Мами в НОРВЕГИЯ - 7

• 21 599
  • 325
  •   1
Отговори
# 240
Розе, в събота 6-ти октомври да си на линия на работа!
Следобеда ще трябва да правим пазар Simple Smile
....

Там съм  Славче... Hug В родната ИКЕА.... JoyЩе ме намерите след 15.00 ч....на лампите или на  H & O/ Hylle og Oppbevaring/.... Sunglasses

# 241
  • Stavanger,Norway/ Varna
momo като ми пратиха акта за раждане от фолкерегистер , пратиха ни и писмо, в което пишеше че трябва да търсим упхолд.

Момичета, днес съм съкрушена. Един от много добрите ми приятели е починал в катастрофа в събода. Още немога да повярвам, толкова е нелепо, млад човек да си отиде. Немога да го осъзная  Cry Cry

Славс, браво за изпита. Сега- пей сърце дето се вика   bouquet

Ееее, Розе, браво, човек с много таланти. А замисляла ли си се да се занимаваш с фризъорство междувременно, непример. С едни по- ниски ценички, ще овършееш пазара  Peace

# 242
бобченка ... Hug Ами за такава работа ми трябва салонче..не мога да работя в къщи и да разнасям косми из цялата къща. Освен това ми трябват много неща за да работя професионално....но не ми се занимава.Никога не съм го мислила като професия от която да си вада хляба.Но като за хоби ....да занимавала съм се...и никога не съм приемала пари.Някои от редовните ми клиентки/приятелки  са ми носили бонбонки,кафе или бутилка червено вино...Е как да ги обидя и да не приема жеста.... Heart Eyes
 Как е малката кукла....спинка ли..или вършее в акшън... Mr. GreenМного се кефим тука  като сменяш снимките на аватара ан бебка....прави го по-често.... Wink

# 243
Вършее и още как. Даже в момента се дере.  Rolling Eyes Tired А аз пия чай от лайка за успокоение, ама като гледам на нея възбуждашо и действа.

А относно Ники, моя мъж и той все така се стриже. Аз все го карам малко да я пусне тази коса, оформя му се някак главата по- добре, ама не та не. Точно като войник. От друга страна пък като се замисля, по- добре така. Нещо хич не ми се нрави навлязлата мода на дълги, сплъстени и рошави коси сред мъжката част.  Sick

# 244
Вършее и още как. Даже в момента се дере.  Rolling Eyes Tired А аз пия чай от лайка за успокоение, ама като гледам на нея възбуждашо и действа.

Joy Joy JoyАма тя била опасна....явно иска много внимание.... Grinning  Абе ти мориш ли я през деня... Joy Трябва да  измислиш нещо с което да се уморява ....та вечерта да е труп и да спи като къпана... Mr. Green
И аз не си падам по мазни и дълги коси....ама ето как го харесвам моя син..а и мисля че му отива...  newsm78 Ти как мислиш.... newsm78

Тук е с баба си /майка ми/.....Снимката е лятото в България .Ник е на гости и майка ми и тако ми.....  http://i180.photobucket.com/albums/x225/roza66/CIMG1265.jpg

А тук с моя мъж....Ник бързаше да излиза..та го хванахме в коридора... Mr. Green Ама ся видях и двамат какви физиономии са направили....изкривили устите.. Joy

http://i180.photobucket.com/albums/x225/roza66/CIMG1266.jpg

и сега...в Осло.. Crazy.

http://i180.photobucket.com/albums/x225/roza66/CIMG2551-2.jpg

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 03:31 от roza66

# 245
Абе Розе да бъда честна, ще ти кажа, че най- много ми хареса на снимката в Осло. Той има слабо и издължено лице, затова някак си поне според мен по- добре му стои късата косичка. Но тава мога да кажа от снимки, а знам че почти винаги, човек изглежда различно наживо. С моя мъж е същата работа. ПРеди да качи заветните 16 кила, не ми правеше впечатление много късата му подстрижка. Всичко се връзваше хармонично  Laughing. Ама ела го виж сега, като заглади косъм аи трупна бузи и брадичка. Ами по- добре му стои малко по- дълга коса, оформя му се главата някак  Laughing. Ама кой ли ме слуша мен.  Rolling Eyes

Абе както се казва в една руска поговорка, която много обичам- Па вкус и цвет, тавариши нет. (много съм зле с руския, 100% има грешки, ама се надявам да сте ме разбрали  Embarassed Mr. Green)

# 246
Добро утро!
Ооооо, Розе, това не трябваше да го казваш за фризьорството  Joy
Още от сега се записвам за клиент!
Един път месечно ще трябва да подкъсявам гривата, а за боядисването се справям и сама с оцветяващ шампоан за коса на Палете.
Иначе не се правя на пластове, а само връхчетата подкъсявам.
Гледам, че най-после косата ми започна да се поизправя - мъчих я пет години сигурно, за да се научи.
Че с тия къдри изглежда много неподредено и рошаво през цялото време, а правата коса е по-лъскава някак.
И аз мисля, че на Ники му отива малко повече косичка, но всеки се харесва различно.
Аз май харесвам милото повече с по-къса косичка, някак му се открива лицето, макар че съм го виждала на снимки и с по-дълга косичка и пак ми е харесвал  newsm78
Не знам, пристрастна съм спрямо него, но се научи да се постригва много късо преди да дойде при мен и вчера гледам на уеб камерата пак ме е изненадал приятно и е проявил самоинициатива по въпроса  Sunglasses
Почти готова съм с багажа, може и да ми остане малко време да се видя с някои хора днес.

бобченке, много съжалявам за приятеля ти Sad
Още по-тъжно е когато млади хора си отиват.
А вчера е починал и Иван Станчев, един от най-добрите астролози в България, с такова позитивно излъчване и винаги верни прогнози за всичко.
И той млад с малка дъщеричка ...
Смъртта не пита.

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 08:38 от sLavs

# 247
Славс, стига бе не думай... онзи симпати4ния дето бе6е в "На кафе при Гала" преди години.... ееее колко жалко много го харесвах, много приятен бе6е. От какво е по4инал?
бъб4енка, разбирам те толкова добре... преди години и аз изгубих така добър приятел... и той бе6е от най разумните 6офъори сред приятелите ми... винаги им се кара6е да не прекаляват със скоростта... такъв мал 6анс му се слу4и.
Славс, браво за изпита... а ми се струва, 4е за пазаруването малко се престарава6... времето е пред вас, дай си малко дни да се ориентира6 какво наистина ти трябва. А и моя опит е, 4е след малко време в Норге 6те ти се промени и нагласата към стила. 4естно, аз съм декоратор по професия и моята преценка е, 4е тенденциите в момента са много добри и колкото и да не искам да е така, БГ изостава. Българката умее да направи от ни6то не6то и на мен ми трябва6е малко време да се отърва от този стремеж и от желанието да "мина тънко". Радвам се, 4е не бях накупувала много не6та веднага, само след броени седмици имах съвсем други идеи.
Роза, и аз съм в отбора който харесва Ники пове4е с къса коса...Simple Smile

# 248
Да, палачинке, същия астролог Sad
Ами някои казват, че е била лекарска грешка (както в случая на баща ми), но не мога да намеря повече информация по въпроса.
Мисля, че се е разболял наскоро и ... уф, много неприятно.
Интересното е, че той е видял смъртта си в хороскопа си и че ще е лекарска грешка  newsm78
А за пазаруването, все пак ни трябват легло, лампи, някакви етажерки, то абсолютно никакви мебели няма в нашето местенце  Joy
Някои неща не търпят отлагане, а другите - после  smile3503
Вчера и днес изкарах душата на пералнята, всичко се преизпира и сортира по направление - дрехите с късмет ще видят Норвегия, а другите ще си чакат реда вкъщи.
Изумих се колко много багаж имам  #Crazy
А нали освобождавам квартирата и стаята ми в момента е бойно поле, всичко е на купи по земята, абе ... Crazy
Иначе поправих печатните грешки в СиВи-то и мисля, че вече е готово в пълния си вариант, благодаря на всички за съветите и подкрепата   bouquet

# 249
добро утро и от мен!

с макси сега се събудихме, а си легнахме в 9.30. много добре спим нощем, това компенсира лудеенето през деня!
и аз прочетох чера за иван станчев, даже и в клюкарника имаше тема, и ми стана много тъжно и на мен. гледалал съм го по телевизията и ми беше много приятен. много жалко, наистина!  Cry

а иначе, славс, лампите, да ти кажа, са особено скъпи тук, така че се подготви предварително, за да не останеш после изненадана.

бобченка, сега се сещам, че и макс има снимка, дадох я още в посолството в бг, но не му издават карта. но може при теб да е по-различно като йованка е родена тук. а иначе би трябвало да стане и такава снимка от кабинка, стига да я закрепиш да не мърда.
съжалявам много за приятеля ти! нелепо е това, което става по нашите улици и много млади хора си заминаха ей така. това му е едно от хубавите неща тук - спокойствието по пътищата. всеки търпелив, ще те изчака, ще ти се усмихне, ако трябва. аз още не мога да се отърся от българските си преживелици и чакам по пешеходните пътеки. колата спира и ме чака, аз се спирам и я чакам и става... ама като в бг живеехме до едно шосе и чакахме по половин час да пресечем с количката на пешеходната пътека. не дай си боже някой да спре, пак ме беше страх да пресичам, защото някой след него обикновено тръгваше да изпреварва.

хайде, чао от мен и хубав ден на всички!  Hug

# 250
Момо, аз вече съм подготвена да ми се доизправи косата от цените, но Розето ще ни подбере най-изгодните неща от каталога  Hug
Вече нямам търпение да се видим Simple Smile
Хвръквам по задачи, до после  bouquet

# 251
В Икеа е ОК, не са 4ак толкова зле цените... дето се 6егува един приятел, направо гратис в сравнение с на другите места:) като примерно ЛИВИНГ...

# 252
не дай си боже някой да спре, пак ме беше страх да пресичам, защото някой след него обикновено тръгваше да изпреварва.

Аз затова и не спирам в България. Точно такъв фал щеше да стане преди две години. Аз и мой колега, туку що върнали се от Норвегия шофираме из Добрич. Той реши да се прави на интересен и да спира на пешеходците, както тук правят и така едно такси щеше да отнесе една жена. Той, спря, улицата беше от две платна в наша посока, а бакшиша след него, нагло си мина в ляво и на видока скорост, продължи. Добре, че и момичето недоверчиво се огледа, милата, та успя да избегне инцидента. Да витите после, колегата дали спря повече на пешеходна пътека. То и да реши човек да кара по правилата, ей такива като този бакшиш, те спират  Close

В Икеа е ОК, не са 4ак толкова зле цените... дето се 6егува един приятел, направо гратис в сравнение с на другите места:) като примерно ЛИВИНГ...

Peace Peace или който и да е друг от този вид магазини. Ние с мъжо много я уважаваме Икеа-та. Той, заради евтиния хот дог, аз заради джаджите разни  Laughing

# 253
Добро утро!
Ооооо, Розе, това не трябваше да го казваш за фризьорството  Joy
Още от сега се записвам за клиент!

Нямаш проблеми...тарифата ми е една бутилка червено вино... Joy Joy Joy

А за Ник...се учудих че го харесвате повече с къса коса.. newsm78 тоест без коса.... Joy Е ще трябва да си сменя "мирогледа" явно.... Mr. Green Е аз си  го възприемам и така...гологлав. Wink

# 254
Момо, аз вече съм подготвена да ми се доизправи косата от цените, но Розето ще ни подбере най-изгодните неща от каталога  Hug

Не от каталога дарлинг..ще ви подбера евтинки лампички  директно от магазина...или от avdelingen ... дето се кзва Mr. Green
Освен това  ще се опитам ако може платите с моята карта която има 15% отстъпка... Wink Тоест още по-евтино ще ви излезе... Друго си е да имаш връзки в Икеа,а ? .... bowuu....... Joy

Общи условия

Активация на акаунт