"ДЕКЕМВРИйчета вилнеят и зъбките им се белеят!"

• 12 455
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
И Кати е болна. Два дена вдига по 39 / 39.3 температура. Лекуваме се с Нурофен, витамин Ц, някакви хапчета забравих им името за повръщане, сироп за кашлицата и от тези черните капки за хремата. Абе ужас е , толкова ми е отпаднало детенцето, унило и тъжно  Cry
Всички болни дечица и майки да се оправят бързо!!!

# 256
  • София
Видричка, ужасно съжалявам за това, което ви се случва. Моля се да е силна сестричката ти и да има куража да се справи Praynig

Аз съм болна още и много ми е зле, та затова ще пиша като се пооправя, да не мрънкам.

# 257
 ooooh!;Май този вирус не е пропуснал никой. И Горанчо е болен, но не знам, дали от саполките плаче вечер или от зъбките. Като го гушна се успокоява и заспива, тръгна ли да го оставям в леглото все едно има чудовища пищи от ужас. Добре, че брат му ми влиза в положението, заспива си без да мрънка. Докато предните дни плачеше от напиращи зъпчета. При нас е весело Mr. Green. Но честно казано, относно второ, при мен трето, дете не ме плаши. Даже се шегуваме с познати, че следващите две ще са момичета. Скъпият казва, че ако са момчета ще караме до футболен отбор #Crazy Пожелавам на всички бързо оздравяване.

# 258
Скъпият казва, че ако са момчета ще караме до футболен отбор #Crazy
Само така Peace  Grinning
Ей, аз само се пошегувах ..... ама май всички ни е тръшнало вярно  ooooh!

# 259
Е, накъде без нас - и ний  сме в списъка на болните, вече втори ден, уж поотшумява, но ще видим как ще мине нощта преди да решим за антибиотика.С обичайните симптоми сме- хрема, зачервено гърло, температура и подкашляне.Засега караме само с Панадол, витамин Ц и капки"Виброцил", които доста бързо отпушват нослето, но пак се борим докато ги сложим.С Нурофена и ние изчакваме.Аз каквато съм паника ставам по петстотин пъти на нощ да го проверявам за температура, дали е завит, носле.., и като резултат се движа като сомнамбул през деня.Чакам всеки момент да ме тръшне и мен, както съм изтощена.
Видричка , как така, мила!Пускам ти на лични телефон.Много сили  Hug
Бързо оздравяване на всички!!!

# 260
Привет момичета  Hug всички бързо да оздравяват  Naughty и малки и големи! Много от рано ни почнаха вирусите, ама те кога ли са спирали.
Аз вече втори ден съм работна мама, но на половин ден и май ми се отразява добре. Вечер като се приберем с мъжа ми от работа и Бояна скача първо в скута на единия и след 10 секунди се мята в другия, и после пак в другия и милото съвсем се ушашавя на кого по-напред да се порадва.
dideto относно прясното мляко в кремчетата от детската кухня аз питах в тукашната ни кухня за наличието му и отговорът беше: "За първа група има и в трите - супа, пюре и крем." Най-добре попитай вашите готвачки от кухнята. Буба добре си я хапва и тъйкато вече е захранена с прясно мляко се чудя дали да не й добавя нова разновидност към закуската - мляко с бисквити  Thinking А някой знае ли кое пр. мляко се препоръчва за най-добро при децата?
Vergy вярвам, че всичко ще се оправи много по-скоро  Praynig
Видричка кураж и сили на цялото ви семейство  Praynig
Айде лека и спокойна вечер  Peace

# 261
Благодаря ви за отговорите, момичета!
Оздравявайте бързо малки и големи и лека и спокойна вечер на всички!

# 262
  • Vaudreuil Canada
Видричка надявам се че вече сте намерили най-правилния специалист - съжалявам, че не мога да помогна, но силно се надявам сестричката ти да се пребори и всичко да мине с минимум усложнения, а изхода да е възможно най-добрия за вас.  Hug
Много бебчета са болнички - желая ви бързо оздравяване - при нас са проблем всички лекарства/капки/сиропи така че съчувствам на всички които трябва да се борят с децата си за да ги лекуват.
Вержи и специално за твоята госпожица - днес чух много добри отзиви за доктор Маркова от 3-та градска болница в София - занимава се с очна хирургия - не можаха обаче да ми кажат координати на въпросната докторка. И се сетих за още едно място където можеш да провериш - очна клиника има в 7-ма поликлиника в София - но не знам пълния набор операции които правят - със сигурност правят разни лазерни за корекция на зрението и са доста добри.

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 00:55 от shemet_neveroiaten

# 263
  • Варна
мойта мома държи фронта засега, но аз нещо се разсополивих  Confused
иначе си патим единствено от зъби  Praynig тук таме сополи или Т да вдигнем малко или да се събудим около 3459187306 пъти на вечер, но си мисля че ще го преживея някак  Rolling Eyes
от няколко дена сутрин ме посреща изправена в кошарата Laughing иска само права да стои и да ходи, а не може още, и си гъне краката от време на време. много е смешна, но на мен ми се реве от болки в кръста и ръцете и главата (много обичаме да крещим в момента) Crazy
мерсим за бургаЗките комлименти!тъпкано да ви се връща  Mr. Green ще вземе да ни 'ареса така да ни глезите и да минаваме по-честичко от нащу през вашту село, та за другото Flutter
в тая връзка - драснете един ред като заредят онея чорапи със силиконовата подметка,че тука сме полудели по тях  Crazy

Видричка дано всичко мине по-бързо и безпроблемно, ще стискам палци  Praynig
всички болни да оздравяват ВЕДНАГА, ще се глобяваме !  smile3513

# 264
  • Бургас
Айде и аз да мина за лека нощ, че вече ще ме изгонят от къщи.
Вержи тя и Муун се е побъркала по тях, ама ги нема още.
Много болни бе, що така? Пазете се, ей и най-вече пазете бебоците. Бързо болните да оздравяват.   bouquet
Нещо щях да пиша, обаче толкова ми се спи, че всичко ми изскочи от главата.
Айде лека.

# 265
Здравейте!
Аз още си ремонтирам...затуй ме няма, ако някой е заплакал, де! Laughing
Муцанке, ние ползваме Пършевица 2%.... Въпрос на вкус! А, с прясното откога и как захрани? Имам предвид- отделно от киселото ли?
Видричке, за съжаление - моето мнение /лично/ е, че Майчин дом и специалисти са различни понятия... Не знам какво е състоянието на сетричката ти, но и със спукан околоплоден мехур може да се износи бременноста /макар и трудно/- стига плода да не е увреден от инфекцията. Факта че "мъртвият вече плод" се е оказал жив, потвърждава мнението ми за тази инстнация! Пожелавам на сестричката ти -да се реши проблема, по най безболезнения и бърз начин, много кураж и сили! И ни дръж в течение, моля те!

# 266
Видричка, мен също ме втрещи " мъртвия вече плод се оказал жив"  #Crazy  #Crazy  #Crazy. От този форум имам зловещ спомен от Майчин Дом  Cry. Все си мисля, че Шейново си остава Номер 1 откъм специалисти и открай време поема най-тежките патологични случаи, оттам му е и славата де. Дано намерите най-правилното решение и Господ да пази сестра ти  Praynig.
Момичета, някое бебунче има ли проблема запек  Rolling Eyes

# 267
в тая връзка - драснете един ред като заредят онея чорапи със силиконовата подметка,че тука сме полудели по тях  Crazy
ние сме се обзавели с такива още миналия месец  Joy
Видричка дано всичко мине по-бързо и безпроблемно, ще стискам палци  baby_neutral

# 268
ние сме се обзавели с такива още миналия месец
Блазе ви, пък аз овършах магазините в Бургаско и всички казват "ААААА, рано е още, не сме заредили с такива. Зимата! Rolling Eyes М малката "ходи" непрекъснато по коридора, а там си е студеничко.

# 269
Vidri4ka аз също споделям мнението на Пешеходката относно Майчин дом, въпреки, че там родих дъщерята. Стискам палци да се оправят нещата по най-добрия за нея и бебето начин. Нека все пак да поиска второ мнение в друга болница, никога не е излишно.

Тези чорапки ги видях на сносна цена в магазините на Неделчев и Неделчев, май бяха към 12 лв., ако някой съвсем се е побъркал  Joyмога да купя и да пратя - пишете на лични. Аз лично не си взех, защото се опасявах да не му убива като ходи, пък и съм привърженик на традиционната школа - домашно плетени вълнени терлички.

И ние май се движим към разсополяване, тя каката от една седмица ги влачи, но минават вече, обаче дребния има сочно гърло както му казват докторите, та давам осцилококцинум и днес ще правим инхалации, да видим как ще ги понесе. И зъби ни мъчат и пръцкаме, по тоя повод не спим добре, дано отмине бързо. Хайде стягаме са в кръста и оздравяваме дружно.

Когато нямам домашно давам ЕлБи, преди давах Елена, но от нея му се обриваха бузките и я спрях, макар според мен да има по-истински вид.

Общи условия

Активация на акаунт