Есен идва, с багри оцветява, ЯНУАРЧЕ чака своята поява!

• 12 056
  • 276
  •   1
Отговори
# 225
Привети и от мен, най - накрая се добрах до компа  Cry
В работата е такъв ужас, че вече се побърквам, много ни е напрегнато, но му се види края   Mr. Green

Охх, и аз страдам от това ужасно безсъние, сутрин едвам ставам, таман преди часовника да звънне и съм задрямала  ooooh!

И аз мисля да повторя ФМ, за всеки случай, дано всичко е ОК  Praynig

Прегръдки и лека вечер  Hug

# 226
Привет момичета, кокичета  Hug
Аз ходих на лекар тази вечер и всичко е ОК. Бебешора щастливо си плува, матката е спокойна, кръвното нормално... дори и хирург ме гледа и каза, че съм съм здрава. Въобще няма причина за тези болки днес следобед - явно са били инцидентни  Thinking
Вече тежим 604гр.  Laughing Grinning Ама много ми е хубаво като ходим на лекар да си го гледаме малкото сладурче. Днес видяхме как пие водичка  Heart Eyes
Но за всеки случай ми предписа да пия Магне В6 десет дни.

Аз не мисля да ходя отново на ФМ. Така или иначе ходих съвсем наскоро - в 22г.с. Томова беше много обстойна и уверена в това, което казва. Затова се чувствам спокойна и знам, че бебешора расте здравичък  Grinning

Honora:  тази табличка е най-вярната, която съм срещала досега  Peace и за мен и всичките ми познати деца е вярна  Grinning Laughing

Лусесита, много е неприятно, когато ти е напрегнато в работата  Confused Важното е, доколкото можеш, ти да запазваш спокойствие  Peace

Целувки и лека нощ на всички  Hug

# 227
  • София
Отново се включвам Wink
Илияна на Вава-и мен започват да ме болят зърната като стане студено и настръхнат,много е гадно ама няма начин Simple Smile
Относно спането аз се будя всяка вечер към 3.30 и после не мога да заспя 1-2 часа.
Ако някоя от вас се буди по същото време можем да си полафим тук Laughing Wink Wink Wink Wink Wink

# 228
Здравейте, момичета!  Hug
Все чета , чета а докато се наканя да напиша нещо и то вече не е актуално...
и аз вампирясвам нощно време - (тази нощ точно в 3 и половина се облещих и докато заспя - трябваше да ставам за работа...), кръста ме боли, ставите ми се разкачат (изобщо бабешка история...)
бяхте пуснали един линк за пола на бебето - някои таблици отчитат ЛУНАРНИ ГОДИНИ и затова може да не съвпада - ето един линк http://www.webwomb.com/chinesechart.htm , - при мен е 100% за трите ми деца досега.

А не,аз вече почвам да се съмнявам в очите и доктора си  newsm78 .Според табличката бебчо трябва да е момиче??? а даже му видяхме пишлето  newsm78 .Иначе за мен и за брат ми е вярна  newsm78

# 229
# 230
Снимките ти са страхотни!!! Hug Laughing
И сайтът много ми хареса, възможно ли е и аз да качвам снимки там и как?

# 231
Днес определено пак се ядосах много на Канадските им тъпни, как не ги е срам не знам. Отивам на консултатция при новоизлюпения си фамилен лекар, демек този на който дядо доктор ми прехвърли файла и- пак полудях- на 11 септември ходих на видеозон и най- кротко си чакам резултата, без да ги притеснявам, а явно е трябвало, отивам и ми се казва, че те не са го получили, и че сигурно е при акушер-гинеколога. Добре, че имам час за този петък иначе не знам как щях да изтрая до петък. Не стига, че всичко на всичко ни се полагат 2 видеозона, ами и да чакам като лудата Ангелина за резултат от видеозон 1 месец.

Вече съвсем подивях! След като си разгледах обстойно излседванията, че изкарах късмет да ми ги дадат.Uмам киста 2.1см на десния яйчник да му се невиди и аз не знам, а и няма кой да ми каже и другия път като отида на ОB ще иcкам всички изследвания да си ги видя лично аз.
Много ме е яд
x x x x

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 00:50 от kokonka

# 232
Ей , Коконка, това не е хубаво, ама съм чувала за такива проблеми по време на бременност, които след това изчезват от самосебе си - нали чета по цял ден.

Ewito незнам дали ще стане със сайта, на нас май е-пространството за качване на снимки ни идва с договора за интернет, но за всеки случай пробвай да направиш регистрация на сайта, току виж станало. Успех.

А относно болежките - мен все така си ме боли срамната кост, може би от позицията на бебо, или от друго  - незнам, но определено не е най-приятното нещо. Ама така де  - трупаме кила и костите почват да издават багажа ....

# 233
  • Canada, ON
Валя, много хубави снимки! На последните кадри май сте ти и Коконка Simple Smile

kokonka, мисля, че по време на бременност не се предприема лечение на подобни неща, а дори се приема, че самата бременност им влияе добре заради повишеното ниво на някои хормони. Така че не се ядосвай напразно. Така или иначе сега нищо не можеш да направиш. Поне си си видяла изследванията и ще знаеш за в бъдеще.

Honora, според този сайт, аз и сестра ми сме момчета, моето бебе - също, значи вероятно ще е момиченце Simple Smile

И аз качих една нова снимка от онзи ден, че да отчета прираст, но в семейните. Момичета за две седмици съм 4 кг плюс, преди това още 6, та общо 10. Но това покачване в последните две седмици ме плаши и не ми се струва много нормално. Имате ли някакво обяснение? То вярно, че мъжът ми се върна от БГ и ми донесе разни вкуснотии, които обичам, а пък тук ги няма, но все пак подобно рязко покачване ми прилича на проблем с метаболизма...

Ще ми е интересно да обясните и мотивите, заради които биха ви изпратили на втора ФМ в 28-30 г.с. Може да използвам някоя идея и да се примоля на моя доктор за още един видеозон.

# 234

Добро утро и от мен! Веднага черпя чаша кафенце  Simple Smile .
DesiT , много се радвам, че всичко е наред. Явно всички се притесняваме, като ни постегне тук-там. И аз си поплаках в неделя, че не усещам бебо, но след това се успокоих.
Кафява мечка , аз ходих на ФМ в 17 г.с. Тогава лекарят ми каза, че макар бебенцето да се вижда добре, все още органите му са миниатюрни и затова било добре да се отиде към 28-30 г.с., когато всичко вече се вижда ясно. Тази втора ФМ е просто за успокоение, че всичко се развива нормално. Аз първоначално мислех да не ходя, но сега съм убедена, че в 28-29 г.с. ще отида. Така че единственият ти мотив е, че при предишния преглед бебчо е бил миниатюрен.
Относно кг - аз два месеца не качих нито грам, а след това за две седмици - 4 кг като теб. АГ-то каза, че било нормално. Даже е възможно в 9 месец да отслабнем с до 5 кг.
kokonka  , аз като разбрах, че съм бременна, АГ-то каза, че имам  киста. След няколоко прегледа обаче организмът я резорбира от само себе си. Чувала съм, че заради повишаване на хормоните, те се разпадали. Така че не се тормози предварително. Всичко ще е ОК.
Охх, стана дълго. Хайде до скоро  Heart Eyes !

# 235
  • Варна
Добро утро!
Аз също ще ходя пак на ФМ, някъде към 31-32 седмица. Всъщност ще видим за кога ще успея да запиша час  Rolling Eyes Тогава се гледат по-подробно органите - мозък, бъбреци, сърце.
За кг - аз съм +6 досега, все още се събирам в едни дънки от миналото лято, но без да ги закопчавам  Grinning
Валя, много хубави снимки  Peace
Деси, радвам се че с бебчо всичко е наред! Тепърва май ще ни прорязва тук и там, а пък към края - леле мале  #Crazy Joy
Благодаря че споделихте за спането, успокоих се  Grinning А тази нощ даже спах добре

Хубав ден на всички! Временцето е чудесно, само за добро настроение!

Варненки, искате ли да си направим пак среща?

# 236
Добро утро мили  Hug
Асиди, благодаря за кафенцето - изглежда много ароматно и вкусно мммммм
коконка, не се притеснявай за кистата - както момичетата са ти казали от хормоните може да изчезне  Peace
А относно кг - аз съм +5 досега и се чувствам много добре  Grinning
Аз тази нощ се събудих и пак ме болеше коремчето по същия начин като вчера следобед... Но после си заспах и на сутринта си бях ОК. Спокойна съм, защото лекарката ми каза, че всичко е наред и сме здравички с малчо  Hug Сигурно е нещо мускулно...

Целувки от мен и ви желая хубав и усмихнат ден  Hug

# 237
  • В полите на Пирин планина
Dobro utro!

DesiТ, на мен ми се случва при по-рязко завъртане да усещам болка или от дясно, или от ляво, но тя бързо отшумява, тъй че не се връзвам.

assydi , мерси за кафенцето. Аз вече се събудих с едно мляко+нес, че тази нощ пак не спах като хората - не знам колко съм се въртяла, а ми се спииии.

Валя много красиви снимки.

kokonka , това с изследванията и резултатите е много неприятно. За кистите по време на бременност и аз знам, че се резорбират много често от организма, под влияние на хормоните.

# 238
  • В полите на Пирин планина
Десито- дано не е ни6то особено, ами просто да се е пристинал някой нерв
incandescent и аз в България работех за подобни работодатели- още ми държи влага и много ме е яд на разни от сорта дето се правят на луди. А ти колко време смяташ да бъдеш в майчинство по принцип и какво лошо има в това пък да смениш работата- може и за хубаво да е? И още не6то, те нямат право да те съкратят докато си в май4инство, доколкото и аз си спомням според Кодекса на Труда:)) Какво ти пука?Simple Smile
Нямате ли телефона на Morgy? Дано да се е залисала с дисертацията:)

Аз си нямам проблеми с работодателите. Работих си от къщи като се роди Коцето, защото прецених, че така ми е по-изгодно. Харесвам си работата и ми е ясно, че не могат да ме съкратят / нали съм гл. счетоводител  Mr. Green / , докато съм в болнични и отпуск за отглеждане на дете. Иначе впрягам две баби да помагат и оформяме ситуацията някак.

# 239
  • София
Добро утро на всички Hug
коконка-не се притеснявай за кистата,аз също имам киста и то още от преди забременяването.Моята е доста по-голяма 4,5см,докторите казват,че може и да изчезне сама.
Желая на всички Ви приятен ден,въпреки лошото време Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт