Мами в НОРВЕГИЯ - 7

• 21 599
  • 325
  •   1
Отговори
# 90
Ами ние не сме решили още нищо конкретно, чакам Роза да ми се обади. Иначе идеята е да се срещнем към 18/19 часа, да проверим бг ресторанта и ако ни хареса да хапнем нещо там. При това време трябва да сме вътре някъде Sad
А аз трябва да се трудя след обяд Sad

# 91
Здравейте всички  Hug

Момичета....имах проблем с нета,тоест синът ми имаше проблем с нета,и не можех да влезна и  да дам рапорт Joy

Ето сега давам рапорт  Grinning

Значи срещата ми с ркб мина супер Hug Оказахме се от една и съща кръвна група... Hug
И двете рибки...   Party  А рибките са мнооого сладкодумни.... SunglassesМного се радвам че се запознах с нея Grinning   Роси,супер готина си.... Heart Eyes

А сега лошата новина... Sad Утре трябва да си летя за Трондхейм...понеже има двама болни колеги,и аз трябва да ги замествам.Шефката ме помоли да работя.Така че срещата ни утре с ркб отпада... Sad  А днес нямахме време,ходихме да купуваме пердета и радиатор...а синът ми е довечера на работа,та искам днес да си изкарам последно с него.Рядко си го виждам.... Sad

Така ме е яд за срядата.... Crossing Arms А исках и с другите момичета да се видя  Rolling Eyes

Роси... съжалявам че така става....но ние ще си го направим друг път.Аз пак ще идвам до Осло  на гости на синчето си.  WinkИ тогава ще се видим пак и ще излезем на ресторантче... Hug

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 12:40 от roza66

# 92
здравейте,  Hug

аз докато се разпиша, вие и бизнес подхванахте. не знам дали съм права, или така си мисля, защото съм в по интернационална среда, но тук на север отношението към чужденците е по-положително. имам познати от къде ли не и повечето от тях работят и без език. че и с по-мургава кожа. а да не ви разправям колко бежанци има... то нали и градът е малък, та е пълно с тях.

иначе надъхана от вас реших да си подновя и аз курса по норвежки, та два пъти седмично се отчитам в университета - трин ту Б. ще видим как ще потръгне, най-вече заради малкия.

да ви се похваля, че преди няколко дни имахме страхотно северно сияние! красота! но, за съжаление, през повечето време е облачно и гледам да не гледам много през прозореца.

открили са самолетна линия тромсьо - лондон, та се замисляме дали да не литнем до там за малко. нали островът е малък, та виждам всички излитащи и кацащи самолети и така ми се иска да хвана на някъде... но и после пак да си дойда, защото си ми харесва!

лека вечер на всички!

# 93
роза, сигурна съм, 4е всти4ки сте супер... малко ви завиждам, 4е се сре6тнахте... ние трябва да всемем да се видим със Ставангерските моми4ета... 4е сме си по наблизо Simple Smile
момо, успех на курса...Simple Smile

# 94
  • Stavanger,Norway/ Varna
Леле, цял ден няма никого тук. Аз наминавам на всеки половин час, ама сега ми се отпуска малко време за дрямка и отивам да се опна  Grinning

# 95
Добър вечер, аз се върнах  Hug
Гледам пак сте писали, писали ... досега ви четях.
Значи по въпроса защо норвежците и българките така добре се погаждат - ами защото ние сме оправни, отговорни, амбициозни и държим на семейството и на семейния уют.
Явно нещо в манталитета и във възпитанието доста добре се допълва, защото аз се запознавам с все повече и повече българки, които имат връзки конкретно с норвежци  Joy newsm78
Всеки път като питам милото кое точно ми харесва и защо точно мен, чужденката, при условие, че е заобиколен от норвежки момичета, той всеки път казва едно и също: Характера, начина на мислене, факта, че имаме сходни виждания по 99% от въпросите, които сме обсъждали до момента, сходна ценностна система, отношението ми към него и разбира се външния ми вид (но винаги го споменава накрая Joy )

Относно бизнес начинанията ... и на мен ми се иска да си имам собствен бизнес и сама да съм си шеф (колко Лъвско), но кога ще имам капитала не знам.
Иначе дискриминация към чужденците винаги ще има, скрита или явна, това е нормално за всички държави.
Освен ако не си някой особено ценен кадър, без който не могат.

# 96
Работим, работим Laughing  Нищо Розе, то наШето не се губи Laughing все ще си наваксаме Joy И на мен много ми хареса Hug
Така  momo , докажи им колко сме умни ние Laughing
Добре че днес изгря слънце, този дъжд вчера........

sLavs , добре доШла

# 97
Забравих да кажа, че нашата Йована е станала голяма сладурана.  bouquet
Много интересен кадър е сложила бобченка като аватар - Йована като че се сърди на някой или пък просто демонстрира буен нрав и се е намръщила направо страшно!  Joy

Добре заварила, ркб Simple Smile

# 98
Добър ве4ер  и от мен... и аз цял ден си сядя сама... даже успях да се сджафкам в една друга тема (не наро4но)  newsm47
Славс, как сте с брат4ето ти? Надявам се по добре...
Днес се 4ух с "новата" българка (оказа се, 4е в тук от 5 год. не е толкоз нова зна4и), зву4и добре, 6те се видим скоро надявам се Simple Smile

# 99
хХАха Славс показва си буйния нрав моя вампир, как ще исзлизаме с нея на глава като порасне, незнам. Май шамарената фабрика ще е отворена нон стоп.

Палачинке стискам палци за българеката, ух, дано си напаснете.  Peace

# 100
Привет, палачинке.
Беше доста тежко тия дни и за мен, и за мама и братчето ми.
С времето нещата ще се успокоят предполагам.
Намериха му багажа поне на детето (на 22 не е дете, де) и поне това притеснение отпадна.
Дано тази нова българка се окаже свестен човек и си намериш дружка.

Бобченке, шамарената фабрика не е най-доброто решение при буйни деца.
Не съм привърженик и на прекаленото разглезване, но шамаренето на децата със сигурност не води до нищо добро.
Ообено ако е нон-стоп.
Надявам се си го казала метафорично, а не го мислиш наистина Simple Smile
Когато детето расте в спокойна и любяща семейна обстановка и родителите не са нерваци и не са агресивни, самото дете е по-спокойно.
Иначе Йованка ще попие като гъба твоята нервност и на свой ред ще се изнерви и ще буйства.
Просто мисля, че шамарите няма да я успокоят.

# 101
Я виж тази Славс без да е мама как добре знае ...Simple Smile
Да и аз съм на съ6тото мнение по отно6ение на 6амарите... Ни6то не се променя с 6амари, еле пък към по добро.
Аз гледам при Мартин, има няколко основни не6та, но Номер 1 е: Режим. Спане, ядене, излизане, къпане, лягане ве4ер... вси4ко правим под 4ас и с режим. Сега не, 4е цепим секундата, но...
Така или ина4е знам, 4е децата се 4увстват много добре с режим, сигурно им е знаят както идва и не се налагат безкрайни пазарлъци.

# 102
Ама че сте раннобудни  Grinning. Ако не ме буди детето, как ли щях д аси спинкам, ама уви, сега и аз съм тук.

За шамарената фабрика съм на мнение почти като вашето, само дето смятам, че някой път, някой и дру шамар, на място, върши работа. Това, естествено, в итуации, когато други мерки не помагат. Смятам че е по- добре, от нервни изблици например. Действа поне отрезвяващо.

Тук при нас слънце пече, дали да не си изведа дявола на разходка  newsm78

Палачинке
вчера опитах да навия мъжо за разходка до Хаугесунд, да се запознаем, ама нещо не му се нравят фериботите. Мисията обаче не е импосибъл, той иска да се размърдаме до Берген някой път, а вие сте ни на пътя.  Peace
Взе да ми става тясно, трябва ми разнообразие.  Tired

# 103
ЕЕЕми айде, 6те се радвам много...Simple Smile
Виж оба4е, ние обаждаме някаква телепатия... аз пък в4ера казах на Рогер, 4е искам да идем до Ставангер скоро (ИКЕА, едно друго)... Simple Smile

# 104
Ние чакаме първи, да дойде на мъжо заплатата, че не обичам да ходя в ИКЕА с празно портмоне. И атакааааа, да видим какво ще намерим там.

Общи условия

Активация на акаунт