И снимки пусни, да та го видят какъв е къдравелко нежен пу пу пу.

и си една нежна..., а пък Ruxi ме изненадва непрекъснато!Просто си чудесна!
Голяма е бонбонита.
Честно да ви кажа еднакво се радвам и на майките и на децата на тези събирания. Аз съм напълно ЗА женска среща и гледайте да е този месец, че другия май пак зачезвам за алБанско
Малкият е станал голям сладур 
В Шейново много се възмутиха от избора ми на име
Е, сутринта не можах да стана за сутрешния фитнес
Сега едва гледам, пък ме боли корем от няколко дни и реших да не пия кафе. Мъча един липов чай

..ако шернеш някоя тайна какво хрупаш освен морковите и фитнес програмата ти в какво се състои ще го оценя
... ииииииииии ганчо пак ме пита за подаръка
и живот и здраве на живите.Аз изглеждах тъжна защото втора вечер Ронката не ме остави да спя.Постоянно ме викаше на сън,плачеше,по едно време поиска вода и да избърша нослето щото сме леко хремави.С една дума уморена защото това ставане в 7.30-1 час по рано от предвиденото за ставане и не си доспиваме с Ронката.И на партито ми направи впечатление че Ронката не се радва както преди а си седи в едно кюше и си играе мълчаливо и ми стана едно мъчно да не би в яслата да я терорат нещо.Даже снощи ми каза почти плачейки че едно дете я е одарило и ми посочи главичката си.Попитах я днес да ли лелите я бият тя ми каза да.Понеже дупенцето й беше червено,но може да е от седенето на гърнето ,дето седяхме около 20 минути.Само плачеше че пишка и иска да пишка а хем го направи и имам чувство че я карат на сила там да пишка и тя с рев пишка.Сигурно са й се карали що се е напишкала в памперса.Ама днес съм на работа и утре вече ще стачкуват и няма да мога да вдигна скандал.Та затова така съм изглеждала.
да се оправят .То верно че почна сезона на болестите но и яслите допринасят малко.
Радваме се на нови попълнение сред нас.Да пхишеш и да идваш на наще сбирки.Питай Съни тя ще ти каже,за тях ,че е много весело.Къде с деца къде по женски.
напук на

, така че е подготвен.... А това за поздозренията ит за яслите даже не ми се коментира, знаеш ли какво правят по цял ден, аз отдавна казвам, че трябва да се инсталират камери на тези места....
на kote dani, казвай дата и час на раждане, мерки и теглилки, да ги впишем в списъка!
И да се явиш на следващата женска среща!

.И днес леко, леко по стълбите, че Мимето можело да я вземе някой и почти не се обърна пу пу пу да не ме чуе дявола.Ще видим довечера

.какво е това спане какво е това чудо не знам от кат съм бременна и сега не съм станала по късно от 5.30 - 6.30 

). Иначе на мен и двете дати са ми удобни.
Леле как ме е страх от тия болести, параноя имам 
Може да е нормална реакция на Вероника, да е малко по-дръпната от децата и да търси теб, но може наистина да изпитва някакви неприятни емоции, свързани с яслата
Имаш ли начин да смениш яслата ???

,още ли сте в алБанско
,мнооого със злоба гледах снимките от срещата
,като сестри4ка си на Габ4о
,зна4и моркови дето вика деската е истината
,ама ти пици и пасти като мен ядеш ли по цял ден
?Много ти харесах и дънките,ама като заслабна тогава ще те питам пове4е за тях
,последно сам бика с къса коса на 6 години-отне ми 20 години да се реша да я отрежа
,и ще ви пратя снимки догодина като ми порасне косата...
,има дъщери4ка с един месец по-малка от Итан,мнооого ми харесва да пия кафенце и пердаша български по кафетата

,какво е това Осло,май пак съм изпуснала
,аз така неможехх да ги шаря
,ама немога да не отбележа-Тея има страхотни къдрици 
,тук наказанието им е затвор!!!!За мен също,ако го ударя Итан или му крещя,аз гледам като ме изкара от равновесие да го вкарам в колата или в къщи да раздавам правосъдие
,без никакви свидетели,защото ме о4акват големи неприятности с властите ако го ударя пред свидетели.В яслата си прави каквото си поиска-ка4ва им се на главите,ама при мисълта,4е някои друг мойе да ми удари детето...
,
или от този период до 26-ти