"ДЕКЕМВРИйчета вилнеят и зъбките им се белеят!"

• 12 415
  • 281
  •   1
Отговори
# 270
Тези чорапки ги видях на сносна цена в магазините на Неделчев и Неделчев, май бяха към 12 лв., ако някой съвсем се е побъркал
аааааааааа извинявайте но в наше село са 6 лева  Laughing

# 271
Здравейте и от нас Hug
Видричке, писах ти на ЛС.
Само минавам, че досега чистих и нещо се опих от препаратите...
Абе, някой знае ли къде се е преместил фирменият магазин на Колев? Нещо не го намерих на Ботев newsm78

# 272
  • София
Видричке мн стискам палци Praynig
При нас нищо ново,аз съм с хрема-дано опазя малката(като ми види маската веднага почва да я дърпа #Crazy).
Оздравявайтеееее Wink
И аз мн искам такива всъдеходки,че при нас и терличките се пързалят.
Муун браво за изпита, ще трябва да взема пример от теб Embarassed

# 273
Абе, някой знае ли къде се е преместил фирменият магазин на Колев? Нещо не го намерих на Ботев newsm78
Ето тук избери който ти е най-близко :

http://www.kolevikolev.com/indexNEW.html

# 274
Привет и от нас на края на темата.
 HugЗавърнахме се от гостита при баби и дядовци. Не  бих казала, че успях да си почина, но приятно се изморих от търчане след любимия ми племенник  Heart Eyes
Доста сте били продуктивни откъм писане, но разбира изчетох всичко с голям интерес smile3529
Видричка, стискам палци и се моля всичко да е наред!  Praynig
Браво на мимина, моонлейди и адриана за успехите!     bouquet
За срещата - благородно завиждам и се надявам да се вредим за следващата.  Peace

# 275
имам един въпрос,тъй като другата седмица имаме годишнина от сватбата какво бихте ми дали като идея да купя на моя съпруг  newsm78
идеи за едни по далечни теми  hahaha
"Дядо Коледа дойде на ДЕКЕМВРИйчето подарък да даде!"
"Края на годината дойде,ДЕКЕМВРИйче торта ще яде!"
"Зимата дойде,ДЕКЕМВРИйче торта ще яде!"

# 276
Здравейте, момичета!
Много ви благодаря за подкрепата!
След дълъг консилиум вчера, днес махнаха бебето. Сега се моля само сестра ми да се оправи и всичко да завърши без усложнения.
Аз също имам резерви към "Майчин дом", но ситуацията беше изключително комплицирана, а в последствие ни хвана страх, че преместването в друга болница би могло само още повече да влоши нещата.
Може би ако не се бяха натрупали известен брой недомислици, резултатът щеше да бъде различен, но просто не искам да мисля за това. Искам да затворя тази страница и живота да се върне отново в нормалните си граници.
Извинете ме, но не ми се говори за подробности в момента.
Благодаря ви още веднъж и ви желая лек и спорен ден!

# 277
  • Варна
tini-mini случайно да беше в Бургас в неделя ??? покрай мене мина една мацка дето досущ мязаше на тебе  Thinking

# 278
tini-mini случайно да беше в Бургас в неделя ??? покрай мене мина една мацка дето досущ мязаше на тебе  Thinking
Бях, бях  за 1-2 дена, ама нямах време да се обадя на бургазлийките и затуй си трая  Embarassed
Еййй, а ти що не ми се обади като си ме познала?...

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 18:22 от tini-mini

# 279
Бързо да кажа,че сме добре!Имаме 5 зъбчета,утре сме на изследвания за кръвта,тъй че стискайте палци всичко да е ок.

Видричка,надявам се всичко да мине по най-благоприятния начин. Praynig

Имам много да пиша,ама нямам компютър и съм на гости.

Всички болни да оздравяват.Целувки за всички. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 280
  • Варна
Еййй, а ти що не ми се обади като си ме познала?...
ами говорих с мъжа ми като те видях и докато ми мине сигнала и ти замина нагоре  Rolling Eyes
пък не ти знам името и ми беше неудобно да се развикам :"тини-мини ти ли си" по Александровска  Laughing

# 281

Общи условия

Активация на акаунт