търкане със суха груба кърпа или с крем за зърна, но в крайна сметка кажете кой вариант е по удачен.

# 52
Пробата за околоплодни води се прави с бром-тимол. Не слагайте превръзки, САМО памук или евентуално някъв бял лигнин имало, всичко друго може да даде фалшив положителен резултат.

Аз бях на лекар, мадамата каза, че ще раждам, ся остана да видим кога Wink
Имам постоянни болки и постоянни контракции, плацентата е добре, но водите са намалели. Заради диабета бебето е едричко. Какво разбират под едричко тия лекари не знам. Не ми казват колко тежи, само редовните БПД, ФЛ, АЦ. Аз под едро бебе разбирам като на Галентинас, да убие коча с лопатата от разлика м/у размери и термин, тука заради една две седмици разлика ми казват че ще е едър.
Не ме преглежда за разкритие, обаче newsm78
Утре отивам да си пусна всички останали изследвания и лягам да чакам.

Айде, отивам да се опъвам, че ми е голям зор Simple Smile

# 53
Коки, хайде да мине всичко много добре! Ще стискаме палци и бебо дане чаааак толкова страшно голям колкото ти казват и да си го родиш спокойно и бързо  Hug И МНОГО СИ ПОЧИВАЙ!!!

# 54
Хайде здрасти пак от мен. )))

Първо да се оплача, че правих една бисквитена торта и нишестето ми загоря. ама като съм гламава и съм пуснала котлона на най-силната степен. ((( Но сега как да хвърля тортата, ще си я ям така, с вкус на изгоряло.(((

Мерси на всички за поздравленията. ))

polly1234, ами няма проблем да споделям, ама да не ви занимавам със щуротии и да ви досаждам. Че вас сега други работи ви вълнуват. )))
За кърменето, не се кърмим - пробва се обаче не може да суче както трябва. Изцеждам колкото има кърма и я давам, дохранваме се с АМ.
Режима тя си го има още от болницата- храним се на 3часа, не винаги изяжда всичко, понякога пък иска още. Аз малко се притеснявам, че нямам в къщи кантар, но реших да не купувам. Ще се мерим след 10дни на контролният преглед. )))

Иначе за съвети, мога да давам, че всичко при мен беше страшна лудница и напрежение. ))))

# 55
Здравейте и от мен момичета Simple SmileПърво честит първи месец на бебето на Мирама,това си е малък празник  bouquet
Mexx,аз започнах да си подготвям зърната,когато влязох в 8-ми месец със крема на Avent,който е специално затова.
Иначе и ние сме си 2/1,но миналата вечер доста се изплаших когато заседнах в асансьора ни и мислех,че мога да родя преждевременно,особено като разбрах че могат да ме извадят чак след 2 часа,а беше 22.30 часа.Добре че един съсед се сети да разстартира асансьора от таблото и всичко се оправи.А беба не спря да шава през цялото време,явно усещаше напрежението.
Мен ме викат чак другата седмица на консултация,а през нощта почти не спах от уплаха,че не усещам бебето да рита и се принудих да я будя като си галих постоянно корема и чак когато се размърда рано сутринта тогава заспах yes
И на мен ми харесват подробните лекции на Uschko и с удоволсвие ги чета Hug
Е това е засега.Стискам палци палци на всички майчета,които очакват тези дни своите съкровища,УСПЕХ thumbsup

# 56
Mexx виж тук има много информация за кърменето
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=1844.0
и тук http://karmene.greatnow.com/podgotovka.html

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 14:27 от Мечтание

# 57
  • София
Получих една щъркелова новина:

Сутринта в 7.06ч. със секцио Nigella е родила един сладурчо Деян с перфектните мерки 3550гр и 51 см.   smile3525 smile3525 smile3525

Много, много съм щастлива за нея, пожелавам и бързо възстановяване и най-доброто бебе на света! Да са много щастливи цялото семейство!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 58
Честит първи месец на бебка Калина! Да слушка, да папка и да радва мама и тати!   bouquet
Мирама, не се коси за нишестето, и моето вчера загоря, пък мъжо страшно го хареса и омете 3 купички кремче и ако четвъртата не беше последа да я остави за мен, и тя щеше да замине.

Мехх, триенето със суха кърпа е отречено, защото предизвиква контракции. Всички мами около мен препоръчват кремчето на Авент и аз такова съм си взела. От няколко седмици се мажа с него 1-2 пъти на ден + крема за корема, абе едно голямо мазане става...

Ехааааа! Аз докато се разпиша и се появило още едно бебе! Браво, честито на Nigella. Да са живи и здрави и скоро да се приберат вкъщи!

# 59
Върнах се от прегледа и да се разпиша тревогата е била фалшива. Провериха ме за разкритие почти никакво. Околоплодните води са си на място нямало спукване на мехура. Няма да се ражда поне за сега.
Честит 1-ви месец на Калина и честит син и на Нигелла  bouquet  bouquet  bouquet . Да растат здрави и весели деца и да радват всички покрай тях.

Общи условия

Активация на акаунт