Първокласници /9/

• 18 753
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Sea woman,Честит рожден Ден! newsm59
Пожелавам ти дълги години здраве,щастие,любов и успехи!Весел Празник! newsm67 hbday  bigdance2 Tada

# 106
Sea woman
  да си здрава и много щастлива!!!

Да си в хармония със себе си и околните!!!!

# 107
  • София
sea woman Честит Празник!

# 108
  • Варна
Благодаря на всички за пожеланията! Grinning

Днес имахме по редовна вече програма-4 часа. От утре сме си на ненормирано почивно време. Успех на преговорите, дано учителите отстоят исканията си. Таз исутрин гледах Вълчев по нова и пак се газирах. Close

Ще се ослушваме  и  ще звъним на госпожата по телефона! Mr. Green

# 109
  • някъде ... тук ...
Морска жено, честит рожден ден и тук  bouquet

И аз се газирах на министъра сутринта ooooh!

# 110
sea woman, Честит Рожден Ден!   newsm51

newsm59 newsm67 nbirthday  Gift newsm59 Tada

# 111
Добър ден
Честит рожден ден морска жено .  bouquet
Ние сме в къщи и се чудим за утре какво да правим . newsm78

# 112
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН sea woman

# 113
Добър ден
Честит рожден ден морска жено .  bouquet
Ние сме в къщи и се чудим за утре какво да правим . newsm78
                                             newsm59       Да!Май всички се чудим! newsm78                                                               

# 114
Честито на морската жена:)
и аз не съм гледала новини...

# 115
Морско момиче,честит рожден ден и тук. Отиди в спамо - чата,да си видиш подаръците и пожеланията.   bouquet

Момичета,бясна съм. newsm61 Както ви казах,днес малкия трябваше да е на занималня. Но,реших днес да отида на обед и да видя тая госпожа каква е,що е и да се уверя,че всичко е наред. Отивам аз,излиза класа и класната казва,че децата за занималня са останали в стаята. Аз знам,че и моя е там и почвам да я питам за учебните неща,домашни,как се е представил и прочие и нашия каца до мен.  Shocked Питам,дали ще е на занималня и класната ми казва,"Ето тази госпожа ще им води занималнята,в нея е списъка с децата. Оказа се,че в списъка с тази госпожа има само 9 (?) деца,а в другата група за занималня (защото са две) има 15 (!). Питам аз,на какъв принцип са разпределени децата,отговарят ми "Ами по ред на подаване на молбите".Ама аз подадох моята молба на 19-ти,т.е. на втория ден,а една майка,чието дете е в прословутия списък на занималнята я е подала в петък,т.е. на 21.

А за съжаление,децата са разделени по паралелки.Госпожата,която е с деветте деца, взема от "А","Б" и "В" паралелките (моя е "А"),а другата - останалите паралелки. Питам защо едната може да работи с 15 деца,а другата не може повече от 9,като взе да ми обяснява,че няма къде да седнат всички и прочие абсурдизми.

Уф.Сигурно и аз не съм права,но си го казах.

# 116
       Да!Май всички се чудим! newsm78                                                               

Аз не се чудя. Naughty
Утре детето си е на училище, както и днес.

Морска жено, честито ти и тук!
Пожеланията си няма да повтарям. Wink

# 117

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, SEA WOMAN!!!

И ние днес сме вкъщи, ще видим утре какво ще е положението. Моят дивак е само за училище, и то със занималня, да се уморява и да е кротък после. Днес като не е ангажиран само се чуди каква глупост да измисли Close

# 118
Меденке, погледни от добрата страна.
Колкото са по-малко децата, толкова повече внимание ще им се обръща. А ако не им се обръща, вие ще можете да изисквате на тази база. Wink

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 14:21 от Анонимен

# 119
  • Sofia
sea woman, честит празник!
Да си жива, здрава и много щастлива   bouquet

Аз се обаждах в училището преди малко да питам какво правим за утре, казаха ми нищо не знаем следете новините  Crazy Попитах какво по-точно да следя като по новините нищо съществено не казват освен, че ще им режат от ваканциите, каза ми секретарката ми и ние нищо не знаем  ooooh!
Аз най-мразя в последния момент да се настройвам все пак днес спах до 12 часа с детето, за утре ако трябва да ставам пак в 6 за да я оправям и да я водя трябва да започна да се настройвам от сега, леко се изнервям вече от цялата тази ситуация. И моите неща не мога да си организирам така, аман.

Общи условия

Активация на акаунт