"ДЕКЕМВРИйчета вилнеят и зъбките им се белеят!"

• 12 437
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
Слаба активност тези дни, девойки ....  Laughing
Добре дошла на mamp21  Hug
A пък аз сетих кой ми залипсва от тук напоследък : ..... detelinke, де си ?  Whistling Grinning
Последно от Бургаско се обади сякаш, ама туй беше отдавна ....  Thinking
БетиЛ, много модерна госпожицата  Heart Eyes .... А микрофона , като втора професия ли го избра Венетка  Party Grinning ?
Жижи днес е по-добре сякаш, нощес минахме без температура, днес също, само гадни сополяци вади едни.... Rolling Eyes
Дано с туй се свърши  Praynig. Излизахме сутринта, сега пак го стягам  Peace

# 211
  • София
Все забравям да благодаря на mamp21 и Косе Босе за съветите за брашното от елда  Hug

Хайде бързо да се оправят Жижо, адаша му Георги и ако има други болни бебоци  Heart Eyes

Сега да споделя впечатления от музикалното забавление в четвъртък. Беше много интересно, Нели въпреки че и се спеше много удържа и се забавляваше, Ема на Видричка също. Макар че тя разучваше радиатора и един шкаф много внимателно  Laughing
Може да се каже че останахме доволни, мисля че е полезно за децата контакта с другите пеещи и танцуващи малчовци  Heart Eyes

Лека вечер от нас  Hug

# 212
добро утро.наистина слаба активност  newsm78 аз едно въпросче имам.досега не съм слагала възглавница на фъстъка и сега си мисля дали има и други като мен и ако има от кога мислите да слагате да спинкат на възглавница децата  newsm78

# 213
Добро утро и от нас Hug

Аз слагам възглавница от самото начало,но тя тая възглавница все едно е вестник.

# 214
  • Русе
Не съм слагала възглавница . Веднъж опитах, а тя още преди да заспи, си се намести така, че главата й въобще не допираше възглавницата

# 215
за тези които не успяха да видят предното виде направих друго
http://www.vbox7.com/play:aaab2e2a
за ачеството не ми се говори!
Иначе сме добре на гости на село малко при баба и дядо!
Гоним котките и кучето аз му давам да пипа само кучето защото е гледано с всички възможни ваксини и обезпаразитено и не ме е страх!
Това е засега ще пиша като се приберем повече за премеждията ни!

# 216
за тези които не успяха да видят предното виде направих друго
http://www.vbox7.com/play:aaab2e2a
Хе, хе ... hahaha - ами той направо си върви !  Laughing
И не само, а следва своя собствена траектория - не указаната от мама  Party
А за качеството - стои сякаш нарочно сте го замазали, за да не ви разкрият по кадрите  Wink Grinning
verolinкa , кажи нещо повече за музикалното забавление, как протича, колко време трае, колко деца се събират или различно, кой организира нещата и друго което се сетиш .... ?
Любопитно ми е , мерси  Peace
Всички си гледат децата явно : тук пу-у-усто  Whistling
Аз съм в промоция : майка ми е дошла за малко - ползвам гратис баня и 10 минути за комп  Wink Sunglasses bowuu

# 217
Аз съм в промоция : майка ми е дошла за малко - ползвам гратис баня и 10 минути за комп
 Rolling Eyesи се радвам на тЪквиз прИмоции. На мен не може да ми се случи, бабите са на 250 км
Браво, Влади, браво, малък мъж!

# 218
  • Vaudreuil Canada
ползвам гратис баня и 10 минути за комп
Ти си направо в градска отпуска Simple Smile
На банята честно и аз съм се радвала ...

# 219
Здравейте от нас Hug!Докладвам- вчера бяхме на сватба (без Ро Laughing) и- такова беснеене- още ме болят краката...Ако не трябваше да цедя, сигурно щяхме да стоим до 5..
Magesta, Verginity, как са бебоците?Чакаме хубави новини.
шамЕнет,наште имат котка и Ро, откак са я изписали, живее с нея, тя (котката, не Роси Laughing) е дългокосместа, така че е свикнала.От днес я пипа и само търча да й мия ръцете, но на кумата сина на 1 година беше гепил техния дакел в ъгъла и му цокаше опашката Joy.За гърнето- Роси падна вече веднъж от него и оттогава -държа я 10 мин. и седя зад нея.
Адриана,  bouquet  bouquet(за двата повода)!
Moonlady,чакаме да "черпиш" за шестицата!
BettyL,честита ти финансист- певица Joy!
Verolina,моля те, пиши повече за четвъртъка- и мен много ме интересува и тази или другата седмица искам да дойдем с вас и ние.

# 220
  • Варна
здрасти на всички.
ами ние бая обиколихме-Сливен,Пловдив,Шипка,Трявна,Стралджа,Бургас  Crazy
доктора в Пловдив е много добър  Peace много съм доволна от консултацията.
препоръча да изчакаме с операцията и каза да прибегнем към хирургия само в краен случай.
каза че до 4-5 годишна възраст ще изчезне само,което от една страна ме радва,от друга ме плаши - как ще изкарам да гледам детето ми 4-5 години с такъв оток  Confused
казаха че операция на този етап може да доведе до трайни увреждания на клепача  Sad
доц.Анастасов каза след 6 месеца пак да я закарам на преглед. а междувременно да му пращам снимки на мейла за да следи развитието. каза ако усетим че и пречи на зрението веднага да се обадим и да отидем.
аз ставам - Лора ми дърпа ръцете от клавиатурата  Joy

# 221
...............до 4-5 годишна възраст ще изчезне само..........
Милата, дано Господ е с вас и всичко да е наред! много ми е мъчно като чета, но вярвам, че ще има добър и щастлив край, макар и след 4-5 години. Като се замислим какво са те от целия човешки живот?! С теб съм!
лека

# 222
  • Бургас
Мда, ние днес се видяхме с Лорка и Норка Simple Smile Само дето Пеш изтърва купона с две мацки. Той беше на друго мероприятие..... Ама мен ми се чини, че Нора го беше скрила от погледите на конкуренцията Simple Smile Лорка е много сладка и има невероятна просто страхотна коса. А за нашето гадже, то се знае е най-готиното Simple Smile
Аз напоследък нещо нямам ентусиазъм за писане....., тъй че ще ма звинявати

Последна редакция: пн, 01 окт 2007, 09:37 от Nikki_Ivanova

# 223
  • София
Инфо за музикалното занимание (само да кажа че съм ходила само 1 път) - провежда се всеки четвъртък от 10 и от 11 часа, трае 1 час. Има кратка почивка в която слушахме класическа музика и полегнахме или поне тези с по-големи дечица. Ние се кърмихме през това време. Значи апартамента който се позлва е малко старичък, но става според мен. Още повече че през цялото време сме седнали на пода  Laughing Могат да ходят деца от 6 месеца до 3 годинки горе-долу. Нели и Ема на Видричка бяха най-малките. Останалите бяха вече проходили, току-що проходили, тичащи и т.н. Simple Smile Бяхме около 10 майки с дечица, но това беше защото всички дойдохме от 10ч, за следващите срещи ще сме разделени в 2 групи. Май всеки път е различно като бройка, но има майки които са много редовни и ходят всеки ен, сигурно има и такива за по веднъж.
Цената от октомври за еднократно посещение е 6 лв, а ако платиш за месец - по 5лв.
Организира го Мария Момирова, в сайта има инфо за нея http://babymusicbg.com/about.html
Иначе през цялото време се свири на пиано или се пуска диск и всички (и майки и деца) пеем и показваме с ръце и крака това което пеем. Който каквото може от малчовците гледа и имитира  Grinning Общо взето няма за цел да се обучват децата, а просто групово да се занимават музикално. Има пълна свобода и не се кара някое дете насила да направи нещо.
Записването става по телефона посочен в сайта.
Ми това е което се сещам. Хареса ми както бях писала в предишния пост. Доста различно и ново за мен занимание, а контакта с други деца е мног важен за мен, защото Нели по цял ден е само с мен, в градинките няма по-близки контакти. А там като пеем всички и тя се заслушваше, гледаше какво правят, беше и много, много интерсно.
Аз за този четвъртък ще пропусна обаче, цялата седмица няма да сме в София, но следващия сме на линия. Предполагам Видричка ще ходи, така че който иска да ходи може да се уговори с нея. 
Лека вечер от нас  Hug

# 224
Zdraveite mili mami i tehnite bembolincheta    bouquet. Harddiska ni zagina geroiski o6e predi moreto i izvesno vreme byahme bez komp, sega kupihme nov, no kakto se vijda ne sa mi instalirali kirilitsa zatova shte spra da se ma4a ooooh!. Nie sme dobre, o4akvaite skoro vklu4vane  Hug

Общи условия

Активация на акаунт