"ДЕКЕМВРИйчета вилнеят и зъбките им се белеят!"

• 12 451
  • 281
  •   2
Отговори
# 90
Мацко, Чибуратор, честит празник докато още не е свършил.
Ето на, само Алекс остана без зъби  Confused
Не е само той, и ние нямаме. Peace
А колкото до късното захранване и свекърите, снощи тикаха в устата й печен дроб от заек. #Crazy Аз преди търчах, ама сега ги оставям да правят каквото си искат...нали са под наблюдение.
Допълзява по едно време Нора до мен и гледам, че цялата е оплескана. А тя наш`та допълзяла до една торбичка с грозде оставена на земята и дъвче ли дъвче.  hahaha

# 91
moonlady  да разбирам ли, че си я захранила с грозде вече  Laughing

# 92
Браво мамчета,аз съм страшилището на века и само каквото кажа,само това се дава в устата на Лори.Мен пък "мой приятелки"ме критикуват,че още кърмя.Такова посмешище съм била,...детето на 9 мес.а аз го кърмя.
Е да,на мен ми стана гадно,защото обичам да си кърмя детето.Приятелките си уважавам,пък коментарите през глава си ги хвърлям.
По този повод да се похваля,че имаме трето зъбче,чакам 4-тото да пробие.на малката принцеска две х две й никнат.
Аз искам второ мъниче,ама след две-четири год.Първо да се налюбувам на това,пък после на второто и така.
За рибата мисля да изчакам.

На двете мацки:  Да сте живи и здрави, много щастливи и да плавате славно по бурното море на живота, "въоръжени" с любов и разбирателство, в които да се разбива всяко цунами!

Лека вечер. Heart Eyes

# 93
  • Vaudreuil Canada
Честити годишнини момичета - сладък семеен живот и много съпреживяни удоволствия.
ina_nk И при нас е същата драма - що още кърмя пък и комбинирано с късно захранване си направо трагедия. А зъбките май по принцип излизат на двойки. Само дето на нас венците са ни супер релефни но след първите два зъба други няма вече близо 3 месеца.
shrew и на мен гледането на второто ми се вижда по-сложно от бременността и раждането нищо, че раждането ми не беше хич лесно. Ако е за бременност и раждане ей сегичка сме спретнали не едно, а две - щот аз принципно 3 искам... амаааа после ще ми се смръчка света. Аз и тоя разбойник не мога да свикна да заспива по-нормално ей на тази нощ два пъти се приспиваме по 1 час ... без особен успех.

# 94
Браво мамчета,аз съм страшилището на века и само каквото кажа,само това се дава в устата на Лори.Мен пък "мой приятелки"ме критикуват,че още кърмя.Такова посмешище съм била,...детето на 9 мес.а аз го кърмя.

Добро утро!
То даже и педиатърката ме пита до кога ще кърмя, ама аз не обръщам внимание. Мисля да изкараме зимата с кърмене, ако не решат да ме оперират. Иначе си яде всико останало, кърменето е малко вечер и повече сутрин.
 До обяд на срещата, ако успеем! А къде ще ви търся - не знам и като нямам телефонити ви....

# 95
  • сто акровата гора
Здравейте мами и бебоци, аз пак докато се наканя и вие сте изписали 5 стр от новата тема  Crazy

Честити годишнини момичета - сладък семеен живот много радост и любов!
За зъбите и ние нямаме още, венеца й е страшно надут и релефен, ама е така от 2 месеца та спрях да се впечатлявам, лошото е че от 10тина дни е много кисела и хапе и се буди по 100 пъти на нощ и както си играе започва да търка с юмруче и да приплаква  Rolling Eyes Да избият най после че умрях за сън и детенце ми се измъчи.
За анкетата гласувах с шише мляко, но това е само вечер, папа си млякото давам залъгалката и заспива, през деня дремва за половин час в количката обикновенно към 11 ч, а следобяд заспива сама, някой път давам залъгалка ако е кисела.
За второ сме навити, но пък аз нали със секцио родих, трябва да се чака 2 год, а и сега дисертация трябва да пиша, така или иначе мисля да са с около 3 - 4 год разлика, пък каквото стане. Не сме правили някакви конкретни планове.
За захранването и съвети от роднини и приятели - не им обръщам внимание  Crossing Arms Ако някой се заинати отговарям по-твърдо че детето си е мое и аз решавам и точка. Имам приятелка с малко по-голямо детенце която захрани на 40 дни, детето вече е на прясно мляко, АМ не пие, та от майка й бая реплики чувам ама пука ми на черупката, да си приказват  Whistling
Приятен ден на всички, бягам се Соня ме вика  Hug

# 96
Добро утро !
асспассийче, кутията ти е пълна, но ти мисля имаш моя телефон ...
Аз за сега се записвам за идване..само кажете пак час, че нещо изтървах .... newsm78
След 12ч. ще ви издирвам в градинката  Laughing
Надявам се да изкарате поне няколко часа там , че да може да изчакате и закъснялите ...  Wink
Жалко, че Тини Мини заминава   Sad, ох Шаменет с нейните красти .. Confused и май и Понтес не е в София ? newsm78

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 09:48 от Magesta

# 97
Добрутро! Simple Smile
Ние пак спахме страшно зле. Вече нямам идея защо, 6-тият зъб изби...
За второ дете - аз си имам, за трето няма и да мисля! Иначе мога да износя на някого, Шру, няма проблеми. Но моите едни такива неспящи ги раждам и повече не искам! Пак да вметна, че баткото до 3 годинки ми се будеше нощем.
До скоро на срещичката! Всички са добре дошли!

# 98
  • София
Magesta, и аз ще се възползвам от твоя телефон  Embarassed ако не ви открия (ако нямаш нищо против де). Някои съм виждала на живо, другите от снимките, но за всеки случай...

И докато го напиша това Magesta си скри телефона  Laughing Така че моля някоя от вас която е сигурна за срещата да ми прати телефон на лични  Hug

Мерси Magesta  Hug Ще звъня ако не ви открия.

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 09:46 от verolina

# 99
И Поли каза, че ще дойде, така, че ще се обадя на нея, защото аз ще закъснея със сигурност.

# 100
  • Düsseldorf
Добро утро, дами!
Надявах се на малко по-хубаво време днес, поне в Захарна фабрика не е много слънчево, но това няма да ни попречи, нали? Аз се стягам да излизам до час, че докато дочакам от онези 309, дето са удобни за качване с количка знам ли колко време ще мине...
До скоро!  Hug
И моят тел. го имат някои от вас, тъй че...

# 101
Привет и от мен  Hug Днес какво им става на моите деца не знам  Thinking все още спят. Такова чудо отдавна не помня, всъщност, май не се е случвало до сега. Аз така съм навита и на трето, и татито също, винаги сме си мечтаели за голямо семейство и много се надявахме втория път да излязат близнаци, че да приключа с бременеенето, щото мойта бременност е като на слоновете и по продължителност и по размери  Blush Да е живот и здраве, като си решим жилищния въпрос, може и да опитаме да се увеличим  Praynig
Shrew и наш'та Бояна е без зъби, ама от друга страна по-добре, че и тя като Лорката на ВЕржи е доста агресивна и поне не е почнала да ни хапе. Много ми е чудно т'ва дете от къде е видяло, че му идва на акъла да удря  Thinking някакъв вътрешен инстинкт ще да е, защото ние изобщо не я учим на това. Даже обратното - показвам й как да милва, а тя ръмжи като мечка, перчи се и маха заплашително  Confused к'во им става на сегашните дами не знам  Mr. Green
Хубав ден на всички  Heart Eyes

# 102
Добро утро момичета!
Ние тази нощ спахме маааалко по-добре.Но това е заради срещата WinkЗнам си аз, че ме е оставила да поспя, за да съм свежарка Simple Smile
Ние към 12ч. ще бъдем там, не че знам къде се събирате, но ще ви открия Grinning
Хайде до скоро, че трябва да готвя на диваненцето и да се стягаме.
   Hug

# 103
  • Vaudreuil Canada
Аз за сега се записвам за идване..само кажете пак час, че нещо изтървах .... newsm78
В 12 часа е срещата точно пред входа на Народния театър.
verolina пращам ти телефона си на лично съобщение.

# 104
Охохохо! Дойдохме си на думата! Да се върнете една година назад и да прочетете какво сте писали по въпроса за още едно бебче... Laughing
Въпрос 1 - Кога планирате още едно дете? - Дай, Боже, всекиму! Но, мен, ако обичаш- пропусни!
Въпрос 2 - Каква е разликата на децата ви? - Точно по 7 години!

Общи условия

Активация на акаунт