Отговори
# 75
Еееее честит юнак на Нигела!!!
Да е здрав и щастлив Деян и много да радва мама и тате!!!

Загубих  баса със Дженката ама нищо всички ще минем по реда си!
 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
И Рали се прибира в къщи до раждане живот и здраве и съм много доволна от щастливия ден момичета! дано поне тя не ми изневери  и като дойде време да си раждаме заедно! newsm10

# 76
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51
ЧЕСТИТ ЮНАК НА МАМА НИГЕЛА!

ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО СКОРО ДА СЕ ПРИБИРАТ ВКЪЩИ!

# 77
  • Sofia
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА НИГЕЛА! newsm51

ДА Е ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ, ДА ИМА БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО! newsm51 newsm51 newsm51

# 78
Еиии браво  на мама Нигела, честит син, да й е жив и здрав и много да слушка мама!!!

Момичета, ако не усщате бебетата си има голяма вероятност да спинкат, не се шашкайте, те стават мързеливички последните дни. Моята сладурка оня ден 3 пъти неможаха да я събудят като записваха тоновете, разтръскаха ми леко корема и ме накараха да се обърна на дясно по хълбок(тук за записите майките не лежат на легло, ами седят на много удобни канапета) и това помогна, събуди се и се разбесня Mr. Green

За гърдите съм си взела Бепенатен, той е за дупета, за изгорели гръбчета, за гърди и за 100 хиляди други неща

Мисля днес да взема такава ваничка на нашата кукла, къпането в нея наподобява стоенето в майчината утроба и било голям кеф за бебетата. А и бащата иска да я къпе така, та ми се струва много безопасно Peace

# 79

Ура, Браво на Nigella!

Нека да е жив е здрав малкия бебок и да донесе много радост в семейстото

Me_and_baby, искам и аз такава ваничка, страшно ми легна на сърцето! От къде може да се вземе и дали изобщо по нашите географски ширини продават такива Thinking

# 80
урааа!
започна се с бебевалежа!
ЧЕСТИТО НА МАМА NIGELLA ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЮНАК И МНОГО ДА СЛУШКА МАМА И ТАТИ!

# 81
честито на Nigella! бързо възстановяване и  да ти е жив и здрав малкия юнак Деян
Честита месечинка и на малката Калина и Мирама!!!
Честито и на съпруга на liqla да е жив, здрав и много грижлив баща и съпруг
аз днес нещо не съм в кондиция и постоянно ме наболява кръстта, често ходя до тоалетната , имам контракции не чак толкова болезнени ама незнам май ме хваща паниката

# 82
Имаме си бебе!!!  Hug
Честит син на Нигела! Да е жив и здрав малкия Деян! Да радва мама и татко!
Честита месечинка на нашето талисманче Калина!

# 83
Честита месечинка и на Калина!
Мирама, разбира се, че ни е много интересно какво ни чака след като се роди бебето, нали затова шпионираме септемврийките! Ще се радваме на всякакви споделени от теб впечатления!

# 84
  • някъде там
Немога да не се включа във всеобщото
Честит ти син Нигела!!!Да е жив и здрав и много радости да ви носи Peace

# 85
Ехаааа започна се Simple Smile

Честита радост Нигела! Да е жив и  здрав малкия Деян Simple SmileМного да ви радва и слуша Simple Smile

Мирама недей така как ще ни досаждаш. Напротив на мен лично ще ми е интересно какво точно се случва как преминава деня слуша ли бебка храни ли се Simple Smile изобщо всичко Simple Smile нали и нас това ни чака.

Сега да дам отчет прегледа мина и за съжаление точно тогава вдигнах много високо кръвно 180/90 и лекарката категорично заяви че ще ме остави да полежа в Токуда  ooooh! ама аз мрън мрън та се разбрахме в понеделник да постъпя за една седмица да ме следят какво става.  Crazy Ужас много се сдухах Sad ама какво да се прави. Така че в понеделник със багажчето и в Токуда.
Д-р Диков се е върнал от командировка слава богу говорих с него и се разбрахме той да ми е водещ на раждането Simple Smile А сега така или иначе ще имам възможност да добия по-добра представа за него и изобщо за екипа ..................поне така се успокоявам:)

# 86
Me_and_baby, искам и аз такава ваничка, страшно ми легна на сърцето! От къде може да се вземе и дали изобщо по нашите географски ширини продават такива Thinking

Ами предполагам ще я намериш по магазините в БГ, сега тук в Чехия е голям хит и ги има на всякъде
Виж го бебока колко щастив изглежда в нея, то чак на мен ми се прииска да си имам такава кофа Mr. Green

# 87
Честита радост Нигела!
Да ви е жив и здрав и много, много да ви радва!!!

lovekiss lovekiss lovekiss

Честит първи месец и на Калина, дано да е все така здрава и борбена, за радост на мама и татко!!!

# 88
Честито на Нигела и на малкия Деянчо!!! Честита месечинка и на слънчицето на Мирама!!!

# 89
Честито бебе на Никела!!! Да е здрав, весел и щастлив малкия Деян!!!
Честит първи месец и на Калина ! Да е здрава и щастлива!!!

Сега на отчет! Днес ходих на преглед, пораснали сме с 300 гр. от миналия понеделник. Simple Smile   Юнакът тежи към 2600г. Ще трябва да продължавам да се тъпча с протеини, докторката вика - по едно пиле на ден и един кг. извара  Crazy... Ще е добре да качим още малко до секциото ми другата седмица. Няма време, но какво да се прави,  пък като се роди ще си го дохраним. Докторката вика, той ще се роди малък, но знаеш ли какъв голям ще стане   Grinning. Та такива работи. НАБЛИЖАВА, момичета! ::. Трудно ми е да го осъзная  Grinning. Наближава

Общи условия

Активация на акаунт