Анатомията на Грей - тема 4

• 23 755
  • 418
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Вече излезе първи епизод на Частна практика - има го в http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=101621
Ще видим какво са сготвили  Simple Smile

Нещо откъм подправки куца  Thinking
Не очаквах кой знае какво и пак съм разочарована.Дано да си променя мнението към добро занапред Confused
И аз мисля така. Не преиграват ли малко тези, новите? Адисън ми се видя най-уравновесената от всички  Laughing, е с изключение на "източния-вуду-доктор". Схемата ми се вижда така: поставяме проблем, подклаждаме го с малко свръх-емоции и после гасим с "колко сме велики професионалисти". Дано да сменят тактиката.

# 46
Вие вече четвърти сезон ли гледате?
Няма ли някой, който да гледа трети сезон по БТВ като мен?

# 47
Вие вече четвърти сезон ли гледате?
Няма ли някой, който да гледа трети сезон по БТВ като мен?

Честно казано,не ми харесват гласовете,които са им подбрали Confused

Схемата ми се вижда така: поставяме проблем, подклаждаме го с малко свръх-емоции и после гасим с "колко сме велики професионалисти". Дано да сменят тактиката.
Точно казано PeaceДано да я сменят,но подозирам,че точно такава им е концепцията. Thinking Колкото до агент Келерман от ПБ,някак не мога да свикна с новото му амплоа-някак несериозно е.Обаче той определено е радост за очите ми Simple Smile

# 48
  • Smolyan
Айде честит ви първи епизод от 4-ти сезон  Simple Smile

# 49
# 50
  • Primum non nocere !
Здравейте!
В кои дни излъчват сериала по БТВ и от колко часа /местно време/?

Тук излъчват по Pro7 по една серия седмично, не зная кой сезон!? /падането на Меридит във водата/

# 51
Здравейте!
В кои дни излъчват сериала по БТВ и от колко часа /местно време/?

Тук излъчват по Pro7 по една серия седмично, не зная кой сезон!? /падането на Меридит във водата/

По БТВ се излъчва вторник,сряда и четвъртък от 21 ч. след Сървайвър.
Падането на Меридит във водата е в 3 сезон.

Аз ще изчакам и субтитрите за да не гледам само картинки. Но нямам нищо против ако някой разкаже малко от серията. Simple Smile

# 52
  • Primum non nocere !
Благодаря ти Кали!
Сега трети сезон върви по Бтв, нали?

# 53
Да, 3 сезон върви по БТВ. Но и на мен ми странно да ги слушам с тези дублажи. Не мога да се ориентирам кой говори, ако не гледам телевизора, а по това време приспивам малкия. Добре че ги имам и на компютъра свалени да ги гледам.

# 54
Силен старт, хареса ми епизода, особено the brake up kiss and the brake up sex! Heart Eyes
Какви ли ще ги забъркат този сезон...

# 55
  • София
Силен старт, хареса ми епизода, особено the brake up kiss and the brake up sex! Heart Eyes
Кой, кой, с кого...пуснете малко инфо за тези, дето не ги оставят да гледат един сериал като хората Sad

# 56

This is not a real break-up,is it? Thinking
Тези двамата са най-алогичните персонажи,които някога съм имала удоволствието да гледам  CrazyLaughingХубав старт,останах доволна.

Ето какво копнах относно следващата серия(търсех и промо,но няма за сега) :
“Love/Addiction”
Thursday, Oct. 4 at 9/8c

EPISODE PREVIEW
The residents and interns treat the victims of a massive explosion at an apartment building, while Alex investigates the cause of the accident, Mama Burke returns to collect her son's things just as Cristina trades her wedding presents in exchange for surgeries, Lexie tries to have a heart-to-heart with an unwilling Meredith, and while Callie is overwhelmed with her duties as Chief Resident, Bailey searches for an outlet for her pent-up leadership skills.
TV-14

# 57
Кой, кой, с кого...пуснете малко инфо за тези, дето не ги оставят да гледат един сериал като хората Sad

Е как кой - Мередит и Шепърд естествено.
Би било ужасно тъпо да се разделят, има такава химия там - ама нали трябва да поддържат интригата цял сезон...

# 58
  • София
Уф, язък, надявах се на раздяла между Кали и Джордж. По-неподходяща двойка няма просто Crossing Arms

# 59
Уф, язък, надявах се на раздяла между Кали и Джордж. По-неподходяща двойка няма просто Crossing Arms
Ще, ще, Белинда, изгледай епизода, има надежда...

Общи условия

Активация на акаунт