"ДЕКЕМВРИйчета вилнеят и зъбките им се белеят!"

• 12 421
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
  • Düsseldorf
Добро утро, момичета!
Вержи: Много ще ви стискаме палци всичко да мине по най-безболезненеия и най-добър начин и Лорка да се оправи без намеси, имайте търпение!!! Praynig
А пък ние бяхме на сватба в Добрич в събота и запърви път оставихме Свиленката на майка ми за 2 дни. Малката беше герой, слушкала е много и не е плакала изобщо. Ние честто звъняхме и общо взето не се притеснявахме много, макар че ми беше доста странно да сме без нея и все се оглеждах и нещо все ми липсваше...
Инак си е друго да не се притесняваш, че музиката е твърде силна, че е задимено за детето, да не си тръгваш пръв от купона... Wink Забавлявахме се почти като в добрите стари времена! Simple Smile  Party Laughing
Трябва да си направим пак среща преди да е застудяло, как мислите?
Хубав ден у хубава седмица на всички от нас!!!  Hug

Последна редакция: пн, 01 окт 2007, 08:52 от alex_shu

# 226
  • Бургас
Добро утро! Отдавна май никой не е черпил с кафе. Та айде за добро настроение от мен.

# 227
Охооо! Срещи горещи, учени мами, ходещи дечица... Честито на празнувалите!
За котките - болеста се казва Микроспория / ходи и по кучета/ - вече лекувах дете от нея ... Гъбично заболяване с трудно лечение /при нас около 7 месеца/- няма да влизам в подробности, всеки си решава за себе си. Само ще добавя, че не се влияе от това дали животното е ваксинирано...
Ники, мерси за кафенцето...  bouquet

# 228
Привет девойки !
Verolinка, мерси за инфото за забавачката - напълно подробно е ! Hug
Хубава идея е, а и за мамите в тази част на София много подходящо.  Peace
Аз съм малко крива, защото по зла случайност /или не/ и при 3-те ми опита да дам жълтък на Георги го изпохапва някакакъв комар / или не  Thinking/ по главата и по лицето .... много неприятна гледка е , пък и ме хвърля в размисли как да карам от тук нататък с яйчното захранване ... newsm78
Другото неприятно е, че милото носле тече като река / една черна река  Close - от капките Коларгон /, хич не дава да се слагат капки и снощи пак беше с 37 градуса Crossing Arms. В чуденка съм да почвам ли антибиотика .....
Vergy, мисля правилно решение сте взели да изчакате с операция  Peace
Кураж мила  Praynig С теб сме и силно стискам палци / и вярвам/ , че след някоя друга година Лорка ще стане най-красивата мома от всички , без да се налагат оперативни намеси  и ще забравите всички за предишните ви неволи..... А сега бъди силна и вярвай !  Hug
Хубава седмица ви желая на всички  Simple Smile
Пускам едно малко "ретро" видео на Георги от добрите стари времена, когато пълзеше като стрела на самотек .... Party
Сега уви, ме възприема хитрягата като патерица и само се лепка за мен и иска да се придвижваме / за ръка/ заедно. Слагам го на земята - обаче не  Naughty.... не признава пълзенето вече  Crossing Arms
Та така..... Sick Grinning

Ето видеоматерила 

# 229
  • София
Ох, аз съм болна и ми е много криво.
Обаче сега гледах видеото на Жижи как оправя пералнята и така съм се смяла (доколкото мога, че нямам глас) - Magesta, страшен ти е майсторът, вдигнахте ми настроението максимално Heart Eyes

# 230
Даааа, прави излязохте, наистина имам повод да черпя.  chef
Е, не за шестица, ама и за петица ще стане черпнята. Ама не ща виртуално. Ай идвайте насам, ще спретнем едно купонче, те децата сами ще се забавляват. Heart Eyes
Да, вчера се срещнахме с Лорка на Вержито. Манеее, добре, че Пеш го нямаше, че го губим из варненско. Много е сладка Лорка, а и как си стоеше почти послушно в количката по едно време (на Нора такова нещо не може да й се случи, ако не се движим постоянно). И е едно баРеЛина.....Прави едни балетни пируети с крачето, много е сладка. Heart Eyes Пу пу.
Понтес и Жижо да се оправят Веднага! Naughty
Magesta, недей с антибиотика, нали знаеш, че 37 не е температура за бебе. Peace

Гледахте ли новини? Иван Станчев - астролога е починал късно снощи на 39г.! Светлина на душата му. Sad

Последна редакция: пн, 01 окт 2007, 13:14 от moonlady

# 231
  • София
 moonlady, браво!!! Честито  bouquet И на Адриана честито!

А това пък за Иван Станчев ме разби, те имат малко детенце, ега ти ужаса.

# 232
Vergy, много се радвам, че не се налага оперативното лечение. Сега е време да се захванеш с търсенето на класически хомеопат!

pontes, в това хубаво време ли намери да се разболееш..., начи. Пък аз се надявах да се видим тази седмица, но нищо, де, може пък да се оправиш по-скоро.  Praynig Пий лимони, яж мед и ако имаш кърма, попийвай си по малко и от нея и ще ти мине за 2 дни.

magesta, това ще да е от жълтъка, вече няма комари. И Ели така имаше реакции по главата от някои нови храни, по една.две червени точици бяха. Дай му го след един месец пак. И да се оправяте бързо, макар че моето мнение за антииотика, знаеш какво е, а ако бяхте на хомео, досега да сте забравили и да се питате били ли сте въобще болни.

moonlady, честито, петица пак е безобразно високо, особено за мама на бебе-дете!   bouquet

detelini, вече се бях притеснила доста за вас! Айде, бързо оправяйте хард-а и идвай да разправяш как сте! Пусни и снимки!

пешеходке, много благодаря за инфото за котките. Знаех си, че трябва да внимаваме. Гадно ми е, щото съм по душа коткарка - обожавам котки, но откакто съм забременяла, престанах да го докосвам това божествено пухкаво лудо коте на майка ми и сега и на Ели не мога да й дам, а и тя като мен налита на него...докога така трябва да се пази?

Мойто момиче също е постоянно на фуста, т.е. все в мен се бута и за минутка не ме оставя, вече ще се сдухам, ама на вас ли да се оплаквам. Как искам и аз да имам една баба помощничка през деня...а нощем да спре да се буди през час, час и половина...и да спре да се отвива, че постоянно се будя да я завивам и така цяла нощ...

# 233
Здравейте момичета,на Лори и изби 4 и 5 зъбче.Ходихме по гости,занимавах се със зимнина,домакинство и така нямах време да драсна някой ред.Компютъра ни отказва от време на време да работи и това ужасно ме вбесява.

Никой ли не си търси чешалката-незнам какво да я правя/ е не че ми пречи/

Вержи,стискам палци всичко да е ок,и дано не се налага операция.Магеста,Жижо,Понтес,хайде скорошно оздравяване. Hug

На Адриана и Муунлейди-Честито! smile3501

Весел ден и успешен месец.

# 234
  • Русе
Честито, муунлейди !
Много успехи !

# 235
  • сто акровата гора
Браво moonlady Много се радвам, знам какво е да се учи с бебок  Crazy
Ние пък сме болни  Cry Аз се разшмърках а Сонче кашля, има и хрема, днес бяхме на доктор, гърдите й са чисти, ушетата са ок, гърлото е малко зачервено. Температура няма, обаче хремата много я мъчи, не може да спи нормално и като прибавим към това и зъбите дето ни тормозят от месец и нещо ..........  Tired абе не е за разправяне, милата ми душичка, изтормози се .
Аз се бях стреснала много, че до сега не ми е боледувала, само веднъж на 3 месеца беше, вдигна температура, оказа се от претопляне, та след като доки я видя се поуспокоих, ама не е работа това. А мен ме боли гърло та се не трае и гледам сега тука че и други бол
ни има, явно вирус ни тръшна всички, дано мине бързичко че да сме пак весела дружина  Praynig Стискам палци на всички да оздравяват, отивам да си гушна детенце че много неспокойно спи  Hug

# 236
  • Бургас
И Петър има четвърти зъб. Явно ще се на чифтове.....

Днес ядохме от кухнята за пълви път. Пеш изяде малко повече от половината манджичка на обяд, а десерта ще ядем сега. Аз така и не можах да се ориентирам кога да пласирам супата......, та май ще си я ям аз Simple Smile

А това за Иван Станчев и аз като разбрах направо се ошашках. Видимо не личеше да има някакви проблеми. На мен той ми беше безкрайно симпатичен и личеше, че е ерудиран мъж. Винаги съм се чудела астролозите и гадателите знаят ли за момента на своята кончина?! Мир на душата му.

# 237

Днес ядохме от кухнята за пълви път. Пеш изяде малко повече от половината манджичка на обяд, а десерта ще ядем сега. Аз така и не можах да се ориентирам кога да пласирам супата......, та май ще си я ям аз Simple Smile

Браво на Пеш! Сигурна съм,че си е изпапал десерта!
Никки,супата в началото я давах на следващата сутрин,но питах и четох тук-там и сега давам на обяд 40-50 мл супа (4-5 суп.лъж.) и после основното! По съвет на наш'то педи. Супичките са полезни,но не засищат и затова не бивало да се дават като самостоятелно ядене.А сухар в супата било "грешка в храненето" според онази педиатърка ,която готви при Звездев всяка сряда.Така и не разбрах защо,но прочетох същото и в няколко списания.
Всяка мама си преценява,разбира се,но като стана на въпрос,реших да споделя,щото и аз в началото не се ориентирах!  Peace

# 238
Пък аз днес за първи път сготвих на Теди супа и натроших сухар вътре  Thinking Явно няма да правя повече така.

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 00:01 от Пижулинка

# 239
А какво имате предвид под супа......Аз готвя зеленчуци + месо, т.е. супа и после пасирам...ето ви зеленчуково пюре  Simple Smile
Тук сухари не се дават, не знам защо. Но за сметка на това в 8-9 месец към супичката се добавя ориз или макароки, примерно от онези малките във формата на звездичка.
Вержи, стискам палци за сладкото Лоренце, а ти кураж....за доброто на детето е.

Алекс върви по мебелите, пуска ръце и се опитва да тръгне.....ма къде да иде като не може  Grinning Освен това реве, че не може да се покатери върху масата. Доживях да чуя "мама". Ама по-добре да не го беше правил, сега по цял ден ме мамосва и скимти  Grinning

Има ли и други бебета, които още си смучат палеца. Това е любимото занимание на Алекс  Confused

Общи условия

Активация на акаунт