Първокласници /9/

• 18 762
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
  • виртуално
Добро утро и от мен. Детето се е лепнало за телевизора и следи новините, снощи като казаха, че стачката ще продължи си поплака малко  Cry - искала да ходи на училище

# 151
Добро утро!
Нашето училище ще стачкува от утре! Rolling Eyes

# 152
  • някъде ... тук ...
Аз днес го оставих вкъщи Радо, и още спи. Вчера, не помня тук дали го писах newsm78, от цялото училище няха три деца с госпожата от занималнята. Затова и го оставих. Ама пък малкия рева и той да оставал да спи и да не ходи на ясла. Много са солидарни ей, щом е за спане Crazy

# 153
Добро утро и от мен  Hug
При нас стачката продължава, никой не може да каже до кога  newsm78
Снощи гледахте ли новините? Една учителка каза, че ако трябва, ще стачкуват цял месец  Naughty.
Много се надявам по-бързо да се споразумеят  Thinking

# 154
Добро утро!
Аз подкрепям стачката и наистина се надявам да постигнат по-бързо приемливо споразумение.
Хубав ден на всички!

# 155
Добро да е и от мен.
И ние сме си в къщи за неопределено време, искрено се надявам да се определи по бързо  Praynig
За съжаление гледах новините през "пръсти"(подготовка на вечерята), но попаднах на една учителка, която многострадално се оплакваше, че като стачкува губи по 20 лв на ден. Което ама много ме вбеси. Умножение на двуцифрени числа незнам кога се учи, но е в началната степен и 21 работни дни по 20 лв надник не правят 200 лв заплата за месеца.  Че заплатите са смешни, не са смешни - трагични са, но средно интелигентен човек, трябва малко да помисли какво говори пред камера. След като тази госпожа не може да смята, на какво ще научи децата и заслужава ли и тази заплата която сега получава?
Сори за оффа.
 Хлапето се сърди, че стои в къщи, а аз тая подозрението, че ако случайно не им вземат ваканцията, ще форсират материала, а това означава, че няма да имат време за упражненя.

# 156
В нашето училище днес се стачкува, но нашата госпожа е решила да си провежда часовете  Hug така мойто момче е на училище и е много щастлив от факта. Обаче дори и да си останем в къщи за неопределено време, аз подкрепям искането за адекватно заплащане на учителския труд, защото според мен училището е основата на бъдещето на нацията и в частност на мойте деца, не може човек на бариерата на социалния минимум да има ценности и да изгражда такивав в другите, ве може човек да има възвишени идеали и цели, когато ежедневно пресмята как да изкара и тоз месец  Confused

# 157
  • Sofia
попаднах на една учителка, която многострадално се оплакваше, че като стачкува губи по 20 лв на ден. Което ама много ме вбеси. Умножение на двуцифрени числа незнам кога се учи, но е в началната степен и 21 работни дни по 20 лв надник не правят 200 лв заплата за месеца.  Че заплатите са смешни, не са смешни - трагични са, но средно интелигентен човек, трябва малко да помисли какво говори пред камера. След като тази госпожа не може да смята, на какво ще научи децата и заслужава ли и тази заплата която сега получава?
Remisteri, точно по 20 лева им удържат, което не значи, че 20 лева умножени по 21 работни дни прави заплатата която получават  Peace
Тези пари се изчисляват на база заплатата им, премии разни, парите за дрехи които им дават еднократно, стаж и още куп други неща. Съгласи се че тук въпроса не опира до прости сметки  Peace

# 158
Стачкуваме!
И спим малко по-до късно Joy
Сега закусваме Embarassed

# 159
В четвъртък две дечица (близнаци) в класа  на дъщеря ми имат рожден ден.Госпожата днес каза така:
"Независимо, че може да сме в стачка, в четвъртък доведете децата  в 8,30 , без раниците, за да уважат  рожденниците.Ще  ги задържа до към   11".
Е, кажете ми, такъв човек не заслужава ли да му свалиш шапка?!

# 160
Тази неизвестност ме подлудява. Crazy Дано днес се стигне до компромисно решение! Praynig

# 161
В четвъртък две дечица (близнаци) в класа  на дъщеря ми имат рожден ден.Госпожата днес каза така:
"Независимо, че може да сме в стачка, в четвъртък доведете децата  в 8,30 , без раниците, за да уважат  рожденниците.Ще  ги задържа до към   11".
Е, кажете ми, такъв човек не заслужава ли да му свалиш шапка?!

Браво!
Това е то или го имаш или го нямаш,това не се взима с диплома,за висше образование!!!! smile3501

# 162
Добър ден на всички -майки и ученици!  bouquetНие бяхме на училище вече, но в нашия град има и такива училища ,които на половин учат а на половин НЕ!Смахната работа! #Crazy

# 163
И нашите продължават да стачкуват. Аз съм си в отпуск по майчинство и съответно не ми пречи, но за други родители сигурно е проблем, особено с дечица в детска градина. Напълно съм съгласна, че учителите заслужават по-добро заплащане, този метод на извиване на ръце не ми допада особено, но явно наистина вече положението е отчайващо.

# 164
Здравейте и от мен ,нашето у-ще няма да стачкува днес попитах госпожата!Почти всички у-ща в района стачкуват само нашето   НЕ ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт