Анатомията на Грей - тема 4

• 23 729
  • 418
  •   1
Отговори
# 390
# 391
  • Стара Загора
БЛагодаря...де съм бляла.... Rolling Eyes
Вече гледах първите три серии.

# 392
# 393
Ураа, най после иzлеzна нова серия.
 Party
Хера,  Hug

# 394
 Party Party
Суперррр,
мерррси много Хера!   bouquet

# 395
  • Стара Загора
Само дето суб. немога да намеря...или още не са излезнали.

# 396
Мисля, че е рано zа субтитри оЩе. А може ли някой да ми каже как да пусна филма със субтитрито, че неЩо не мога.  Embarassed До сега ги гледах на английски, ама не раzбирам всичко, та ми се иска да си пускам със субтитрито.  Thinking

# 397
Субовете в понеделник най-рано Peace

# 398
  • Boston, MA
Изгледах го току-що. Искам да се зарязват окончателно Мередит и Дерек, да си намират нови гаджета, омръзнаха ми техните драми.

# 399
  • На морето!
и на мин ми стана мн тъпо,че се разделят пак Confused
Айде да си се вземат и сценаристите да търсят интрига другаде Crossing Arms

# 400
Ето и субтитрите на 11 епизод :
 http://DMCA-removal-from-Google/index.php?act=search&movie=a … elease=&st=25

Нещо обаче ми се разминават с репликите от филма. Някой може ли да ми каже как се нагласяха. Иначе трябва да чакам да се прибере довечера мъжа ми от работа, а ми се иска да го изгледам докато спи малкия. Praynig

# 401
  • Spain
Ето и субтитрите на 11 епизод :
 http://DMCA-removal-from-Google/index.php?act=search&movie=a … elease=&st=25

Нещо обаче ми се разминават с репликите от филма. Някой може ли да ми каже как се нагласяха. Иначе трябва да чакам да се прибере довечера мъжа ми от работа, а ми се иска да го изгледам докато спи малкия. Praynig
може и малко късни4ко да е .. сега видях въпроса ти . ако си с БСплеър - ctrl+strelka (ляво дясно ) в зависимост от това на къде иска6 да ги мести6 . на мен ми идват с 1 секунда напред май .ако не съответства битреита на филма със субтитрите ве4е трябва да си намери6 някоя програма с която се сменят за друг битреит . дано съм била полезна

# 402
ЛаАдаДеспейнада Благодаря за отговора.  bouquet Вчера не ми остана време да гледам филма и днес като приспя детето ще си почивам гледайки.

# 403
  • Ботевград
Ох, направо много мелодрами в тоз филм, тези едната серия се разделят, в другата се събират Crazy
А от субтитрите съм много разочарована Crossing Arms
Нестига, че ги чакахме една седмица, ами наистина много се разминаваха, 15-20 пъти ставах да ги оправям Rolling Eyes

# 404
  • Стара Загора
Заприлича на Дързост и красота Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт