Есен идва, с багри оцветява, ЯНУАРЧЕ чака своята поява!

• 12 052
  • 276
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро, мимичета, слъчев ден имайте!

Момичета някой ще ходи ли втори път на ФМ към 30г.с.?

И аз мисля да отида на ФМ отново, но Марков ми каза да отида пак в 28-ма седмица, ако реша. Миналия път бях в 19-та.

А табличката и за мен е вярна!

# 241
Добро утро на всички мами!
Валя,много хубави снимки:)
Аз тази нощ като по чудо спах много добре,станах само веднъж да отида до тоалетна и после съм заспала веднага!Но сега пак мога да полегна,ако имам възможност...но нямам Wink
Хубав ден на всички!

# 242
  • София

И аз мисля да отида на ФМ отново, но Марков ми каза да отида пак в 28-ма седмица, ако реша. Миналия път бях в 19-та.

И аз бях при Марков в 19г.с. и ще повтоя към 30г.с.Simple Smile

# 243
  • на плажа
Вале, много ти е сладка дъщеричката, а и всички снимки са много хубави.
Аз не мисля да ходя отново на ФМ, защото бях 21-22седмица, а и моят док има много добър видеозон и Доплер и всеки път гледа бебо.

# 244
Добро утро и от мен!
assydi, благодаря за вниманието и за кафенцето! Аз само на снимка мога да му се любувам.
Zimna prikazka, за контракциите сега пия само Магне Б6 (пих и други магнезиеви препарати, но този ми влиае най-добре), но до скоро пих и Гинепрал и Верапамил (пих ги 1 месец). Ако пиеш и желязо трябва да има няколко часа разстояние между приемите на двата препарата. Аз пия и желязо, но смятам да го спирам, защото хемоглобина ми вече е 125 и ще започна витамини за бременни.
По темата за спането - аз напоследък спя по цяла нощ, което е направо учудващо! Преди ставах по 2-3 пъти на нощ на тоалетна, а сега нито веднъж. Явно матката вече е по-високо и не притиска толкова пикочния мехур.
На мен Марков ми направи ФМ в болницата в 22 г.с. и ми каза ако искам да си направя нова след 30-та седмица. Но иначе каза, че всичко си е наред и в норма.

# 245
ДОБРО УТРО
ДА СЕ ЗАПИША И АЗ ЧЕ ДОКАТО ИЗ ЧЕТА ВСИЧКО И НЕ ОСТАВА ВРЕМЕ ЗА ПИСАНЕ.ОТНОСНО СПАНЕТО И НА МЕН МИ Е КОШМАРНО ПРИ ЗАВЪРТАНЕ МЕ СРЯЗВА ОСТРА БОЛКА И ПОСЛЕ ОТШУМЯВА А И СТАВАМ ДО ТОАЛЕТНА ПО 10 ПЪТИ НА НОЩ.ЗА КИЛЦАТА СЪМ +8 ДО СЕГА И МИ ТЕЖАТ ВЕЧЕ,УЖ НЕ ЯМ ПО МНОГО АМА МИ СЕ ЛЕПИ.СЕГА КАТО СЕ ЗАПИША НА ВОДНА АИРОБИКА СЕ НАДЯВАМ ДА СЕ ЗАБАВИ ПЪЛНЕЕНЕТО,ПОНЕ ТАКА ПИШЕ.ТОВА Е ОТ МЕН.ЩАСТЛИВ ДЕН.

# 246
Добро утро.

И аз бях при Марков в 19г.с. и ще повтоя към 30г.с.Simple Smile

Аз бях при Марков в 16г.с. и той ми каза,че вторият път трябва да е м/у 21-23г.с.
Записала съм се за другата седмица. Не каза че в 30 г.с. пак трябва да се ходи.
Аз смятам да не ходя повече след това.

А за кафето аз си пия сутрин безкофеиново, после едно кофеиново през деня и се чувствам мн. добре.
Ако не пия кофеиново се влача цял ден.

# 247
Ади78 , какво става с училището за бъдещи родители?
Ние се уговаряхме,че ще ходим, но аз още не съм излезнала в болничен и ходя на лекции, така че засега не мога.   Може би по-нататък ще се включа.Ти ходиш ли?

# 248
Относно килата аз твърдо всеки месец съм +2, с изключение на последния, когато бях +3 Embarassed
Много съм постоянна в това отношение, надявам се сега да я карам малко по-полека.
Относно кистите нищо не мога да кажа, сестрата намъжа ми имаше миоми 2 големи, докато беше бременна с второто дете, сега го роди и миомите още са там, не знам какво ще я правят, но успя да го износи без проблеми.
Мисля, че кистите са по-малко опасни, а и наистина могат да се спукат и да изчезнат от само себе си.

# 249
Момичета,нещо напоследък имам много ситни пъпчици на челото. Никога не съм имала и сега това ме учудва. В началото си мислех, че е от крема, който използвам, но го смених, а те не се скриват SadПри вас как е?

# 250
  • София
От хормоналните промени е възможно да започнат да ти излизат пъпчици,както е възможно кожата ти да стане или много суха или мазна.Пробвай да миеш лицето си със серен сапун-много помага ама трябва постоянство.
 Simple Smile

# 251
  • София
Gerit0-ето виж тук дали нещо ще ти бъде от полза като информация: http://www.predainatatak.bg/news/about67.html

# 252
# 253
  • София
Защо пък го цензурира newsm78- predainatatak.bg/news/about67.html

# 254
  • София
Последен опит-на мястото на цензуриран спам стои предайнататък.bg-написано на латиница
Извинете ме за 100-те съобщения,просто исках да помогна Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт