Първокласници /9/

• 18 748
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
  • някъде ... тук ...
И при нас казаха да следим ТВ-то. Ако има стачка - Радо са до обяд, но само занималня.
От това, което гледам и слушам, ще има стачка.

# 91
А ние сме си редовна смяна.Даже и занималнята им почва от утре. Но не знам дали да го оставям?Притеснено ми е.Досега аз му хващах ръката и пишем, каквото им е дадено поне 5-6 пъти. после сам си продължава.Едва ли госпожата от занималнята ще хване 30-тина деца и на всяко поотделно ще покаже кое как.

# 92
Днес на обяд звъннах  на госпожата,каза ми че няма да учат-стачка! Неограничено време,ще се обади тя по-нататък!
Малкият ми се разболя,та за сега този вариант ми влезе в употреба,защото мислех и да е ,да не го пускам,кашля и е хремав и ме притеснява доста! Tired

# 93
Хайде и аз да се запиша с моя първокласник Heart EyesПри нас 15 септември мина биз стачка но утре ще има.И като гледам няма недоволни деца а учебници само половината са ни дали едни си докупихме и така.Добре започва -нямам думи. Sick

# 94
Добро утро!

Сега станахме и не съм слушала новини. Нещо ново да сме изпуснали? Rolling Eyes
Дано всичко приключи по-скоро, че не ми се мисли какво наваксване на материал ще предстои. ooooh!

# 95
Добро утро!

Дано всичко приключи по-скоро, че не ми се мисли какво наваксване на материал ще предстои. ooooh!

За мен вече е добър ден!
Нали трябваше да заведа щерката на училище... Rolling Eyes
Стрелче, не сте изпуснали нищо!
Д.Вълчев каза, че ако стачката продължи до четвъртък ще съкратят първата ваканция. Tired

# 96
Добро утро!

За мен вече е добър ден!
Нали трябваше да заведа щерката на училище... Rolling Eyes
Стрелче, не сте изпуснали нищо!
Д.Вълчев каза, че ако стачката продължи до четвъртък ще съкратят първата ваканция. Tired
                                                        #Crazy #Crazy #Crazy

# 97
  • София
И от мен добър ден! Hug
Криси е на училище.Сутринта трябваше да дойде буса да я вземе,и се строихме пред блока в 7.10 към 7.25 вече умрели от студ звъниме на шофьора и той много притеснен ни съобщава,че буса няма ток,но утре със сигурност ще дойде  Shocked.Добре че успях да запаля колата та стигнахме на време.След малко в кафето пристигат всички шофьори  и питаме ние дали след обед ще има транспорт "Оооо да,оправихме буса".Айде звъниме на госпожите да кажат на децата да не ни чакат.Та днес от сутринта  така ни тръгна  ooooh!

# 98
  • София
Боже, аз се надявам най-много на два дни стачка, щото как ще отсъствам цяла седмица не знам.

# 99
Това със стачката е пълна гадост  #2gunfire
А и откъде накъде ще им вземат от ваканцията  #Cussing out

# 100
Аз се чудя как ще стане този номер.Наистина, не съм запозната с училищния ред.

Значи, добре, да приемем, че ще съкратят ваканцията.Но това означава, че тези, които не са стачкували трябва да си имат нормална ваканция, а другите -  по-кратка.За всяко училище отделна заповед ли ще се пуска? newsm78

# 101
  • Варна
Да ви е сладко, днес помъдрявам още и още... Sunglasses

# 102
Честито!

# 103
Честото на sea woman! Много любов и късмет   bouquet

Весел и усмихнат празник!

Нашето училище стачкува днес, не е ясно до кога. Коментара беше - гледайте новини, гледаме, но не ми е ясно кога да заведа щерката  newsm78

# 104
  • София
sea woman, честито! Желая ти здраве, щастие, любов и усмивки Simple Smile

И аз съм вкъщи с детето, заради стачката. Утре също ще почивам, но в сряда вече трябва да съм на работа... Ако не се приключи до тогава май пак ползвам жокер "Обади се на баба/дядо"!

Общи условия

Активация на акаунт