Есен идва, с багри оцветява, ЯНУАРЧЕ чака своята поява!

• 12 089
  • 276
  •   1
Отговори
# 210
Zimna prikazka, и ти липсваш!
Стискам палци болките и контракциите да се уталожат!

# 211
  • до една звездичка
Ей такова чудо не бях чувала!!!
Ewito, никой работодател не може да те спира да посещаваш консултации - те са част от работния ти ден?! Как може да има такива изроди бе, не са ли чували за Кодекс на Труда, не ги ли е срам?!

# 212
Аз само като подуша възглавницата и съм заспала  smile3524  Всяка нощ като по часовник се будя около 4.30 да ходя до тоалетна с полузатворени очи и после на секундата заспивам отново. А сутрин часовника едва ме събужда... Така ми се спииииии

Еwito, безобразие... По-добре хич не се връщай при тях след болничния по майчинство.

И на мен Морги ми липсва... Съвсем се загуби  newsm78
Зимна приказка, стискам палци контракциите да отшумят и до януари да се радваш само на спокойствие и сладки ритничета от коремчето   Laughing Heart Eyes

Момичета, да ви попитам нещо  newsm78
Преди около два часа ме заболя корема от дясната страна почти отгоре до долу и ме боли постоянно. Обадих се на моята лекарка и тя каза, ако болката не отшуми да отида по-късно при нея. Пих 2 но-шпа и ми поотпусна, но продължава да ме боли постоянно и не мога да стоя изправена. Като се изправя много ме боли и болката е постоянна - не е като контракции... случвало ли ви се е такова нещо?  newsm78 Аз си помислиш, че причината е, че съм направила рязко движение, но лекарката каза, че това може да се получи и без нищо.
Но съм спокойна въпреки болката, защото малкия ритко не спира да ме шутира - може би ме успокоява да знам, че той е добре  Heart Eyes

# 213
 Пълно безумие да ви вземат от полагаемия ви се платен годишен отпуск. В Кодекса на туда пише, че работодателят е длъжен да освобождава бременната, когато медицинските прегледи са през работно време това е отпуск за изпълнение н аграждански, обществени и други задължения, а заплащането става по реда на заплащането на платения годишен отпуск.Направо съм възмутена от подобно отношение, ама всичко е въпрос на човечност и разбиране.

# 214
DesiT , стискам палци да не е нещо сериозно! А и щом бебчо е активен, не се притеснявай, ще отшуми. Важно е да си спокойна, а ако прецениш, посети лекаря си.

Аз също не спя по цяла нощ. Едва заспивам вечер, а към 3-4 ч. като ококоря очи, та до 5-6 ч., а в 6,30 ч. не мога да стана за работа.

Zimna prikazka и nikitali , липсвахте ни. Радвам се, че всичко с вас е наред. nikitali  , пази се и не се натоварвай.

# 215
Десито- дано не е ни6то особено, ами просто да се е пристинал някой нерв
incandescent и аз в България работех за подобни работодатели- още ми държи влага и много ме е яд на разни от сорта дето се правят на луди. А ти колко време смяташ да бъдеш в майчинство по принцип и какво лошо има в това пък да смениш работата- може и за хубаво да е? И още не6то, те нямат право да те съкратят докато си в май4инство, доколкото и аз си спомням според Кодекса на Труда:)) Какво ти пука?Simple Smile
Нямате ли телефона на Morgy? Дано да се е залисала с дисертацията:)

# 216
Благодаря ти Асиди   Hug
коконка, Вярвам, че всичко ще е ОК, но за всеки случай реших да отида днес на лекар - така или иначе месечната ми консултация се падаше в петък на 28.09. (след 3 дни). Ще отида три дни по-рано да видим откъде е тази болка и да я изгоним тази лошотия, за да сме спокойни   Naughty  Peace Hug
Целувки на всички и до скоро Simple Smile
Аз имам тел на Морги и мисля да й звънна на тази калпазанка да я видим какво прави  Wink

# 217
  • на плажа
 Стана време вече да си ходим. Лека вечер и до утре! Добре, че си имаме кучко, че да се разхождам вечер, че  иначе ще се схвана съвсем ( и без това ме боли кръста и след дълго седене после кретам като старица).

# 218
  • София
Много хубаво оформление на страничката ни Laughing. Благодаря за инфото на ДейзиГ  Peace,  че почнаха да ни вълнуват и болнични, и отпуски и разни други административни процедури.

Как сте с контракциите? Аз на два пъти се стресирах със стягане на корема и едни разходки на бебоците из целия корем, поради което сме на Гинипрал и Магнерич. А също и едни гадни киселини, то пари то гори #Crazy и заради тях дъвча Талцит.

Иначе си е веселба, не съм мислила че може да ми е толкова забавно да съм бременна Wink

Приключихме си и ремонта на детската и сега сме в размисъл за легълцата, дали да си ги вземеме или ни е още рано.

# 219
  • София
Момичета някой ще ходи ли втори път на ФМ към 30г.с.?

# 220
Аз, другата седмица, ще съм в 27-ма, иначе док каза, че се прави в 28-ма.
Ама аз нямам търпение Blush

# 221
  • София
Здравейте майчета Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Аз също мисля да ходя на фм към 28 седмица-така ми каза доктора,ако искам.
Аз искам отново да видя бебето по обстойно и без това на консултацийте пропускат ехографа.
Желая на всички само хубави и позитивни моменти  bouquet  bouquet  bouquet

# 222
  • Варна
ДА аз също ще ходя към 30-та.
И мен не  ме мъчи безсъние, малката достатъчно често ме буди и без това:(

Исках да ви питам, дали някоя мама я болят зърната при застудяване? Като ми стане студено и ми се втръдявта зърната и много болят. И предната бременност беше така. Направо гадост, ама сега като си помисля колко време има да ми е студено #Cussing out

# 223
Здравейте, момичета!  Hug
Все чета , чета а докато се наканя да напиша нещо и то вече не е актуално...
и аз вампирясвам нощно време - (тази нощ точно в 3 и половина се облещих и докато заспя - трябваше да ставам за работа...), кръста ме боли, ставите ми се разкачат (изобщо бабешка история...)
бяхте пуснали един линк за пола на бебето - някои таблици отчитат ЛУНАРНИ ГОДИНИ и затова може да не съвпада - ето един линк http://www.webwomb.com/chinesechart.htm , - при мен е 100% за трите ми деца досега.

# 224
Момичета, ако ви боли таза нощно време, спете с възглавница между краката. Открих го с първата бременност и това ме спаси от нощните мъки.

Общи условия

Активация на акаунт