Първокласници /9/

• 18 752
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
  • гр. София
Тази неизвестност ме подлудява. Crazy Дано днес се стигне до компромисно решение! Praynig

Стрелче,нещо ново за нас?
Аз съм вече на работа,а мъжът ми си взе отпуска.Сега се сетих,че от неделя Йоанна не ме е питала за у-щето.Дали не е решила ,че това беше всичко. Joy

# 166
  • София
В нашето училище стачката продължава /120 ОУ, София/. Госожата каза, че най-вероятно така ще е до края на седмицата, но ако има промяна - тя ще ни търси, за да ни уведоми.
По тоя повод - отивам да събирам багажа на джуджето барабар с тетрадките, че да не забрави ченгелчетата   smile3523  и да го транспортирам newsm01 до баща ми, който ще сподели почивката си с внука!

# 167
  • София
М да стачката продължава за неопределено време  Thinking, добре че и аз съм по майчинство в къщи иначе направо не знам ooooh!. Дано скоро да се постигне консенсус, че работещите родители ще се видят в чудо.  Thinking

# 168
Глупава работа, после някои училища ще имат за наваксване, други - не. Освен това учителката каза да гледаме новините. Е, ако случайно решат да започнат само в нашето училище, аз как ще разбера, освен ако не и звъня всеки ден? Аз и родителите на още 20 деца...

# 169
  • Варна
Нашето училище има сайт и го поддържат с актуална информация. Та имам и извинение да се застоя повече пред компа. Mr. Green

# 170
  • Бургас
И нашето училище стачкува /ОУ "Бр.Миладинови"Бургас/, но има учители, които си работят. Наистина смахната работа! Нашата госпожа каза до сряда и "стига толкова", ама знам ли, може да решат друго. Сега гледах по новините, че учителите гласуват едва ли не ден за ден. Добре че и аз съм по майчинство, че иначе не знам. Както смятах да ползвам само една година, добре че си промених решението и ще стоя до навършване на 2 год.на малкия.

# 171
Тази неизвестност ме подлудява. Crazy Дано днес се стигне до компромисно решение! Praynig

Стрелче,нещо ново за нас?
Аз съм вече на работа,а мъжът ми си взе отпуска.Сега се сетих,че от неделя Йоанна не ме е питала за у-щето.Дали не е решила ,че това беше всичко. Joy

Изпуснах новините току що. ooooh! Нищо ново не знам да има. Момичетата да кажат какво са казали в емисиите. Rolling Eyes

# 172
  • София
Добре че и нас не ни карат да гледаме телевизия за да разберем дали сме на училище.Ние сме си на училище и не мога да разбера как учителите особено на първокласници могат да стачкуват. Peace

# 173
Моят днес се ядосваше, че не са на училище, защото вкъщи му било скучно, а там имал нови приятели, уроци и прочее благини Simple Smile

# 174
Момичета бихте ли споделили по колко часа седмично имат децата ви БЕЛ, математика и чужд език?

# 175
Гледам му програмата - БЕЛ имат по 1 час в понеделник, вторник и петък и по 2 часа в сряда и четвъртък, т.е. общо 8 часа.

Математика имат всеки ден по 1 час, т.е. 5 часа седмично.

Английски - 2 часа седмично.

Но това е без следобните занимания, където имат още математика и английски.  Peace

# 176
  • София
Момичета бихте ли споделили по колко часа седмично имат децата ви БЕЛ, математика и чужд език?
При синът ми е така:
Математика - 4 часа седмично
Български език -  8 часа седмично /7 часа редовни + 1 час СИП/
Чужд език - 2 часа седмично
Това е в редовното време, т.е. редовните часове от сутринта до обяд

# 177
При нас:
български - 8 часа
математика - 6 часа
английски - 1 час

# 178
при нас 8  часа БЕЛ
4часа математика
а чужд език още нямаме от догодина ще имаме.

# 179
  • София
При нас:
БЕЛ - 7+1(ЗИП) часа
математика - 4+1(ЗИП) часа
английски - 1 час

Нашето училище на стачкува засега.

Общи условия

Активация на акаунт