Първокласници /9/

• 18 763
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
  • София
От социални грижи се дават помощите - в натура. Анцуг и маратонки ми казаха на мен. Посочила съм размер на обувките и см за дрехите. Още не съм ги взела да кажа нещо повече.

Вени, добре че отворих да прочета какво си написала за да не звъня и аз на госпожата, че снощи я търсих. въпреки, че бях сигурна за стачката - ама то да се обърка човек. Две училища в Люлин едно срещу друго - едното стачкува, другото - не.

# 136
И при нас стачкуват учителите,но тя си е на занималня/частна/  smile3523-там получават достойно заплащане и не стачкуват

# 137
  • София
Вени, добре че отворих да прочета какво си написала за да не звъня и аз на госпожата, че снощи я търсих. въпреки, че бях сигурна за стачката - ама то да се обърка човек. Две училища в Люлин едно срещу друго - едното стачкува, другото - не.
Объркващо е, вярно е, ама пък и темата си е същински информационен справочник  hahaha
Кой каквото чуе - споделя  Peace
ПС: смеещата се емотиконка е лично цвъкната от детето и не дава да я махна, иначе наистина сериозно мисля, че сме си полезни с инфо от всякакво естество!

# 138
Ура!!!!!!!! bgУтре сме на училище! Hug

# 139

Много бързо се настачкувахте  Whistling

# 140
Добре че звъннах на  класната , иначе щяхме да си останем вкъщи! Weary  Тя не звучеше много весело smile3518

# 141
сега ще има ли стачка утре или не? аз не съм звъняла на даскалицата...?

# 142
  • Варна
Явно във всяко училище е различно. Не знам защо така. Може би някои просто са премислили и се страхуват. Все пак - нашето ще стачкува, току що проверих и аз в сайта.

# 143
  • Sofia
Като излизахме към градинката срещнахме госпожата на Пламена и я попитах какво става със стачката, а тя ми каза че най-вероятно до края на седмицата ще се стачкува за сега.

# 144
Мдам, очевидно стачката продължава според БТВ...

# 145
При нас децата няма да са но училище и утре и в други ден защото госпожата е болна и понеже всички стачкуват няма кой да я замести.

# 146
  • София
В нашето училище продължават да учат.Днес беше първият ден на занималнята.Даже Криси си е написала всичко,то вярно че имаха една страница по български и една по математика,ама толкова хубаво е направила ченгелчетата,че я питах дали сама ги е писала newsm78.От целия ден е най впечатлена от бусчето,което ги прибира  Thinking

# 147

Ама всички ли сме на училище newsm78 newsm78 newsm78

# 148
  • Варна.....

Ама всички ли сме на училище newsm78 newsm78 newsm78

Очевидно повечето са на уч-ще.
В това на Алекс ще стачкуват от 27.

# 149
Добро утро момичета.Май като изпращате ученици си подремвате по до късичко ама ние с бебоците не можем.Снощи говорих с една от стачкуващите госпожи и тя каза че няма да издържат много че ще останат без заплати. Хайде събудете се ще ви черпя по едно кафенце че аз не мога да пия пийте и заради мен. kaffeetrmker_2

Общи условия

Активация на акаунт