Отговори
# 60
Ето че се започнаааа Браво! Браво! на Ивон за добрата новина smile3501

Честито ни 5-то бебче! Честито на Нигелла bouquet ! Да и е здрав и послушен ДЕЯН- и да се гордее с него!!!

# 61
  • София, Павлово
Браво! Да й е жив и здрав Деян на Нигела  и много да ги радва!!  newsm51 Тя м/у другото с планово секцио ли беше?   

# 62
Честито  Нигелла  пожелавам ви много усмивки и щастливи мигове с новия член на вашето семейство[

# 63
Здравейте момичета   wavey smile3525

ех,че хубава новина  newsm44 newsm44 smile3501 честито на Nigella да и е живо и здраво синчето  smile3525   love001 а на нея пожелавам бързо възстановяване  newsm10  love001

# 64
Честито на Нигела! Да е жив и здрав малкия сладуран, да радва мама и татко и да им носи само положителни емоции!smile3525 smile3525 smile3525

# 65
Ехааа, честито на майчето! Браво за бебчо, хапвал е и е пораснал перфектно! Да и е жив и здрав, а на нея скорошно оздравяване!  Hug

# 66

ЧЕСТИТО НА НИГЕЛЧЕТО
Да сте живи и здравички... и скоро в къщи!
 sling

# 67
Ехаааа почна се ,да и е 4естит на Nigella бебока Деян,
Да радва много мама и татко и да е здрав най-вече. Той голям мъж бе!!!! dance
ето казахте си че след 20 се започва и си удържахте на думата.
Mexx що се отнася за подготовката на гърдите на мен една позната възрастна акушерка ми каза да ги търкам с влажна кърпа поне месец и половина преди раждането. Не го правя с кърпа,а с ръкавица за баня,ама много ме боли( поне първите пъти) Но след като прочетох какви проблеми си имат с кърменето септемврийките и се туркам като побъркана, по добре сега да ме боли отколкото после да плача от болка, не че е гаранция де ама.
 ОХ аз пък да ви се оплача от снощи имам една много странна болка отдолу и като незнам дали е нормално, досега само няколко пъти имах безболезнени контракциики (втвърдява ми се корема и толкова, след малко минава)а това сега е точно като че ли ще ми дойде само че не остра болка ами просто едно тъпо усешане, гадна тежест, пък и едно течениеее.
Офффф криво ми е и май само търся на кого да се оплача, ама май повече ме е страх.
Добре че поне си имаме добра новинка да бебока Деян  bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 68
  • The O.C.
Честито на мама Нигела! newsm44 newsm44 newsm44 Малкия Деян да расте весело и послушно бебче и много да радва мама и тати!
 Честита месечинка и на малката Калина и Мирама!!!
 Аз цял ден спя ,когато стана ме приболява от тук от там и пак гледам да полегна.

# 69
Честит първи месец на бебка Калина! Да слушка, да расте бързо и да радва мама и тати!  bouquet
liqla, да ти е жив и здрав мъжа ,пожелавам ви много щастливи години заедно и да се радвате на един съвършен малък подарък скоро Grinning
Честито ни 5-то бебче! Честито на Нигелла   bouquet  bouquet  bouquet ! Да и е здрав и послушен малкият ДЕЯН!!!Пожелавам й бързо възстановяване и много скоро да се гушкат с бебчо вкъщи
[/size]

# 70
честито на нигелла.да и е жив и здрав малкия мишок.ей че хубава новина.

мирана честита ти малка рожденичка бързо да расте и много да радва мама и тати.

Браво бебебалежа вече започна да видим кои е следващия.
 Ние още сме 2 в 1,ама сме се разбрали да не излизаме преди октомври.

# 71
  • София
 ЕХЕЕЕЕ почна се  бебенцата  newsm44

Първо ЧЕСТИТ МЕСЕЧКО НА КАЛИНА  newsm51 newsm51 newsm51 ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ДОБРЕ ДА СЕ ХРАНИ И РАСТЕ   newsm32ЗА РАДОСТ НА МАМА МИРАМА  sling

ЧЕСТИТО И НА НИГЕЛА   newsm51 newsm51 newsm51ДА  Е ЖИВ И ЗДРАВ ДЕЯН И МНОГО, МНОГО ДА ГИ РАДВА!!! smile3521 СКОРОШНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ
  newsm10

Честито и на съпруга на liqla да е жив, здрав и много грижлив баща и съпруг smile3521[/size]

На Рали и Коки стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed дано всичко да е ОК  newsm17 newsm17 newsm17

Целувки на шкембетата   love001 preggo  love001
p.s. ние още сме в ремонт та за това не се вясвам много в нета,но надявам се от понеделник да сме си в къщи  newsm17

# 72
Ама каква съм от апатията дето ме е обвзела и забравих да честитя месечинката на талисманчето Калина, да продължава да радва мама и татко и да е все такава чаровна бузанка smile3525 smile3525 smile3525

# 73
Честито бебче на Нигела!!! Да е здрав, весел и щастлив малкия Деян!!!

Ех, много хубаво!!! И чудесно име са избрали!

Няма нужда да се прави нищо на гърдите като подготовка за кърменет; те са си готови  Simple Smile В последните седмици, стимулация на гърдите даже води до контракции и започване на раждане (до-о-о-ста време отнема по този начин, ама ставало  Simple Smile), така че който не се е разбързал да ражда, да не се пипа много.

Мирама, благодаря за почерпката, да ти расте бързо и да е здрава щерката, все толкова нежна и красива. И Ушко, страшна си с тези лекции с картинки   bouquet

# 74
 Hug бебевалежа започна
Честито на мама Нигела и малкия бебешор, да са живи и здрави!!!!

Благодаря на мамите за съветите за подготовката на гърдите. Ще трябва да се започвам, че няма време

Общи условия

Активация на акаунт